Головна » Архів матеріалів
Новини    367    12.10.2018     0 коментарів

Дата

Час

Зміст заходу

Місце проведення

Учасники заходів

16-19.10

За окремим графіком

Робота консультаційних пунктів щодо підготовки учнів до ЗНО-2019

Заклади загальної середньої освіти

Вчителі та учні закладів загальної середньої освіти

16.10

14:00

Методична студія вчителів біології «Формування фахової компетентності педагога»

ЛЗОШ № 3

Вчителі біології закладів загальної середньої освіти

17.10

10:00

Обласний етап фестивалю-конкурсу ораторського мистецтва

м. Харків

Команда ЛЗОШ № 1

17.10

13:00

Майстер-клас: «Спільні заняття з батьками – ефективний засіб оздоровлення і соціалізації малюків»

ЛДНЗ № 11

Вихователі груп раннього дошкільного віку закладів дошкільної освіти

17.10

14:00

Інструктивно-методична нарада вчителів предмета «Захист Вітчизни» (хлопці)

Управління освіти, молоді та спорту

Вчителі предмета «Захист Вітчизни» закладів загальної середньої освіти

17.10

15:00

Чемпіонат Харківської  області з футболу серед ДЮСШ  2006/2007 р.н. ДЮСШ «Локомотив» – Красноград

Стадіон «Локомотив», смт.Панютине

Учасники змагань

17.10

16:00

Майстер-клас «Дизайн Хеллоуіну»

Лозівський міський центр молоді

Студентська та учнівська молодь

18.10

13:00

Бесіда з лікарем – наркологом «Наркотикам – Ні!»

ЛВКМ

Студентська та учнівська молодь

18.10

14:00

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Управління освіти, молоді та спорту

Члени атестаційної комісії

18.10

15:00

Інструктивно-методична нарада вчителів трудового навчання

ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4

Вчителі трудового навчання закладів загальної середньої освіти

19.10

14:00

Робота тимчасового творчого колективу шкільних бібліотекарів

ЛНВК № 10

Шкільні бібліотекарі закладів загальної середньої освіти

20.10

9:00

Підготовка вчителів початкових класів до роботи в умовах Нової української школи

ЛЗОШ № 1

Вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти

20.10

14:00

VI тур фінальної частини Чемпіонату Харківської області по футболу серед аматорських команд сезону 2018 року «Лозова - Панютине» - «Металург» (Куп’янськ)

Стадіон «Локомотив», смт.Панютине

Учасники змагань

20.10

18:00

І тур Чемпіонату України з баскетболу серед команд першої ліги БК «Восток» - «Дружківка»

Спортивна зала ЛФ ХДАДК

Учасники змагань, мешканці м.Лозова та смт.Панютине

21.10

11:00

Чемпіонат Харківської області з футболу серед ДЮСШ  2002/2003 та 2004/2005 р.н. «Лозова» (ДЮСШ «Юність) –  Сахновщина

Стадіон «Локомотив», м.Лозова

Учасники змагань, мешканці м.Лозова та смт.Панютине

21.10

12:00

І тур Чемпіонату України з баскетболу серед команд першої ліги БК «Восток» - «Дружківка»

Спортивна зала ЛФ ХДАДК

Учасники змагань, мешканці м.Лозова та смт.Панютине

До Дня захисника Вітчизни та Дня українського козацтва 11 жовтня на Лозівській СЮН відбулася конкурсно-розважальна програма «Ми - нащадки козацького роду», який провела керівник гуртка Гавриленко Г.В.

Мета заходу: розширити знання учнів про українське козацтво, його історію і культуру; розвивати національну свідомість, творчу активність, інтерес до народних звичаїв, традицій, кмітливість, спритність; виховувати почуття патріотизму, взаємовиручки.

Вихованцям запропоновано:

  • міні бесіду про  свято Покрови Пресвятої Богородиці, яку козаки вважали своєю покровителькою, про героїв –захисників України;
  • вікторину «З історії козацтва»
  • конкурси  «Збираємося у похід», «Побратими», «Вишиванки», «Хто кого перетанцює», «Перетягування канату», «Куховарочка»
  • ігри «Хто такий козак?», «Найсильніші»

Учасники-переможці конкурсів, ігор, вікторин отримали солодкі призи.

  

Відповідно до Указу Президента України від 14.10.2014 №  806 "Про День захисника України" в закладах освіти міста з 08 жовтня по 12 жовтня 2018 року відбулись «уроки мужності» та спортивні змагання за участю представників військового комісаріату та учасників бойових дій.

В рамках проведення міської акції «Вітаємо наших захисників!» зібрані солодощі, продукти харчування та теплий одяг для військовослужбовців, які перебувають у зоні бойових дій. Вихованці та учні закладів власноруч виготовили сувеніри, малюнки та вітальні листівки для наших захисників.

  

387    12.10.2018     0 коментарів

Напередодні Дня захисника України, а також Дня українського козацтва, в гуртожитку Лозівського професійного ліцею була проведена козацька вікторина «Як козаки». На початку заходу студенти переглянули пізнавальну презентацію з відео про становлення козацтва, далі ми зіграли у вікторину. Завдання були різноманітними, потребували різних знань і прояву фантазії. Байдужих до гри не було, тому молодь чудово закріпила отриману інформацію про козаків і відтворила під час вікторини. Переможців було багато, всі отримали призи, відповідно до набраної кількості балів.

 

500    12.10.2018     0 коментарів

9 жовтня на базі Центру молоді був проведений майстер-клас з виготовлення оберегів для захисників України. Студенти Лозівського професійного ліцею зшили із натуральних тканин мішечки, одні  заповнили сухими травами (м’ята, меліса, чабрець), інші – ароматною морською сіллю. В результаті вийшло  26 мішечків-антистрес, які можна використати як і для заварювання чаю, так і просто для релаксації. Майстер-клас був приурочений до Акції «Оберіг для захисника України».

  

537    12.10.2018     0 коментарів

11.10.2018 року в  Лозівському професійному ліцеї в  цілях пропоганди здорового способу життя  фахівцями Центру молоді Управління освіти, молоді та спорту була проведена бесіда «Профілактика вживання алкоголю серед молоді».

Використовуючи слайд-презентацію «Твоє здоров'я і алкоголь»  фахівці Центру проінформували про згубний вплив алкоголю, а також його наслідки на молодий  організм. Під час бесіди студенти дали відповідь на питання : «Чому діти і  підлітки вживають алкоголь?», «Які мотиви першої спроби вживання спиртних напоїв?». Також був продемонстрований відео – фільм про шкідливість алкоголю.

Організатори заходу і учасники вважають, що тверезість - це норма життя. Фізична культура, спорт, правильна організація вільного часу, цікавого і змістовного відпочинку - все це протистоїть розвитку шкідливих звичок, і, перш за все звичок до вживання алкоголю.

 

336    12.10.2018     0 коментарів

Шановні захисники України, дорогі колеги!

Прийміть щирі вітання з нагоди важливого для усіх нас свята – Дня захисника України, Дня Українського козацтва та Дня Святої Покрови!

Ці свята недаремно злилися в одне, адже упродовж усієї історії українські захисники брали зброю до рук заради захисту нашої землі, заради миру і добра, заради щасливого майбутнього. А Покров Пресвятої Богородиці – це обійми та допомога справедливої і мудрої матері, яка понад усе прагне миру для своїх дітей.

Бажаю вам твердості духу  та оптимізму, благополуччя,  родинного тепла та затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії та миру!

Начальник Управління освіти, молоді та спорту
В.М. Урванцева

434    10.10.2018     0 коментарів

03 жовтня 2018 року на стадіоні «Локомотив» м. Лозова відбулись змагання з легкої атлетики (з чотирьох видів програми) серед учнів ЗЗСО міста Лозова в рамках щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» сезону 2018-2019 р.

Мета та завдання цих змагань: збереження та зміцнення здоров'я, розвиток основних фізичних якостей та рухових здібностей, підвищення рівня фізичної підготовленості учнівської молоді; впровадження системи організації шкільної, позашкільної фізкультурно-оздоровчої і спортивної роботи; залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою та спортом; формування вміння і навичок здорового способу життя.

На змагання прибули всі команди  закладів освіти міста.Всього брало участь 94 учні 2004-2007 років народження. Головним суддею змагань був Закалюжний В.В.

Згідно Положення дані змагання є особисто – командними та включають в себе такі види:

1. Біг 60 м (юнаки, дівчата).

2. Біг 300 м (дівчата), 500 м (юнаки).

3. Метання м’яча (юнаки, дівчата).

4. Стрибки у довжину з розбігу (юнаки, дівчата).

У загальнокомандному заліку після запеклої спортивної боротьби визначились переможці –

  • ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 - І місце.
  • ЛЗОШ № 3 - ІІ місце.
  • ЛЗОШ № 7 - ІІІ місце.

І на обласному етапі щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» наше місто на змаганнях з легкої атлетики (з чотирьох видів програми) буде представляти команда учнів Лозівського НВК «ЗНЗ-ліцей» №4.

Найкращі результати в особистому заліку продемонстрували та будуть нагороджені грамотами Управління освіти, молоді та спорту ЛМР абсолютний переможець у багатоборстві:

    • учень ЛЗОШ №3 Шевченко Іван

 абсолютні переможці у видах програми - 

    • учениця Лозівського НВК «ЗНЗ-ліцей» №4 Рудь Анастасія ( біг 60 м – результат – 9.13),
    • учениця ЛЗОШ №3 Фурсова Марія ( біг 300м – результат – 52.17).

Учениці ЛЗОШ №1 Коваль Анна та Ніценко Ірина ЛЗОШ №12 у виді метання м’яча були кращими, але першою стала Ніценко Ірина за кількістю вдалих спроб (38,37,35 м).

У  стрибках у довжину кращими у своїх вікових категоріях стали учениця ЛЗОШ №3 Ткаченко Каміла (старші), та  Калугіна Вікторія ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4 (молодші) з однаковим результатом (3м 40см).

Найкращі результати за сумою балів показали: учень ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ» Коломієць Семен серед хлопців та учениця ЛЗОШ №3 Фурсова Марія  серед дівчат.

За підсумками спортивного сезону 2017-2018, заклади, які стали  переможцями і призерами у міському етапі змагань та посіли призові місця в обласних змаганнях, значно покращили свою матеріальну базу спортивним інвентарем, що стає беззаперечним стимулом для здобуття перемог у спортивних  змаганнях.

     

315    09.10.2018     0 коментарів

З метою пропаганди здорового та активного способу життя, творчого самовираження молоді та привернення уваги громадськості до «хіп-хоп» культури, 6 жовтня на базі Лозівського вищого коледжу мистецтв завдяки співпраці Лозівського центру молоді управління освіти молоді та спорту та ГО «ДаБро» відбувся фестиваль з брейк-дансу «LZB Fest». В нашому місті все частіше проводяться заходи такого формату і учасників стає дедалі більше. Це не може не радувати, бо зайнятість будь-яким видом спорту, або культурою - це гарна профілактика попередження негативних явищ в молодіжному середовищі. Фестиваль, як завжди, пройшов енергійно, драйвово. Головні вимоги оцінювання суддів - це музикальність, емоції, які учасник повинен через своє тіло і рухи передати оточуючим та різні ідеї і "фішки" виконання батлу. Переможці на згадку отримали дипломи та сувеніри з логотипом фестивалю, а також сертифікати на фотосесію.

Бажаємо учасникам вдосконалюватися та підкорювати нові вершини брейкінгу.

  

400    09.10.2018     0 коментарів

За руки візьмемося, друзі,
І поєднаємо серця,
Щоб мова рідна, українська,
Не загубилась в манівцях!

Саме під таким гаслом 08 жовтня 2018 року у Лозівському ліцеї № 4 пройшов міський етап фестивалю-конкурсу ораторського мистецтва за темою «Я знаю: мова мамина свята, в ній вічний, незнищенний дух народу            (М. Адаменко)». У конкурсі взяли участь учні 10-11 класів закладів ЗСО міста. 11 учасників випробували власні сили у володінні влучним образним словом.

Члени журі відмітили якісну підготовку учнів, уміння ораторів вкласти у свої виступи тепло своєї душі, любов до рідної мови, переживання та оптимізм за майбутнє своєї країни.

Виокремилися особистості, які бездоганно послуговуються рідним словом, мають творчий потенціал, уміють самостійно мислити, говорити чітко, послідовно та аргументовано:

І місце посів учень 11 класу Лозівської ЗОШ № 1 Прокопенко Борис;

ІІ місце розділили Гуценко Владислав (Лозівська гімназія) та Сидоренко Давид (ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4);

ІІІ місце дісталося Захаровій Анні (ЛНВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ») та Непран Анні (ЛЗОШ № 7).

Глядачі отримали чудовий настрій та величезне емоційне задоволення від виступів юних ораторів, а кожному учаснику були вручені відзнаки та солодкі подарунки.

381    09.10.2018     0 коментарів

В рамках проведення Всеукраїнського уроку про гуманне та відповідальне ставлення до тварин на Лозівській СЮН 1-4 жовтня відбулися наступні заходи:

Дидактична гра «Тварини поруч з нами»

Гурток «Домашні улюбленці», керівник Гавриленко Г.В.

Мета: з’ясувати, що відомо дітям про котів та собак; обговорити та записати значення собаки та кішки в житті людини та природи; що спільного та відмінного між ними?;розвивати вміння співпрацювати в групах

Марафон добрих справ

«Ми відповідаємо за тих кого приручили»

Мета: Набути навички догляду за тваринами, які живуть в умовах куточку живої природи; розвивати бажання піклуватися про кімнатних тварин;виховувати співчуття, дбайливе, відповідальне ставлення до  тварин, які живуть в неволі.

Гурток «Юні охоронці природи», керівник Богуславська С.М.

Тема: Конкурс колажів

«Життя домашніх  та безпритульних собак і котів»

Мета: Ознайомити вихованців з проблемами безпритульних собак та котів; порівняти життя домашніх та безпритульних тварин;

формувати у вихованців гуманне та відповідальне  ставлення до тварин в цілому та безпритульних зокрема; розвивати комунікативні навички, вміння співпрацювати в команді, творчі здібності; виховувати співчуття, доброзичливе ставлення до безпритульних собак та котів

350    09.10.2018     0 коментарів

«Бережи одяг, доки новий, а здоров'я — доки молодий»
Прислів'я

Вірусні інфекції завдають вели­чезної шкоди здоров'ю людини, тому вірусологи з року в рік шукають можливості запобігання розвитку вірусних інфекцій та ефективні засоби лікування уражених організмів. Але на сьогоднішній день найбільш ефективним способом боротьби з вірусними захворюваннями залишається їх профілактика.

Партнери Лозівського центру молоді- Центр денного перебування «Компас» м. Харкова 4 жовтня для студентів Лозівського вищого коледжу мистецтв провели профілактичний захід на цю тему. Що треба знати про  ВІЛ-інфекції та інші вірусні захворювання? Як захистити себе й своїх близьких? У чому полягає профілактика ВІЛ-інфекції? Саме цим питанням  й був присвячений захід. Одним з цікавих завдань було ідентифікувати хворого на ВІЛ на представленій картинці. Це викликало живу та бурхливу дискусію між учасниками. Також вони запам’ятали головне, що  ВІЛ передається від матері до дитини, через кров та статевим шляхом. Розвіяли міфи передачі ВІЛ через рукостискання, побутові прилади, «обнімашки», поцілунки та через дружбу.

Захворювання небезпечне тим, що з моменту інфікування до появи перших явних симптомів може пройти не один рік. На стадії, коли ще немає симптомів, захворювання можна виявити за допомогою аналізу крові.  Саме тому протягом заходу кожен бажаючий мав змогу пройти конфіденційне  тестування швидкими тестами на ВІЛ, Гепатит В,С, сифіліс в пересувній амбулаторії Центру «Компас».

  

341    09.10.2018     0 коментарів

8 жовтня у гуртожитку Харківського автомобільно-дорожнього Коледжу фахівцями Лозівського Центру молоді Управління освіти, молоді та спорту було проведено правовий брейн-ринг «Закон і права єдині».

Студенти мали можливість позмагатися в ерудованості, знанні загальних правових принципів та в першу чергу в швидкості прийняття рішень. Між собою у знанні права змагалися команди «Феміда» та «Демократи».

Підготовлені запитання були цікавими та стосувалися різноманітних сфер людського буття – від загальних логічних до спеціальних юридичних. Зокрема, студенти відповідали на питання з сімейного, цивільного, трудового, конституційного та адміністративного права.

Представники обох команд показали добрий результат, але з невеликим відривом перемогу отримала команда «Демократи».

350    08.10.2018     0 коментарів

4 жовтня у всьому світі відзначається День захисту тварин. З метою популяризації гуманного ставлення, а також виховання відповідального ставлення до приручених тварин, Центр молоді провів благодійну акцію. Основним завданням був збір макулатури, отримання коштів та передача Громадській організації по захисту тварин «Маємо право-2». 

До акції приєдналась молодь школи №1, 3, 7 та 12, а також фахівці Центру молоді.

Новини    385    08.10.2018     0 коментарів

Дата

Час

Зміст заходу

Місце проведення

Учасники заходів

08-12.10

За окремим графіком

Проведення міської акції «Вітаємо наших захисників»

Заклади загальної середньої освіти

Учні закладів загальної середньої освіти

08-12.10

За окремим графіком

Проведення «уроків мужності» за участю представників міськвійськкомату та воїнів АТО

Заклади загальної середньої освіти

Учні закладів загальної середньої освіти

08-14.10

За окремим графіком

Заходи до Дня українського козацтва. Заходи до Дня захисника України 

Заклади освіти міста

Учні закладів загальної середньої освіти

08-14.10

За окремим графіком

І етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів

Заклади загальної середньої освіти

Учителі та учні закладів загальної середньої освіти

08.10

14:30

Міський етап конкурсу ораторського мистецтва

ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4

Учителі та учні закладів загальної середньої освіти

09.10

14:00

Нарада керівників закладів освіти

Управління освіти, молоді та спорту

Керівники  закладів освіти міста

09.10

Час уточнюється

Майстер-клас в рамках акції «Оберіг для захисника України»

Лозівський міський центр молоді

Студентська молодь

09.10

Час уточнюється

Правовий брейн-ринг «Закон і права єдині»

Гуртожиток ЛФ ХДАДК

Студентська молодь

09.10

Час уточнюється

Козацька вікторина «Як козаки»

Лозівський професійний ліцей

Студентська молодь

09-12.10

12:00

Змагання з футболу серед команд закладів загальної середньої освіти на приз клубу «Шкіряний м’яч»

Стадіони ЛЗОШ № 12 та ЛЗОШ № 3

Учні закладів загальної середньої освіти

10.10

15:00

Чемпіонат Харківської області з футболу серед ДЮСШ 2006/2007 р.н. «Лозова» (ДЮСШ «Юність) – ДЮСШ «Локомотив»

Стадіон «Локомотив», м.Лозова

Учасники змагань

11.10

11:00

Година спілкування «Профілактика вживання алкоголю серед молоді.» в рамках проведення Всеукраїнської інформаційно – просвітницької акції «Відповідальність починається з мене»

Лозівський професійний ліцей

Студентська молодь

12.10

13:00

Тренувальні запуски  кордових авіамоделей

Галявина напроти міського Палацу культури

Студентська та учнівська молодь

13.10

9:00

Підготовка вчителів початкових класів до роботи в умовах Нової української школи

ЛЗОШ № 1

Вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти

13.10

10:00

Турнір по волейболу «Золота осінь» серед дівчат 2002-2004 р.н.

Спортивна зала ПЗОШ № 1

Учасники змагань

14.10

11:00

Чемпіонат Харківської області з футболу серед ДЮСШ 2004/2005 р.н. ДЮСШ «Локомотив» – Красноград

Стадіон  «Локомотив», смт.Панютине

Учасники змагань

14.10

11:00

Чемпіонат Харківської області з футболу серед ДЮСШ 2002/2003 р.н. «ДЮСШ «Локомотив» – Красноград

Стадіон  «Локомотив», смт.Панютине

Учасники змагань

« 1 2 ... 57 58 59 60 61 ... 100 101 »