Головна » 2018 » Вересень » 27 » Всеукраїнський день дошкілля
09:19
Всеукраїнський день дошкілля

День дошкілля в Україні в 2018 році

Дитинство – це той вік, коли закладаються основи для майбутнього розвитку особистості. Щасливе дитинство і правильний підхід до виховання – запорука успішності людини в дорослому віці. Батьки не завжди можуть знаходитися з дітьми, навчати їх і пояснювати їм явища, які їх оточують. Більшість дітей ходять до дитячого садка, там вони соціалізуються і пізнають світ. Любов і тепло своїх сердець їм дарують вихователі і працівники дошкільних  закладів.

День дошкілля

30 вересня – День вихователя і всіх дошкільних працівників. Це свято створене для того, щоб звернути увагу людей до проблем дитячих садочків. В цей день проводяться урочистості і всіх працівників дитячого садочка діти і батьки вітають з нагоди професійного свята.

Спочатку це свято було таким собі народним, своєрідною ініціативою батьків. Часто вихователів вітали на День учителя, але поступово його святкування перейшло на офіційний рівень. Відтепер щороку День Вихователя святкують в останню неділю вересня. Це дуже урочиста подія і для працівників дитячих садків, і для їхніх маленьких вихованців. У цей день вони можуть привітати свого улюбленого вихователя з професійним святом. Але ще більш приємно для працівників садочків, коли на такому святі з’являються колишні випускники. У цей момент кожен вихователь по-справжньому розуміє, що його зусилля були не даремними.

Вихователь – це не просто професія

В наші дні вихователем називають педагога, під опікою якого перебувають діти до 6 років. Але виникла ця професія значно раніше і сягає своїм корінням ще у античні часи. У Стародавній Греції виховували дітей багатих патриціїв спеціально навчені люди, які оберігали малюка від небезпеки, навчали його першим крокам, а також допомагали осягнути найперші нехитрі науки.

Виховання дітей, це дійсно важка праця, яка може виявитися під силу далеко не кожному.

На жаль, вихователями зазвичай працюють лише представниці прекрасної статі. Чоловіка, який працює в дитячому садку, можна зустріти надзвичайно рідко.

Дорогі працівники дошкільної освіти! Вітаю Вас з Всеукраїнським Днем дошкілля!

В цей святковий день маємо нагоду сказати добрі слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує і навчає сприймати світ.

Нехай лагідна посмішка малечі дарує ВАМ невичерпну енергію, красу і натхнення, в душі панують світло та злагода, в житті - добро і мудрість, достаток, і благополуччя.

Бажаємо вам нових професійних досягнень і глибокої поваги, щоб прекрасні почуття зігрівали вам серця, а доля була щедрою, наповнена теплом і любов’ю.

З повагою,
начальник Управління освіти, молоді та спорту
В.М. Урванцева

Категорія: Дошкільна освіта | Переглядів: 662 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: