Головна » Архів матеріалів
Олімпіади    458    10.02.2017     0 коментарів
Учні загальноосвітніх навчальних закладів міста Лозова продовжують отримувати перемоги у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад та ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН.

 Вітаємо переможців обласного етапу олімпіади з англійської мови:
І місце – Ганжа Денис (Лозівська гімназія)
ІІІ місце – Гуценко Владислав (Лозівська гімназія)

 Вітаємо переможців обласного етапу олімпіади з економіки:
ІІ місце – Лобенко Данило (Лозівський ліцей № 4)
ІІІ місце – Лазуренко Владислав (Лозівський НВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ»)

 Вітаємо переможців обласного етапу конкурсу-захисту МАН:
ІІ місце – Мельник Анастасія (Лозівський НВК «ЗНЗ-ДНЗ № 8»);
ІІ місце – Невтриніс Андрій (Панютинська ЗОШ № 1);
ІІ місце – Сергієнко Ірина (Лозівська ЗОШ № 3).
393    09.02.2017     0 коментарів

8 лютого 2017 року на базі Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості відбулась зустріч лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів міста. Справи, проекти, цікаві ідеї та їх реалізація – про це та інше звітувала активна молодь навчальних закладів. Активісти порадували присутніх піснями та продемонстрували відеороботу, темою якої стали події на сході України, - «Зворушити серця».

Спортивні заходи    430    08.02.2017     0 коментарів

08.02.2017 року закінчилися ігри для дев'яти команд дівчат 2000-го року народження і молодше загальноосвітніх навчальних закладів у Чемпіонаті міста з волейболу.

З 09.02.2017 року по 15.02.2017 року боротьбу у Чемпіонаті з волейболу розпочнуть шість команд юнаків 2000-го року народження і молодше.

Нагородження переможців і парад закриття змагань відбудеться 15 лютого 2017 року в Лозівському ліцеї №4.

Спортивні заходи    601    07.02.2017     0 коментарів

Баскетбол

27-29 січня 2017 року в м. Полтава відбувся ІІІ тур Всеукраїнської Юнацької баскетбольної ліги серед юнаків 2004 р.н., в якому наше місто представила команда вихованців ДЮСШ «Олімпія», під керівництвом тренера – Зотової Тетяни Павлівни.

За результатами проведених матчів ІІІ тур закінчився з наступними рахунками: ... Читати далі »

Спортивні заходи    394    06.02.2017     0 коментарів
1-3 лютого 2017 року на Кубку України та на Відкритому чемпіонаті Одеси боксери Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості, Сорокін Василь та Ладика Денис, вибороли честь змагатися в фіналі змагань, успішно подолавши чвертьфінал та півфінал. 4 лютого Василь Сорокін став Чемпіоном на першому етапі Кубку України, а Денис Ладика – срібним призером Відкритого Чемпіонату Одеської області з таїландського боксу. Вітаємо боксерів-лозівчан та їх тренера Полевикова В.М.!

02 лютого в Панютинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1 відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки Леоніду Козорозу – випускнику даної школи, герою, який загинув під час виконання військового обов’язку у зоні проведення антитерористичної операції на території Луганської області, захищаючи цілісність і недоторканість нашої держави.

На урочистостях були присутні керівництво міста та селища, депутати міської та селищної ради, представники трудових колективів підприємств та організацій селища, учні школи, учасники антитерористичної операції та нинішні захисники Вітчизни, жителі селища, мати – Козороз Світлана Павлівна, брат, дружина та рідні.

Перший заступник міського голови Олександр Жидков виступив зі словами невичерпного смутку, але з впевненістю про світле майбутнє.

Відкрили меморіальну дошку Олександр Жидков та офіцер-психолог в/ч А-2860 Олег Гвяздовський. Після хвилини мовчання присутні поклали квіти.

Леонід Козороз з меморіальної дошки щодня зустрічатиме і проводжатиме поглядом учнів, нагадуватиме кожному з них, що він поклав життя, аби всі жили в мирній квітучій Україні.

« 1 2 ... 99 100 101