Головна » 2018 » Жовтень » 5 » День працівників освіти
10:30
День працівників освіти

04 жовтня 2018 року в міському Палаці культури  відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Слова вітання прозвучали від голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Олександрівни Світличної. Лозівський міський голова  Сергій Володимирович Зеленський, начальник Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Миколаївна Урванцева та помічник народного депутата України А.М. Гіршфельда Ольга Петрівна Федченко привітали педагогічний загал зі святом, побажали здоров’я, творчих здобутків, а в родинах любові і злагоди.

Близько сотні освітян отримали подяки Міністерства освіти і науки України, грамоти Департаменту науки і освіти, Почесні грамоти Харківської обласної державної адміністрації та  Почесні грамоти Харківської обласної ради, грамоти від народного депутата Україна Анатолія Гіршфельда, подяки та грошові винагороди від Управління освіти, молоді та спорту.

 Управління освіти, молоді та спорту нагороджено грамотою Департаменту науки і освіти та Подякою Лозівської міської ради з нагоди 55-річчя заснування місцевого органу управління освіти. Особливу вдячність і шану всі присутні висловили колишнім керівникам та ветеранам педагогічної праці, вручили квіти із солодощів, вітали їх гучними оплесками. Ветеранам були адресовані слова великої пошани та вдячності за їх активну участь у становленні  та розвитку освітньої галузі міста.

Концертними номерами присутніх вітали учителі, керівники та вихованці закладів освіти.

Переглядів: 364 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: