Головна » Архів матеріалів
441    20.02.2017     0 коментарів

Відповідно до законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про загальну середню освіту», Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 30.01.2015 № 67, з метою забезпечення державного контролю за діяльністю навчальних закладів і планового проведення державної атестації, з 30.01.2017 по 10.02.2017 проведена державна атестація Лозівського навчально-виховного комплексу №10 «загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад» Лозівської міської ради Харківської області.

На підставі висновку атестаційної комісії від 10.02.2017, Протокол №3, наказу Управління освіти, молоді та спорту від 20.02.2017 № 111 «Про результати державної атестації Лозівського навчально-виховного комплексу №10 «загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад» Лозівської міської ради Харківської області» встановлено: освітні послуги, що надаються Лозівським навчально-виховним комплексом №10 «загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад» Лозівської міської ради Харківської області відповідають державним стандартам дошкільної освіти, початкової загальної освіти, базової загальної освіти, повної загальної середньої освіти. Визнати Лозівський навчально-виховний комплекс №10 «загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад» Лозівської міської ради Харківської області атестованим.

20 лютого в районному будинку культури за участю керівників міста та району, учасників АТО, волонтерів, представників громадських організацій та учнівської молоді міста відбулись заходи з нагоди вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Представники міської ради старшокласників «Нова хвиля» провели патріотичну лідерську акцію «Ми – українці». Загиблих Героїв Небесної Сотні присутні вшанували хвилиною мовчання.

В закладах освіти міста проведено зустрічі з учасниками бойових дій, під час яких учні переглянули відео матеріали присвячені подіям, які відбулись на Майдані Незалежності, виставку малюнків та відвідали виставку літератури.

Дошкільна освіта    516    17.02.2017     0 коментарів

17 лютого 2017 року розпочався ІІ (практичний) етап міського туру конкурсу «Кращий вихователь Харківщини». У практичному етапі візьмуть участь конкурсанти: Каменюка Н.О. (ДНЗ №11), Шмид С.М.(ДНЗ №6), Ворожейкіна Н.О. (ДНЗ №3), Пінчук В.В.(ДНЗ №7), Григоренко В.В. (ДНЗ №6).

Першою продемонструвала на практиці свій рівень педагогічної майстерності та власні педагогічні надбання вчитель-логопед ДНЗ№11 Каменюка Наталія Олексіївна.

Виховна робота    493    17.02.2017     0 коментарів

З метою профілактики захворювання на туберкульоз та ознайомлення молоді з загальними відомостями про хворобу 16.02.2017 року о 14.00 для учнів Лозівського ліцею №4, фахівцями Лозівського міського центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради була організована година спілкування за темою: "Профілактика туберкульозу". Бесіду для учнів провела головний лікар ОПТД № 6 м. Лозова Кушнарьова Ірина Олександрівна.

Відповідно до річного плану роботи МК Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради 16 лютого 2017 року в актовій залі відбулося IV засідання методичної ради.

Члени методичної ради заслухали та схвалили досвіди роботи педагогічних працівників, які претендують на присвоєння (відповідність) звання «вихователь-методист», «учитель-методист» та «старший учитель». Рішенням методичної ради представлені досвіди занесені до картотеки ефективного педагогічного досвіду Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради.

Методист Мархай Н.Ф. доповіла про підсумки участі педагогів міста в міському етапі фестивалю-огляду освітніх Інтернет-ресурсів і наголосила, що із 31 запропонованого сайту на обласний конкурс відібрано 21.

Завідувач методичного кабінету Чилова Л.Г. доповіла про підсумки участі педагогів міста в обласному етапі професійного конкурсу «Учитель року-2017».

Методист Бондаренко Л.В. надала рекомендації щодо оформлення атестаційних справ у 2017 році.

З матеріалами методичної ради можна ознайомитися тут.

Дошкільна освіта    531    17.02.2017     0 коментарів
16 лютого 2017 року в Управлінні освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради відбулося засідання журі І (міського) туру обласного конкурсу «Кращий вихователь Харківщини». З результатами І (теоретичного)етапу міського конкурсу можна ознайомитись тут.
413    17.02.2017     0 коментарів

15.02.2017 року в спортивному залі Лозівського ліцею №4 відбувся парад закриття Чемпіонату міста з волейболу серед юнаків та дівчат 2000 р.н. та молодше.

9 команд дівчат ЗНЗ (ЛЗОШ №1, ЛЗОШ №3, ліцей №4, ЛЗОШ №7, НВК «ЗНЗ-ДНЗ №8», НВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ», ЛЗОШ №11, ЛЗОШ №12, ПЗОШ №1) змагалися між собою за звання Чемпіона міста з волейболу серед дівчат.

Вперше у цьому році за звання Чемпіона міста з волейболу серед юнаків змагалися 6 команд ЗНЗ (ЛЗОШ №3, ліцей №4, НВК «ЗНЗ-ДНЗ №8», НВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ», ЛЗОШ №12, Лозівська гімназія).

... Читати далі »
623    15.02.2017     0 коментарів

З метою залучення дітей та учнівської молоді до еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності 13 лютого 2017 року у Лозівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 відбувся І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім» за темою «Ландшафти як середовище життя та об’єкти охорони».

Учнівський колектив ЛЗОШ № 7 «Екобджілки» продемонстрував свій авторський сценарій та оригінальний виступ перед широким загалом.

15 лютого з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав відбувся мітинг біля пам’ятного знаку загиблим в Афганістані. Керівники міста та району, депутати, представники структурних підрозділів міської ради, учасники бойових дій, педагогічні працівники та учнівська молодь міста вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим в Афганістані.

В закладах освіти міста проведено зустрічі з учасниками бойових дій, в бібліотеках створена викладка літератури «Болюча пам'ять Афганістану», виставка малюнків «Мій біль – Афганістан». Учні старших класів міста переглянули документальні та художні фільми, які присвячені бойовим діям на території інших держав.

441    15.02.2017     0 коментарів

14 лютого 2017 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбулося спільне засідання оргкомітету і журі другого (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017», на якому було підбито підсумки ІІІ етапу та визначені переможці конкурсу.

За рішенням фахового журі переможцем другого (обласного) туру конкурсу стала Носова Вікторія Володимирівна, учитель Лозівського НВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ» Лозівської міської ради у номінації «Інформатика».

У квітні 2017 року Вікторія візьме участь у третьому (заключному) турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017».

Бажаємо їй успіхів та подальших перемог.

Спортивні заходи    455    15.02.2017     0 коментарів

Дзюдо

11 лютого 2017 року в м. Харкові відбувся Чемпіонат Харківської області з дзюдо серед юнаків та дівчат 2006-2007 років народження, на якому представляли наше місто вихованці відділення дзюдо ДЮСШ «Олімпія».

Юні «олімпійці» привезли додому наступні переможні та призові місця у своїх вагових категоріях:

І місця посіли Кулабухов Архіп (60кг) та Килимник Кирило (50кг), Риженко Михайло (46кг) виборов ІІІ місце– тренер Молодан О.О.

Вихованці тренера Багінського В.В. – Ниділько Ксенія (24 кг) посіла І місце та Сизов Роман (38кг) зайняв ІІІ міце.

Футзал

11 та 12 лютого 2017 року  у спортивному залі ДЮСШ «Юність» відбулися ІХ тур (І ліга) та Х тур (ІІ ліга) Першості міста Лозова з футзалу сезону 2016-2017 рр.

За результатами проведених зустрічей, чергові тури Першості закінчилися із наступними рахунками: ... Читати далі »

Виховна робота    607    14.02.2017     0 коментарів

09 лютого 2017 року за ініціативою фахівців центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради було організовано профілактичну бесіду за темою: «Що потрібно знати про туберкульоз». З учнівською молоддю Панютинського аграрного професійного ліцею бесіду провела головний лікар ОПТД № 6 м. Лозова Кушнарьова Ірина Олександрівна.

Метою зустрічі є ознайомлення учнів з загальними відомостями про хворобу туберкульоз, нагадування про необхідність профілактики захворювання.

Дошкільна освіта    574    13.02.2017     0 коментарів

13 лютого 2017 року в Управлінні освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради відбувся перший (теоретичний) етап міського туру конкурсу «Кращий вихователь Харківщини». В конкурсі взяли участь 2 вихователя-методиста та 4 вихователя із п’яти дошкільних навчальних закладів міста.

Учасники конкурсу представили членам журі свої педагогічні портфоліо та виконали контрольну роботу, яка дозволить виявити рівень їхніх знань із теорії та методики дошкільного виховання, педагогіки, психології.

420    13.02.2017     0 коментарів

Протягом січня 2017 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості за темою «ВІТЧИЗНА — ЦЕ НЕ ХТОСЬ І ДЕСЬ, Я — ТЕЖ ВІТЧИЗНА» ( І. Світличний).

У номінації «Література» переможцями стали:
Мацегора Марина, учениця 11 класу Лозівського ліцею № 4 – ІІІ місце;
Оридорога Софія, учениця 11 класу Лозівської ЗОШ № 12 – ІІІ місце;
Сергієнко Ірина, учениця 11 класу Лозівської ЗОШ № 3 – ІІІ місце.

10 лютого 2017 року у Лозівській ЗОШ № 1 відбулося засідання творчої студії вчителів української мови і літератури, що викладають у 5 класах. Заняття для колег провела педагог-професіонал, вчитель української мови і літератури Савіна Т.В. Учитель поділилася досвідом роботи щодо складання літературних диктантів з української літератури у 5 класі. У творчій дружній атмосфері колеги поспілкувалися, обмінялися досвідом роботи.
« 1 2 ... 98 99 100 101 »