Головна » 2017 » Лютий » 2 » Вшанування героя
14:13
Вшанування героя

02 лютого в Панютинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1 відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки Леоніду Козорозу – випускнику даної школи, герою, який загинув під час виконання військового обов’язку у зоні проведення антитерористичної операції на території Луганської області, захищаючи цілісність і недоторканість нашої держави.

На урочистостях були присутні керівництво міста та селища, депутати міської та селищної ради, представники трудових колективів підприємств та організацій селища, учні школи, учасники антитерористичної операції та нинішні захисники Вітчизни, жителі селища, мати – Козороз Світлана Павлівна, брат, дружина та рідні.

Перший заступник міського голови Олександр Жидков виступив зі словами невичерпного смутку, але з впевненістю про світле майбутнє.

Відкрили меморіальну дошку Олександр Жидков та офіцер-психолог в/ч А-2860 Олег Гвяздовський. Після хвилини мовчання присутні поклали квіти.

Леонід Козороз з меморіальної дошки щодня зустрічатиме і проводжатиме поглядом учнів, нагадуватиме кожному з них, що він поклав життя, аби всі жили в мирній квітучій Україні.

Категорія: Національно-патріотичне виховання | Переглядів: 425 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: