Головна » Архів матеріалів
393    02.11.2018     0 коментарів

1 листопада 2018 року в актовій залі Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості відбувся творчий поетичний поєдинок досвідчених майстрів поетичного слова міського клубу «Лігос» та представників молодого покоління поетів – учнів закладів загальної середньої освіти міста. Учасники декламували власні поетичні твори, створювали експромти, демонстрували особливості читання поезії.  Перемогу отримала учениця гімназії Шевченко Катерина. Окрасою зустрічі стали творчі номери вихованців ЛБДЮТ та гостей. Захід пройшов у дружній, невимушеній атмосфері.

421    02.11.2018     0 коментарів

Вечір 31-го жовтня в Центрі молоді пройшов яскраво і «жахливо» весело. Відбулася молодіжна вечірка «Хеллоуінський шабаш». На концертну програму прийшло близько 50 чоловік, які перевтілилися в різноманітні тематичні образи. Вечірка передбачала всілякі призові конкурси, номери художньої самодіяльності: виступи колективу брейк-дансу, поціновувачів корейської поп-музики, джамп-стайлу, реп-виконавця та інших. Протягом заходу проводився конкурс на найкращий костюм, переможців було троє.

Також, приємним бонусом був тематичний фуршет, фотосесія та молодіжна дискотека, за участю лозівських ді-джеїв. На дискотеку прийшло ще близько 30 чоловік, зал поринув у темряву, лазерні промені, дим та сучасні треки.

    

Початкова освіта    459    31.10.2018     0 коментарів

26.10.2018 року закінчилося навчання вчителів 4-х класів закладів загальної середньої освіти в умовах Нової української школи, яке проходило на базі Лозівської ЗОШ №1.

Учителі ознайомилися з новим Державним стандартом початкової освіти та методиками компетентнісного навчання. Під час занять педагоги виконували різноманітні теоретичні та практичні завдання.

Сподіваємося, що знання, отримані під час занять, стануть ключовими в умовах реалізації Концепції Нової української школи.

     

Спортивні заходи    453    29.10.2018     0 коментарів

Шахи

27 жовтня 2018 року в м. Харкові, у приміщенні шахово-шашкового клубу «Вундеркінд», відбулися фінальні змагання з шахів за програмою Спартакіади Харківської області серед районів та міст обласного значення.

Наше місто на цих змаганнях представила збірна команда міста у складі – Андрія Калюжного, Деменюка Владислава, Плахотнікова Сергія та Коваленко Світлани.

За результатами змагань у загальнокомандному заліку наша команда посіла ІІІ місце, поступившись командам Харківського району та м. Куп’янськ( І та ІІ місця). ... Читати далі »

Новини    390    29.10.2018     0 коментарів

Дата

Час

Зміст заходу

Місце проведення

29.10-02.11

За окремим графіком

Робота консультаційних пунктів щодо підготовки учнів до ЗНО-2019

Заклади загальної середньої

освіти

29-31.10

За окремим графіком

Онлайн-тренінги з підготовки учнів до ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів

Заклади загальної середньої

освіти

29.10-02.11

14:00

Організація та проведення екскурсій до Лозівського міськрайонного суду

Лозівський міськрайонний суд

30.10

14:30

Підготовка вчителів 2-3-х класів до роботи в умовах Нової української школи

ЛНВК «ЗНЗ -ліцей» № 4

31.10

15:00

Чемпіонат Харківської області з футболу серед ДЮСШ 2006/2007 р.н. ДЮСШ «Локомотив» – ДЮСШ «Близнюки»

Стадіон «Локомотив» смт.Панютине

31.10

16:00

Розважальна вечірка «Хеллоуін»

Лозівський міський центр молоді

01.11

14:30

Підготовка вчителів 2-3-х класів до роботи в умовах Нової української школи

ЛНВК «ЗНЗ -ліцей» № 4

01.11

14:30

Методична студія вчителів економіки: «Формування підприємницької компетентності учнів на уроках економіки у відповідності до вимог державних стандартів»

ПЗОШ № 1

02.11

16:30

Вечір настільних ігор

Лозівський міський центр молоді

03.11

9:00

ІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання

ЛНВК «ЗНЗ -ліцей» № 4

03.11

13:00

VІІІ тур фіналу Чемпіонату Харківської області по футболу серед аматорських команд сезону 2018 року. «Лозова-Панютине» - ФК «Вовчанськ»

Стадіон «Локомотив» смт.Панютине

03-04.11

9:30 (час уточюється)

Відкрита першість Федерації гімнастики м. Лозова з художньої гімнастики

Спортивна зала міського Палацу Культури

04.11

9:00

ІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови

ЛЗОШ № 1

Спортивні заходи    368    26.10.2018     0 коментарів
26 жовтня 2018 року в нашому місті, в фойє ДЮСШ «Юність» відбувся
ІІ етап обласних щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» серед учнів закладів загальної середньої освіти Харківської області з тенісу настільного.
За звання переможця в нашій зоні боролися команди – з Первомайського району, Лозівського, Барвінківського, смт. Близнюки та з м. Лозова.
Наше місто на цих змаганнях представляла збірна команда учнів закладів загальної середньої освіти у складі:
1. Веприцький Євген – ПЗОШ №1
2. Старченко Артем – ЛЗОШ №3
3. Побєгов Андрій - ЛЗОШ №3
4. Буга Діана - ЛЗОШ №7
5. Левшина Діана – ЛНВК «ЗНЗ-ліцей»№4
6. Корчагіна Каріна – ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8»
Суддівство змагань провели вчителі фізичної культури:
Головний суддя - Чингузова Л.В., вчитель фізичної культури ЛНВК «ДНЗ-ЗНЗ» № 8.
Судді - Беззубенко С. М., Закалюжний В.В., Іщенко О.М., Кривошеєв Є.В.,
Метеленко В.В.
Головний секретар – Бовкун М.В., головний фахівець КУ ЛЦФЗН «Спорт для всіх».
Секретар змагань - Коваленко А.С., вчитель фізичної культури ЛНВК «ДНЗ-ЗНЗ № 8».
За підсумками переможцями та призерами змагань стали команди:
І місце – Барвінківського району;
ІІ місце – команда м. Лозова;
ІІІ місце – команда Близнюківського району.
Команди були нагороджені грамотами Управління освіти, молоді та спорту ЛМР, які були надані співорганізатором даних змагань - КУ ЛЦФЗН «Спорт для всіх».
Всі представники команд відмітили відмінну організацію змагань, умови, які створені для їх проведення, доброзичливу атмосферу та якісне суддівство.
Вітаємо наших призерів!

Відповідно до річного плану роботи міського методичного кабінету Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради 25 жовтня 2018 року відбулося засідання методичної ради. Завідувач методичного кабінету Охрончук Н.М. проаналізувала результати ЗНО-2018 та доповіла про заходи, які спрямовані на підготовку до ЗНО-2019. Також Наталія Миколаївна розповіла про організаційно-методичний супровід проведення професійного конкурсу «Учитель року-2019».  Методист Бондаренко Л.В. доповіла про організаційно-методичні аспекти атестації педагогічних працівників міста у 2019 році та про підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2018/2019 н.р. З матеріалами методичної ради можна ознайомитися тут 

https://drive.google.com/drive/folders/0B2_sXsAJe1c7ZnZvcmVFNnM5bUE

Дошкільна освіта    414    25.10.2018     0 коментарів
25 жовтня 2018 року у Лозівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) № 9 «Перлинка» Лозівської міської ради відбувся семінар-практикум для інструкторів з фізичної культури за темою:
«Реалізація принципу партнерства у взаємодії закладу дошкільної освіти та батьків щодо формування здорового способу життя дошкільнят»
Мета: показати шляхи та засоби фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми в сім’ї та дошкільному закладі. Спонукати батьків, педагогів до принципу партнерства щодо формування здорового способу життя.



Спортивні заходи    385    25.10.2018     0 коментарів

24 жовтня 2018 року, під час осінніх канікул, в дитячо-юнацькій спортивній школі «Юність» відбулися змагання з тенісу настільного серед учнів закладів загальної середньої освіти міста за програмою щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя». У змаганнях брали участь 9 команд. Головним суддею змагань була призначена Чингузова Л.В., секретарем - Коваленко А.С., вчителі фізичної культури Лозівського НВК «ЗНЗ - ДНЗ № 8», головним секретарем – Бовкун М.В., головний фахівець КУ ЛЦФЗН «Спорт для всіх». До суддівської колегії входили вчителі фізичної культури: Закалюжний В.В., Кривошеєв Є.В., Метеленко В.В., Іщенко О.М.
Переможцями в командному заліку на даному етапі стали:
І місце – команда Панютинської ЗОШ № 1
ІІ місце – команда Лозівської ЗОШ № 3
ІІІ місце - команда НВК«ЗНЗ - ДНЗ № 8».
Першим серед «1-х ракеток» став учень ЛНВК «ЗНЗ - ДНЗ № 8» - Ворона Кирило. Побєгов Андрій, учень ЛЗОШ № 3, посів перше місце серед «2-х ракеток», а Левшина Діана, учениця ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 стала першою серед «3-х ракеток».
Наше місто на зональних змаганнях з тенісу настільного, які відбудуться 26 жовтня 2018 року в ДЮСШ «Юність» за Програмою обласних змагань «Спорт протягом життя», буде представляти збірна команда учнів з ЗЗСО міста.

Виховна робота    399    25.10.2018     0 коментарів

22 жовтня 2018 року в Харківському обласному центрі молоді відбулося нагородження учасників тренінгових занять «Школа вожатого», які працювати в літній період в таборах оздоровлення та відпочинку вожатими.
Кращі фахівці сезонного працевлаштування були нагороджені відзнакою "Кращий вожатий - 2018 року" та грамотою. Лозівщину представяли студенти Лозівського вищого коледжу мистецтв – Несповита Жасміна та Бирюк Андрій. На початку весни 2018 року вони успішно завершили курс «Школи вожатих», який проводився Лозівським центром молоді. Таким чином реалізували своє право на перше робоче місце та отримали трудовий досвід роботи. Під час перебування з дітьми підвищили свій рівень комунікативних здібностей, використовуючи новаторські форми і методи роботи, які отримали під час тренінгів, змогли втілити найцікавіші ідеї в роботі з дітьми.

 

 

506    24.10.2018     0 коментарів
24 жовтня 2018 року у Лозівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) № 4 «Золотий ключик» Лозівської міської ради відбувся тренінг для вихователів груп молодшого дошкільного віку за темою:
«Інтеграція LEGO - конструювання в освітній процес»
Мета: розширити уявлення педагогів про можливості використання конструктора LEGO в роботі з дітьми.
Завдання:
 Поділитися досвідом інтеграції LEGO – конструювання в освітній процес.
 Залучати педагогів до тренінгових вправ з використанням конструктора LEGO.
 Викликати позитивні емоції, бажання втілювати в практику роботи отримані знання та вміння.



Виховна робота    374    24.10.2018     0 коментарів
23.10.2018 року учні 9 класу Лозівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 відвідали оглядову екскурсію до суду. Мета проведення екскурсії – це виховання у підростаючого покоління довіри до судової системи, підвищення рівня знань у сфері права та ознайомлення з принципами судочинства.
Діти мали змогу дізнатися про роботу суддів та їх помічників.
Під час екскурсії школярі побачили приміщенням суду. Учні отримали інформацію про систему судів України. Зокрема, дізналися про принципи побудови судової системи, види судів загальної юрисдикції та судових інстанцій. Учні мали можливість задавати питання і отримувати кваліфіковані відповіді.
Запрошені отримали вичерпну інформацію про професію юриста, адже невдовзі вони стануть перед вибором професії.

Дошкільна освіта    423    24.10.2018     0 коментарів

23 жовтня 2018 року на засіданні Школи молодого керівника закладів дошкільної освіти при КВНЗ "Харківської академії неперервної освіти" вихователь-методист Панютинського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №1 «Барвінок» м. Лозова Харківської області Долгова Тетяна Вікторівна провела майстер-клас для молодих керівників закладів дошкільної освіти Харківської області за темою: "Інтеграція змісту освітніх ліній щодо формування життєво-компетентної особистості дошкільника"

 

Аналіз видатків по міському бюджету м. Лозова станом на 01.10.2018 року (виконання програми) дивитись тут: https://drive.google.com/drive/folders/1cbHcF9fg3y-Djiti7m-i34mLWXOMJrWY

22 жовтня в Лозівській ЗОШ № 1 відбулась нарада завідувачів шкільних бібліотек міста за темою: «Підвищення професійної майстерності бібліотекарів закладів освіти».
Шкільні бібліотекарі обговорили хід проведення заходів в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек та презентували проведену роботу. Учасники ТТК: Сидоренко О.М.(ПЗОШ № 1), Штерман Л.О.(ЛНВК «ЗНЗ-ліцей № 4), Костенко О.В. (ЛЗОШ № 1), Профатило І.В. (ЛНВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ») поділились досвідом роботи щодо використання ІКТ.
Підводячи підсумки наради, бібліотекарі прийшли до висновку, що розглянуті матеріали варто застосовувати в практичній роботі шкільної бібліотеки.

« 1 2 ... 55 56 57 58 59 ... 100 101 »