Головна » 2018 » Вересень » 27 » Семінар для вчителів української мови і літератури
13:12
Семінар для вчителів української мови і літератури

26 вересня 2018 року в Лозівському НВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ» відбувся цільовий семінар для вчителів української мови і літератури за темою «Самоосвіта вчителя – самоціль чи необхідність, міф чи реальність?» Семінар пройшов під девізом «Формальна освіта допоможе вам жити, а самоосвіта приведе до успіху». Учителі Нагацька О.М. та Чабанець Т.В. ознайомили учасників семінару із основними напрямками та нормативно-правовими аспектами самоосвітньої вчителя, учитель інформатики Носова В.В. поділилася досвідом щодо використання STEAM-освіти в навчальному процесі. У ході практикуму, який провела Полешко О.С., учасники попрацювали у групах та розглянули мотиви самоосвітньої діяльності вчителя, також учителі української мови Лозівського НВК № 10 поділися власним досвідом використання дистанційних курсів на різних оnline-платформах.

Методист Зубенко Н.В. вказала на необхідність підвищення професійної компетентності педагогів у контексті успішної реалізації завдань Нової української школи. Семінар пройшов в атмосфері співпраці й педагогічної творчості, завдячуючи високій майстерності викладацького складу та адміністрації закладу.

Категорія: Центр професійного розвитку педагогічних працівників | Переглядів: 421 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: