Головна » 2018 » Жовтень » 10 » Серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста розпочалися щорічні спортивні змагання «Спорт протягом життя»
16:01
Серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста розпочалися щорічні спортивні змагання «Спорт протягом життя»

03 жовтня 2018 року на стадіоні «Локомотив» м. Лозова відбулись змагання з легкої атлетики (з чотирьох видів програми) серед учнів ЗЗСО міста Лозова в рамках щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» сезону 2018-2019 р.

Мета та завдання цих змагань: збереження та зміцнення здоров'я, розвиток основних фізичних якостей та рухових здібностей, підвищення рівня фізичної підготовленості учнівської молоді; впровадження системи організації шкільної, позашкільної фізкультурно-оздоровчої і спортивної роботи; залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою та спортом; формування вміння і навичок здорового способу життя.

На змагання прибули всі команди  закладів освіти міста.Всього брало участь 94 учні 2004-2007 років народження. Головним суддею змагань був Закалюжний В.В.

Згідно Положення дані змагання є особисто – командними та включають в себе такі види:

1. Біг 60 м (юнаки, дівчата).

2. Біг 300 м (дівчата), 500 м (юнаки).

3. Метання м’яча (юнаки, дівчата).

4. Стрибки у довжину з розбігу (юнаки, дівчата).

У загальнокомандному заліку після запеклої спортивної боротьби визначились переможці –

  • ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 - І місце.
  • ЛЗОШ № 3 - ІІ місце.
  • ЛЗОШ № 7 - ІІІ місце.

І на обласному етапі щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» наше місто на змаганнях з легкої атлетики (з чотирьох видів програми) буде представляти команда учнів Лозівського НВК «ЗНЗ-ліцей» №4.

Найкращі результати в особистому заліку продемонстрували та будуть нагороджені грамотами Управління освіти, молоді та спорту ЛМР абсолютний переможець у багатоборстві:

    • учень ЛЗОШ №3 Шевченко Іван

 абсолютні переможці у видах програми - 

    • учениця Лозівського НВК «ЗНЗ-ліцей» №4 Рудь Анастасія ( біг 60 м – результат – 9.13),
    • учениця ЛЗОШ №3 Фурсова Марія ( біг 300м – результат – 52.17).

Учениці ЛЗОШ №1 Коваль Анна та Ніценко Ірина ЛЗОШ №12 у виді метання м’яча були кращими, але першою стала Ніценко Ірина за кількістю вдалих спроб (38,37,35 м).

У  стрибках у довжину кращими у своїх вікових категоріях стали учениця ЛЗОШ №3 Ткаченко Каміла (старші), та  Калугіна Вікторія ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4 (молодші) з однаковим результатом (3м 40см).

Найкращі результати за сумою балів показали: учень ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ» Коломієць Семен серед хлопців та учениця ЛЗОШ №3 Фурсова Марія  серед дівчат.

За підсумками спортивного сезону 2017-2018, заклади, які стали  переможцями і призерами у міському етапі змагань та посіли призові місця в обласних змаганнях, значно покращили свою матеріальну базу спортивним інвентарем, що стає беззаперечним стимулом для здобуття перемог у спортивних  змаганнях.

     

Переглядів: 433 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: