Головна » Спортивні заходи

Вітаємо лауреатів культурно-освітнього Арт-проєкту «Олімпійський рух очима дітей» 2023 року - учнів комунальних закладів «Панютинський ліцей» НЕСПОВИТОГО ВАДИМА в номінації «Олімпійська поробка»  та «Краснопавлівський ліцей» ЄРМОЛАЄВА ЄЛИСЕЯ в номінації «Мій кумир олімпійського спорту».

Конкурс проводився Олімпійською академією України за сприяння Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки з метою поширення цінностей олімпізму, популяризації та розвитку олімпійського руху, стимулювання творчої та соціальної активності серед учнів закладів загальної середньої освіти.

 

 

Щиро вітаю всіх Вас, хто наполегливо працював і продовжує працювати над розвитком фізкультурно-спортивного руху Лозівської громади. Здобутки наших земляків на спортивних аренах Європи та світу не лише доводять, що спорт у нашій громаді живе, а й підтверджує надзвичайну стійкість її мешканців, що спонукає рухатися до перемоги.  Віддати своє життя спорту – важливий крок. Залишатися завжди попереду, напружено добиватися поставленої мети, долати труднощі - не кожному під силу. У цей особливий день хочу висловити слова глибокої поваги та вдячності усім, хто своєю працею та спортивними здобутками надихає нас прославляти Україну, піднімати прапор нашої країни у світі та продовжувати боротьбу. Особливі слова подяки сотням українських спортсменів і тренерів, які вже 563 дні захищають свободу і незалежність рідної землі від російських окупантів. Прийміть щирі бажання міцного здоров’я, наполегливості і наснаги. Нехай кожен старт буде успішним, а на фініші чекає перемога та мир!

З повагою

начальник Управління                                                         Вікторія УРВАНЦЕВА

Вітаємо вас зі святом - ДНЕМ ТРЕНЕРА!

День тренера – це професійне свято українських фахівців, наставників, які готують наших спортсменів до найважливіших змагань, як у їхньому житті, так і у спорті.

Тренер – це не тільки близька для дітей особистість, вчитель, але і друг, який стає прикладом і ментором для юного спортсмена. Саме тренери своєю працею формують з юнаків та дівчат особистість і спонукають до олімпійських цінностей.

Сьогодні, вітаючи вас, висловлюємо слова вдячності за шлях у житті та спорті!

Ми  глибоко цінуємо ваш внесок у розвиток спорту нашої громади, вдячні, що продовжуєте навчати і піклуватися не тільки про розвиток фізичних здібностей дітей і молоді, а й забезпечуєте їх змістовне дозвілля та соціально-психологічну підтримку.

Бажаємо вам міцного здоров'я, особистого благополуччя, невичерпної енергії, терпіння та високої майстерності у підготовці майбутніх чемпіонів України, нових перемог заради нашої вільної та незалежної країни! Головна перемога у нас попереду!

З повагою,

Начальник Управління освіти, молоді та спорту

Вікторія УРВАНЦЕВА

21 червня 2023 року на одному з майданчиків спортивного комплексу парку «Перемога» в м. Лозова відбувся спортивний захід приурочений Всеукраїнському Олімпійському дню.  «Україна в колі друзів! Разом до Перемоги , заради миру!» - саме під таким гаслом вихованці та їх батьки, тренери-викладачі ДЮСШ та почесні гості, які завітали на свято, об’єдналися навколо піднятого Олімпійського прапора. До спортивної програми  заходу ввійшли такі активності«Весела руханка»спортивні естафети; традиційний легкоатлетичний забіг, яким місто Лозова розпочинає біговий  флешмоб по Україні підведення підсумків та отримання подарунків. Переможцями у цей день були всі, тому всі вихованці ДЮСШ, і отримали подарунки від Відділення Національного Олімпійського комітету України в Харківській області. Дякуємо Збройним Силам України за спокій у нашій громаді та можливість займатися активностями.

 

Спортивні заходи    102    09.09.2022     0 коментарів

Щиро вітаємо спортсменів, тренерів, усіх фахівців галузі фізичної культури і спорту, прихильників фізкультурно-спортивного руху та здорового способу життя з Днем фізичної культури і спорту в Україні!

 

Бажаємо усім міцного здоров’я, великої вдачі, наполегливості, наснаги, та перемог в усіх справах!

Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу і мужність, а також сприяє популяризації та розвитку сфери фізичної культури і спорту, наслідує кращі традиції видатних атлетів заради щасливого майбутнього і перемоги України!

З повагою начальник Управління освіти,

молоді та спорту Вікторія УРВАНЦЕВА

Спортивні заходи    115    19.07.2022     0 коментарів

Шановні тренери-викладачі дитячо-юнацьких спортивних шкіл та тренери спортивних клубів Лозівської міської територіальної громади!

Вітаю вас з професійним святом - Днем тренера, яке вже вдруге поспіль спортивна спільнота України відзначає 19 липня.

Пишаюся кожним із вас за збереження справжнього олімпійського духу, який є прикладом стійкості й відданості спортивний справі. Своїм прикладом ви продовжуєте формувати  у підростаючого покоління таких олімпійських цінностей як дружба, повага, досконалість та хоробрість!

Сьогодні ми згадуємо наших мужніх воїнів Збройних сил України, тероборонівців та волонтерів. Всіх спортсменів і тренерів, хто мужньо боронить нашу рідну неньку Україну.

На жаль, в умовах війни через агресивні дії сусідньої держави у спортсменів України й Лозівщини відсутні можливості повноцінно тренуватися, проводити спортивні змагання і демонструвати власні вміння.

Дякую за те, що у цей важкий час жоден з вас не стоїть осторонь від важливих для нашої громади питань і допомагає їх оперативно вирішувати.

Я впевнена,  що ви і надалі будете представляти нашу територіальну громаду  у змаганнях різних рівнів. І на вас обов’язково чекають нові рекорди! Тому бажаю кожному з вас невичерпної енергії, успіхів у житті, міцного здоров’я і здібних вихованців на вашому тренерському шляху
у нашій непереможній, вільній і суверенній Україні.

З повагою начальник Управління освіти,

молоді та спорту Вікторія УРВАНЦЕВА

 

Спортивні заходи    154    17.06.2022     0 коментарів

Напередодні святкування Олімпійського дня, 16 червня, на майданчику Міського палацу культури відбувся масовий забіг, організатором якого є Управління освіти, молоді та спорту міської ради за сприяння виконавчого комітету міської ради. Захід відбувся під гаслом «Ні – війні! Спорт у громаді живе!»

Активні учасники – тренери, батьки, вихованці дитячо-юнацьких  спортивних шкіл «Юність», «Олімпія», баскетбольного клубу «Восток», гравці футбольних команд організацій, підприємств, установ міста, футбольної команди «Лозова-Панютине», КУ «Лозівський міський центр «Спорт для всіх», федерація футболу Лозівської громади, працівники ТОВ «Лозівський ковальсько-механічний завод» і ветерани футбольного клубу «Авангард» – підтримали Олімпійський рух та олімпійські цінності, долучившись до заходу. Своєю участю у забігу спортсмени продемонстрували незламність українського духу, виступили за недоторканість суверенітету і територіальну цілісність України.

         Технічний супровід здійснювався управлінням культури міської ради, ТРК «Лозова», управлінням у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, регіональним відділенням НОК України у Харківській області, Харківською обласною асоціацією футболу.

Спортивні заходи    179    03.02.2022     0 коментарів

03 лютого 2022 року в Лозівській громаді відбувся Чемпіонат з настільного тенісу серед співробітників 9-го Державного пожежно-рятувального загону в парному розряді. Під час урочистого відкриття змагань було проведено Всеукраїнську церемонію підняття Олімпійського прапору з нагоди відкриття ХХІV зимових Олімпійських Ігор. У змаганнях взяли участь 15 команд. 

І місце вибороли Большак А. та Боровик С.

ІІ місце – Ліверець С. та Черноморець М.

ІІІ місце посіли Александров В. та Маслій Ю.

Кращим гравцем Чемпіонату було визначено Черноморця М.

Комунальна установа «Спорт для всіх»  вітає призерів Чемпіонату та дякує всім учасникам за активну позицію та підтриму Олімпійського руху.

 

Спортивні заходи    187    10.09.2021     0 коментарів

  Шановні спортсмени, тренери-викладачі ДЮСШ, вчителі фізичної культури, ветерани спортивного руху!

Щиро вітаю Вас з Днем фізичної культури і спорту!

Мені дуже приємно, що саме  в ці дні, коли тільки закінчились Олімпійські і Палалімпійські ігри в Токіо ми вітаємо всіх спортсменів  зі святом людської величі, сили, краси та грації! Це свято уособлює талановитих спортсменів, їх тренерів, адже здобутки наших чемпіонів - перемога всієї країни! Пишаюсь, що багато дітей нашої громади знаходять себе у спорті - баскетболі, біатлоні, боротьбі вільній,  волейболі, дзюдо, легкій атлетиці, настільному тенісі, плаванні, таїландському боксі, футболі, художній гімнастиці, черлідингу та шахах, які культивуються в Лозівських дитячо-юнацьких спортивних школах.

Пишаюсь нашими тренерами та вчителями фізичної культури, які розкривають в дітях спортивний потенціал та реалізовують його.

Дякую Вам за наполегливу щоденну працю та безумовну відданість своїй справі! За вміння мотивувати, надихати.

Вірю, що й надалі ваш досвід, професіоналізм і наполеглива праця сприятимуть зростанню талановитих атлетів, які підкорятимуть найвищі спортивні вершини.

Бажаю ветеранам спорту здоров’я і довгих років життя!

Тренерам-викладачам і вчителям фізичної культури процвітання Вашої кар’єри. Нехай у Вашому житті буде більше кубків і нагород, а, головне, сил і здоров’я, енергії і успіху в ім’я процвітання Лозівщини та на благо України!

 

З повагою

начальник Управління освіти, молоді та спорту 

Вікторія УРВАНЦЕВА

Спортивні заходи    202    19.07.2021     0 коментарів

Шановні тренери-викладачі дитячо-юнацьких спортивних шкіл та тренери спортивних клубів Лозівської міської територіальної громади! Вітаю Вас з професійним святом – Днем тренера, яке об'єднує людей цілеспрямованих, працьовитих, наполегливих і сильних духом, чиї знання, досвід, енергія і творче ставлення до справи сприяють просуванню спортивних традицій і досягнень не тільки в нашій громаді, а й у державі! День тренера - це професійне свято українських фахівців, які готують наших спортсменів до найважливіших спортивних змагань в їх житті і з 2021 року має постійну дату – 19 липня. Сьогодні ми висловлюємо слова вдячності своїм наставникам за шлях в житті та спорті! Саме тренери своєю працею формують з юнаків та дівчат особистість і спонукають до таких олімпійських цінностей як дружба, повага, досконалість! Кожна медаль завойована спортсменом - це не тільки особистий успіх, а й гідний приклад для підростаючого покоління, прекрасний стимул для розвитку спорту.Особисто від себе та працівників Управління освіти, молоді та спорту вітаю всіх тренерів Лозівської міської територіальної громади, які беруть участь в підготовці спортсменів до участі в змаганнях, і бажаю міцного здоров'я, особистого благополуччя і чимало приводів для гордості за своїх вихованців - наших земляків!
 

З повагою
начальник Управління освіти, молоді та спорту
Вікторія УРВАНЦЕВА

 

 

Спортивні заходи    268    24.06.2020     0 коментарів

Сьогодні, 24 червня 2020 року, на спортивному майданчику в парку «Перемога» нагороджувались переможці конкурсу «MY FAVORITE SPORT», який був проведений спільно з КУ «Спорт для всіх», за підтримки інтернет-ресурсу www.05745.com.ua.  Метою конкурсу було урізноманітнення дозвілля дітей та молоді засобами фізичної культури і спорту, розвиток олімпійської освіти серед учнівської молоді та з нагоди відзначення 126-річниці заснування Міжнародного Олімпійського Комітету. Конкурс  проходив з 09 по 22 червня 2020р. Всього на конкурс було надано 38 робіт, які були оформлені у вигляді індивідуального/групового фото та фотоколажу.  Переможці конкурсу в номінаціях визначались шляхом відкритого голосування всіма бажаючими на інтернет-ресурсі www.05745.com.ua. Навушники, туристична фляга, блютуз колонка, настільна гра, туристичний термос, спортивна настільна гра, спортивний настільний годинник – саме такі заохочувальні призи та грамоти отримали  переможці даного конкурсу. Нагородження авторів робіт, які набрали максимальну кількість голосів у своїй номінації провели начальник відділу молоді та спорту – Шульженко Євгеній Миколайович та методист методичного кабінету Управління освіти, молоді та спорт - Мельникова Вікторія Миколаївна. В номінації «Будьмо здорові» найбільшу кількість голосів набрав: Акименко Іван, учень ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8», наймолодший учасник конкурсу. В номінації «Моє спортивне життя» найбільшу кількість голосів набрав: Антипенко Іван, учень КЗ «Лозівський ліцей №1». В номінації «Спортивний куточок моєї сім’ї» найбільшу кількість голосів набрав: Самохвалов Тарас, учень ЛНВК  «ЗНЗ-ліцей №4». В номінації «Літо, спорт і я» найбільшу кількість голосів набрав:  Самохвалов Ілля, учень ЛНВК  «ЗНЗ-ліцей №4». В номінації «Я з фізкультурою на «ти» найбільшу кількість голосів набрав: Закалюжний Євгеній, учень ЛНВК  «ЗНЗ-ліцей №4». В номінації «Рух –це спорт. Спорт – це життя» найбільшу кількість голосів набрав: Макаренко Олександр, учень ЛНВК  «ЗНЗ-ліцей №4». Додатково, організатори конкурсу вручили спеціальний приз Іванюку Володимиру, учню ЛНВК  «ЗНЗ-ліцей №4», за фотоколаж на тему «Моє спортивне життя». У вересні 2020 року Управління освіти, молоді та спорту планує створити онлайн-виставку з фоторобіт учасників конкурсу, яка буде приурочена  Дню фізичної культури і спорту в Україні.

 

Спортивні заходи    239    23.06.2020     0 коментарів

Сьогодні на стадіоні "Локомотив" відбулась онлайн естафета підняття Олімпійського прапору. На заході були присутні:

- Начальник відділу молоді та спорту – Євгеній Шульженко,
- Директор дитячо-юнацької спортивної школи «Олімпія» - Сергій Нестеренко,
- Методист міського методичного кабінету – Вікторія Мельникова,
- Майстер спорту СРСР з плавання - Олена Стародубцева
- Заслужений тренер України з таїландського боксу Володимир Полєвіков,
- Майстер спорту СРСР з плавання - Марина Черненко,
- Майстер спорту України з художньої та естетичної гімнастики – Юлія Чуєнко,
- Голова федерації футболу міста Лозова – Андрій Матушкін,
- Директор комунальної установи «Лозівський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - Євгеній Літвінов.

Від імені міської влади Євгеній Шульженко привітав спортивну спільноту слобожанщини зі святом: "Шановні присутні Лозівська міська об’єднана територіальна громада підтримує Олімпійські цінності і всебічно сприяє розвитку Олімпійського руху на території ОТГ. Одним із напрямків роботи міської влади є зміцнення матеріально-спортивної бази територіальної громади, так за останні 4 роки на території ОТГ виросли три майданчика зі штучним покритятм для ігрових видів спорту, 2 майданчика «Воркаут», встановлено майданчики з вуличними тренажерами, дитячі-ігрові майданчики. Відремонтована і укомплектована інвентарем шахово-шашкова кімната ДЮСШ «Олімпія». Ведеться робота по придбанню інвентару для 13 видів спорту що культивуютсья в ДЮСШ. На фінішних прямих капітальний ремонт приміщення для занять Тайландським боксом та реконструкція ДЮСШ «Юність». Ми пишаємося здобутками Лозівчан які прославили наш регіон на самому високому рівні: - учасник Олімпійських ігор у Пекіні, Майстер спорту України Міжнародного класу з легкої атлетики - Олександр Нартов;
- Заслужений майстер спорту України з плавання, чемпіонка паралімпійських ігор у Лондоні – Прологаєва Наталія;
- Заслужений майстер спорту України, володар Кубка УЄФА 2009, Чемпіон України з футболу - Гладкий Олександр;
- член національної збірної команди України, Чемпіон світу з Тайландського боксу – Сорокін Василь. 

Лозівська міська ОТГ вітає всіх спортсменів та широку громадськість зі святом підняття Олімпійського прапору, та 126 річницею заснування Міжнародного Олімпійського Комітету, віримо у велике майбутнє олімпійського руху в нашій країні!!!

Спортивні заходи    243    09.06.2020     0 коментарів

З Положенням про фотоконкурс «MY FAVORITE SPORT» серед учнівської молоді Лозівської міської об’єднаної територіальної громади сезону 2020 р. можно ознайомитьсь тут.

Спортивні заходи    405    08.05.2019     0 коментарів

7 травня 2019 року на стадіоні «Локомотив» м. Лозова в рамках щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» відбувся  міський етап спортивних ігор серед школярів закладів загальної освіти міста «Старти надій-2019». Змагання проводяться з метою забезпечення рухової активності учнів, залучення їх до систематичних занять фізичною культурою та спортом, сприяння спілкуванню з однолітками інших закладів.

Всього у змаганнях взяли участь 11 команд учнів 7 класів  з різних закладів загальної середньої освіти міста. Відповідно до Положення дані змагання є  командними. До їх програми входять 7 різних видів – біг на 60 м, біг на 300 м (дівчата) біг на 500 м (хлопці), естафета 8х50 м, стрибки у довжину з розбігу, метання м’яча на дальність, піднімання тулуба з положення лежачи в сід за 1хв.

Після підрахунку результатів визначились переможці і призери:

І місце – ЛНВК «ЗНЗ-ліцей»№4

ІІ місце – ЛЗОШ №3

ІІІ місце – ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ»

Дані змагання є останніми, які проводились серед учнів на міському рівні в рамках щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя», попереду залишились змагання обласних рівнів.

Спортивні заходи    465    15.04.2019     0 коментарів

12 квітня 2019 року в рамках щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» відбулись змагання з легкої атлетики (з чотирьох видів програми) серед учнів закладів загальної середньої освіти Лозівського району та Лозівської міської ради.

Мета та завдання цих змагань: збереження та зміцнення здоров'я, розвиток основних фізичних якостей та рухових здібностей, підвищення рівня фізичної підготовленості учнівської молоді; впровадження системи організації шкільної, позашкільної фізкультурно-оздоровчої і спортивної роботи; залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою та спортом; формування вміння і навичок здорового способу життя.

В змаганнях взяли участь 14 закладів освіти.

Всього для участі у змаганнях прибуло 108 учнів – юнаки та дівчата віком 15 років і молодше. Згідно Положення змагання з легкоатлетичного чотирьохборства є особисто – командними та включають в себе такі види:

1. Біг 60 м (юнаки, дівчата).
2. Біг 500 м (дівчата).
3. Біг 800 м (юнаки).
4. Метання м’яча (юнаки, дівчата).
5. Стрибки у довжину з розбігу (юнаки, дівчата).

Головним суддею цих змагань був призначений Цяцька Іван Олексійович, вчитель фізичної культури КЗ «Катеринівський ліцей».

Найкращі результати в особистому заліку серед юнаків 14-15 років продемонстрували:

1 місце - Тутевич Денис (Орільський ліцей) ;
2 місце – Колодяжний Максим (КЗ «Миколаївський ліцей»);
3 місце – Ігнатенко Кирило (КЗ «Катеринівський ліцей»).

Найкращими серед  дівчат 14-15 років були:

1 місце - Недбайлова Оксана (Орільський ліцей) ;
2 місце - Іванова Лідія Надеждівський НВК;
3 місце - Семеренко Вікторія (Орільський ліцей) .

Найкращі результати в особистому заліку серед юнаків 12-13 років продемонстрували:

1 місце – Глушенко Максим (Орільський ліцей);
2 місце – Твердохліб Максим (Краснопавлівський ліцей);
3 місце – Кукулка Едуард (КЗ «Катеринівський ліцей»).

Найкращими серед  дівчат 12-13 років стали:

1 місце – Азамасова Анна ((КЗ «Катеринівський ліцей»).
2 місце – Байдакова Маргарита (Смирнівський НВК).
3 місце – Сойфер Анастасія (Садовська ЗОШ ).

У командному заліку після запеклої спортивної боротьби визначились переможці -

1 місце – КЗ «Катеринівський ліцей»;
2 місце – Орільський ліцей;
3 місце – Краснопавлівський ліцей.

 

1 2 3 ... 9 10 »