Головна » Архів матеріалів

Ансамбль танцю «Веснянка» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради у 2018 році підтвердив почесне звання «Зразковий художній колектив» (наказ Міністерства освіти і науки України від 28.09.2018 № 1035).

364    05.10.2018     0 коментарів

04 жовтня 2018 року в міському Палаці культури  відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Слова вітання прозвучали від голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Олександрівни Світличної. Лозівський міський голова  Сергій Володимирович Зеленський, начальник Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Миколаївна Урванцева та помічник народного депутата України А.М. Гіршфельда Ольга Петрівна Федченко привітали педагогічний загал зі святом, побажали здоров’я, творчих здобутків, а в родинах любові і злагоди.

Близько сотні освітян отримали подяки Міністерства освіти і науки України, грамоти Департаменту науки і освіти, Почесні грамоти Харківської обласної державної адміністрації та  Почесні грамоти Харківської обласної ради, грамоти від народного депутата Україна Анатолія Гіршфельда, подяки та грошові винагороди від Управління освіти, молоді та спорту.

 Управління освіти, молоді та спорту нагороджено грамотою Департаменту науки і освіти та Подякою Лозівської міської ради з нагоди 55-річчя заснування місцевого органу управління освіти. Особливу вдячність і шану всі присутні висловили колишнім керівникам та ветеранам педагогічної праці, вручили квіти із солодощів, вітали їх гучними оплесками. Ветеранам були адресовані слова великої пошани та вдячності за їх активну участь у становленні  та розвитку освітньої галузі міста.

Концертними номерами присутніх вітали учителі, керівники та вихованці закладів освіти.

347    03.10.2018     0 коментарів

Щороку 1 жовтня в нашій державі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Це свято засвідчує глибоку повагу до найстарших та наймудріших представників громади, які є носіями кращих трудових традицій та наших духовних  скарбів.

2 жовтня 2018 року в Лозівській ЗОШ № 1 учні та вихованці закладів освіти віддати свою шану і повагу людям та привітали педагогів-ветеранів піснями та танцями, щиро побажали присутнім здоров’я, турботи від близьких та завжди залишатися такими ж позитивними, повними сил, оптимізму, життєвої енергії і бути прикладом для наслідування.

Перед гостями виступили заступник Лозівського міського голови Володимир Яремович Барановський та начальник Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Миколаївна Урванцева. Зі словами вітання звернулася голова ради ветеранів Управління освіти, молоді та спорту Кураленко Ніна Римівна

Спортивні заходи    354    03.10.2018     0 коментарів

Футбол

         29 вересня 2018 року в м. Вовчанськ відбувся матч ІІІ туру фінальної частини Чемпіонату Харківської області по футболу серед аматорських команд 2018 року між командами ФК «Вовчанськ» та «Лозова-Панютине».

         У цьому матчі, гравці нашої команди, поступилися лідеру Чемпіонату із рахунком 4:0.

Інші матчі фіналу Чемпіонату відзначилися не тільки емоційною напругою, а ще й несподіваними результатами зустрічей. ФК «Люботин», після поразки від нашої команди, намагались у цьому турі обіграти «Металіст-1925 ЮНІОР» (Харків), щоб закріпитися у призовій трійці по очкам, але гості люботинцям не збирались дарувати 3 очки. Матч виявився дуже напруженим, обидві команди отримали по три жовті картки за порушення правил гри, та у другому таймі господарі отримали 3 червоні картки, а гості – 4, при чому на 90 хв. матчу по 2 червоні карточки отримали обидві команди. Без уваги не залишився й тренерський штаб харків’ян, тренер команди та його адміністратор також отримали по червоній карточці. Матч завершився із рахунком 2:2. ... Читати далі »

Новини    426    01.10.2018     0 коментарів

Дата

Час

Зміст заходу

Місце проведення

Учасники заходів

01.10

За окремим графіком

Заходи до Дня людей похилого віку

Заклади загальної середньої освіти

Учні закладів загальної середньої освіти

02.10

14:00

Святкова концертна програма для ветеранів до Дня людей похилого віку та Дня працівників освіти

ЛЗОШ № 1

Учні та педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти

02.10

За окремим графіком

Години спілкування, уроки історії до Дня революції на граниті

Заклади загальної середньої освіти

Учні та педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти

03.10

11:00

Урочистості з нагоди Дня працівника освіти

м.Харків

Делегація працівників освіти м.Лозова

04.10

14:00

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Лозівський міський Палац культури

Працівники закладів освіти

05.10

За окремим графіком

Урочистості з нагоди Дня працівника освіти

Заклади освіти м.Лозова

Учні, вихованці, працівники закладів освіти

06.10

9:00

Підготовка вчителів початкових класів до роботи в умовах Нової української школи

ЛЗОШ № 1

Вчителі початкових класів

06.10

9:30

Відкрита першість ДЮСШ «Юність» з плавання, присвячена Дню Захисника Вітчизни

Басейн ДЮСШ «Юність»

Учасники змагань

07.10

11:00

Чемпіонат Харківської області з футболу серед ДЮСШ 2006/2007 р.н. «Лозова-2» (ДЮСШ «Юність) - «Сахновщина»

Стадіон «Локомотив», м. Лозова

Учасники змагань

07.10

11:00

Чемпіонат Харківської області з футболу серед ДЮСШ 2004/2005 р.н. «Лозова» (ДЮСШ «Юність») – ДЮСШ «Локомотив»

Стадіон «Локомотив», м. Лозова

Учасники змагань

07.10

11:00

Чемпіонат Харківської області з футболу серед ДЮСШ 2002/2003 р.н. «Лозова» (ДЮСШ «Юність») – ДЮСШ «Локомотив»

Стадіон «Локомотив», м. Лозова

Учасники змагань

398    28.09.2018     0 коментарів

28.09.2018 року на площі біля міського Палацу культури пройшла Всеукраїнська акція-флешмоб "Усиновлення - це любов назавжди", спрямована на привернення уваги до дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. В акції були задіяні учні та вчителі закладів загальної середньої освіти міста.

26 жовтня 2018 року на базі Лозівської ЗОШ №3 відбувся семінар-практикум для вчителів, які викладають математику у 9,10,11 класах, на тему: «Шляхи підвищення якості підготовки учнів до розв’язання тестових завдань ЗНО на уроках математики».

Учителі ознайомилися із результатами ЗНО-2018 з математики, обговорили шляхи підвищення якості підготовки учнів до ЗНО-2019, визначили раціональні способи, методи та форми підготовки учнів до ЗНО-2019 на уроках математики.

Матеріали семінара-практикуму розміщені на сайті ММО вчителів природничо-математичних дисциплін.

27 вересня відзначається Всесвітній День туризму. Вихованцями гуртка «Пішохідний туризм» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості, що функціонує в ЛЗОШ І-ІІІ ст.№ 11, організовано ряд пізнавальних туристсько-краєзнавчих заходів, направлених на популяризацію туризму. Вихованці вдосконалили знання з історико-культурної спадщини України, з правил користування туристським спорядженням, особливостями походів.

 Також протягом вересня в закладах освіти проведено дні Здоров'я, під час яких відбулись краєзнавчі теренкури, пішохідні прогулянки за певними, розміченим маршрутами; тренування зі спортивного орієнтування,  ознайомлення з правил використання  групового та особистого спорядження для туристської подорожі; розведення багаття, приготування їжі тощо.

26 вересня 2018 року в Лозівському НВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ» відбувся цільовий семінар для вчителів української мови і літератури за темою «Самоосвіта вчителя – самоціль чи необхідність, міф чи реальність?» Семінар пройшов під девізом «Формальна освіта допоможе вам жити, а самоосвіта приведе до успіху». Учителі Нагацька О.М. та Чабанець Т.В. ознайомили учасників семінару із основними напрямками та нормативно-правовими аспектами самоосвітньої вчителя, учитель інформатики Носова В.В. поділилася досвідом щодо використання STEAM-освіти в навчальному процесі. У ході практикуму, який провела Полешко О.С., учасники попрацювали у групах та розглянули мотиви самоосвітньої діяльності вчителя, також учителі української мови Лозівського НВК № 10 поділися власним досвідом використання дистанційних курсів на різних оnline-платформах.

Методист Зубенко Н.В. вказала на необхідність підвищення професійної компетентності педагогів у контексті успішної реалізації завдань Нової української школи. Семінар пройшов в атмосфері співпраці й педагогічної творчості, завдячуючи високій майстерності викладацького складу та адміністрації закладу.

Дошкільна освіта    664    27.09.2018     0 коментарів

День дошкілля в Україні в 2018 році

Дитинство – це той вік, коли закладаються основи для майбутнього розвитку особистості. Щасливе дитинство і правильний підхід до виховання – запорука успішності людини в дорослому віці. Батьки не завжди можуть знаходитися з дітьми, навчати їх і пояснювати їм явища, які їх оточують. Більшість дітей ходять до дитячого садка, там вони соціалізуються і пізнають світ. Любов і тепло своїх сердець їм дарують вихователі і працівники дошкільних  закладів.

День дошкілля

30 вересня – День вихователя і всіх дошкільних працівників. Це свято створене для того, щоб звернути увагу людей до проблем дитячих садочків. В цей день проводяться урочистості і всіх працівників дитячого садочка діти і батьки вітають з нагоди професійного свята. ... Читати далі »

Спортивні заходи    364    25.09.2018     0 коментарів

Футбол

22 вересня 2018 року на стадіоні «Локомотив» смт. Панютине відбувся матч ІІ туру фінальної частини Чемпіонату Харківської області по футболу серед аматорських команд 2018 року між командами «Лозова-Панютине» та ФК «Люботин».

 

... Читати далі »

Новини    367    24.09.2018     0 коментарів

Дата

Час

Зміст заходу

Місце проведення

Учасники заходів

26.09

14:00

Семінар-тренінг «Шляхи підвищення якості підготовки учнів до розв’язування  тестових завдань ЗНО на уроках математики»

ЛЗОШ № 3

Вчителі математики

26.09

15:00

Цільовий семінар «Самоосвіта вчителя – самоціль чи необхідність, міф чи реальність?»

ЛНВК № 10

Вчителі української мови та літератури

26.09

15:00 (час уточнюється)

Чемпіонат Харківської області з футболу серед ДЮСШ 2006/2007 р.н. «Лозова-2» - «Близнюки»

Стадіон «Локомотив», м.Лозова

Учасники змагань

27.09

15:00 (час уточнюється)

Чемпіонат Харківської області з футболу серед ДЮСШ 2006/2007 р.н. «Лозова» - «Красноград»

Стадіон «Локомотив», м.Лозова

Учасники змагань

30.09

11:00 (час уточнюється)

Чемпіонат Харківської області з футболу серед ДЮСШ 2004-2005  та 2006-2007 р.н.

Стадіон «Локомотив», смт.Панютине

Учасники змагань

Дошкільна освіта    581    19.09.2018     0 коментарів

19 вересня 2018 року у Лозівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №8 «Дзвіночок» Лозівської міської ради Харківської області пройшов тренінг для вихователів груп передшкільного віку за темою: «Формування особистості дитини у взаємодії з природним довкіллям».

МЕТА ЗАХОДУ:

Підвищити компетентність педагогів з питань формування особистості дитини у взаємодії з природним довкіллям.

ЗАВДАННЯ:

1. Розширити знання педагогів про завдання, форми, методи та прийоми роботи з дітьми з ознайомленням з природним довкіллям.
2. Розвивати мовлення, уяву, вміння працювати в команді.
3. Націлити педагогів на систематичне екологічне просвітництво з батьками вихованців.
4. Створити умови для активної пізнавальної діяльності кожного педагога.

« 1 2 ... 58 59 60 61 62 ... 100 101 »