Головна » Архів матеріалів
З метою підвищення здатності вчителів початкової школи до використання ігрових технологій для вчителів 1-х, 2-х класів розпочато одноденні тренінги з використання на уроках Нової української школи ігрових наборів Six Bricks та Lego Play Box. Відповідно до графіку у неділю 22 вересня 2019 року на базі Лозівської ЗОШ № 7 тренінг проведено для І групи вчителів. Решта педагогів будуть навчатися протягом вересня-жовтня. Взагалі планується підвищити кваліфікацію 80-ти педагогам. Тренінгові заняття проводить регіональний сертифікований тренер Стоміна Олена Федорівна

Виховна робота    311    20.09.2019     0 коментарів
18 вересня 2019 року в Центрі молоді, за підтримки Центру соціальної згуртованості, відбувся тренінг для студентів Лозівського центру професійної освіти та Лозівського вищого коледжу мистецтв «Я – активний, бо я змінотворець». Тренінг проводив спікер із Харкова (тренер із Львівської освітньої фундації), який на власному прикладі показав, як варто бути вмотивованим, вірити в свої сили і покладатись лише на себе. Що варто творити добро і знаходити в усьому гарне, нести всім оточуючим позитив і бути не байдужим до чужого горя.
Спікер Віктор наголосив, як зараз важливо бути волонтером і допомагати тим, кому найбільше потрібна допомога, адже він сам є волонтером, який допомагає людям, які через військові дії втратили будинки і залишились без даху над головою.
Учасники тренінгу покинули стіни Центру молоді під величезним впливом, деякі, зробили для себе дуже корисні і повчальні висновки.
Виховна робота    263    20.09.2019     0 коментарів
Я голосую за мир, хай буде завжди він і всюди,
Бо як буде мир на землі, то будуть щасливими люди

19 вересня 2019 року в гуртожитку Лозівського центру професійної освіти фахівцем Центру молоді Управління освіти, молоді та спорту було проведено зустріч зі студентами і обговорено таку важливу тему як «мир у собі» та мир у всьому світі. В ході бесіди молодь визначила поняття «мир» та «війна», розглянули рейтинг миру, складений організацією Institute For Economics & Peace з найбільш мирними та войовничими країнами, виконали вправу «Учимося креативно мислити», де потрібно було закінчити відомі крилаті вислови, а також зіграли у «Діалог із майбутнім». Захід проходив за чашечкою чаю з печивом у неформальній обстановці.
Конкурси    281    18.09.2019     0 коментарів
16 вересня 2019 року з нагоди відзначення 150-річчя міста Лозова Центром молоді Управління освіти, молоді та спорту було організовано та проведено фотоконкурс «Лозова – моє місто». На електронну адресу Центру було надіслано понад 60 різноманітних світлин і кожна по-своєму була оригінальна та креативна. Переможців конкурсу обирала спеціальна комісія, яка складалася із експертів в сферах спорту, культури та мистецтва, а також представників ЗМІ.
Переможцями стали: Яриш Олексій у номінації «Лозівський міський краєвид», а також у номінації «Посмішка в об’єктиві», Полянський Олег в номінації «Там, де закінчується асфальт », Кудря Юлія в номінації «Лозова в подіях», а також вона стала фаворитом в категорії «Лозова – місто контрастів», яке проводилось шляхом живого голосування під час святкування Дня міста. Усі переможці були нагороджені цінними подарунками.
Новини    294    14.09.2019     0 коментарів

На сторінці «Підвищення кваліфікації» розміщено План-графік підвищення кваліфікації керівних кадрів та педагогічних працівників закладів освіти Харківської області на І семестр 2019/2020 навчального року та Перелік додаткових освітніх та інших послуг КВНЗ «ХАНО» на 2019 рік. План-графік дивитись тут і тут:

Шановні спортсмени, тренери та вся фізкультурно-спортивна громадськість!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня фізичної культури і спорту України, який сприймається в суспільстві як свято здоров’я, краси, гарту і молодості!


Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості – вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, шляхетність, ефективна співпраця в команді, вміння підкорювати власний інтерес загальній меті.
Бажаю всім вчителям, тренерам і наставникам талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів! Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації!
Зичу спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України! Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашої Лозівщини!
Хай принципи олімпійського руху: «Швидше, вище, сильніше!» супроводжують вас скрізь і завжди!

З повагою,
начальник Управління освіти, молоді та спорту
Лозівської міської ради В.М.Урванцева
З 4 по 8 вересня 2019 року в Харкові відбувся ХІ Міжнародний дитячий медійний фестиваль у Харкові, учасниками якого у цьому році стали представники 98 країн, Серед них – вихованці гуртка Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради, лідери Лозівської міської ради старшокласників «Нова хвиля», Селіванов Олександр, Ткаченко Тетяна та Тетяна Рогова. Активісти Лозової вже вчетверте стають учасниками фестивалю, набираючи професійного досвіду та вдосконалюючи свої знання. Конкурсні покази, тренінги, творчі завдання, майстер-класи, політ на літаку, спілкування з цікавими людьми - все це стало складовими загального незабутнього враження від заходу. Підготувала команду до виступу – педагог Коновалова Олена Василівна, супроводжувала лідерів – випускниця гуртка ЛБДЮТ Носенко Ярослава, журналіст за фахом. Нових успіхів та цікавих, результативних ідей вам, невтомні медійники!

Сучасний педагог має постійно працювати над удосконаленням професійних навичок, бути допитливим та небайдужим до змін!
У зв’язку із запровадженням Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» за рахунок субвенції триває навчання вчителів початкових класів.
7 вересня 2019 року на базі Лозівського НВК «ЗНЗ - ліцей» № 4 для 23 педагогів Лозівської ОТГ розпочався спецкурс «Формування математичної компетентності молодших школярів». Заняття відбуваються у формі тренінгу, завданнями якого визначено:
-удосконалення нормативно-правової компетентності педагогів;
-задоволення потреб фахівців в отриманні теоретичних знань основ організації освітнього процесу;
-удосконалення здатності педагогів щодо розв’язання нових завдань реформування освіти.
Навчання проводить сертифікований тренер-педагог Волик Наталія Анатоліївна.


  Щиро вітаю вас з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності!

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаю усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.

Найщиріші слова подяки – вчителям, які щедро діляться з учнями своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя!

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину! Зі святом, дорогі друзі!

З повагою, начальник Управління освіти, молоді та спорту

Лозівської міської ради! В.М. Урванцева

2 вересня 2019 року у 29 закладах освіти Лозівської міської об’єднаної територіальної громади відбулось свято Першого дзвоника.

Цього дня за парти сіли 7509 учнів. Перший дзвоник пролунав для 826 першокласників.

В урочистих заходах взяли участь Лозівський міський голова Сергій Зеленський, заступники міського голови, представники міської ради, депутати та почесні гості, які привітали з початком навчального року дітей, вчителів та батьків. На святі були зачитані вітальні слова з початком нового навчального року від голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної.

  

 

02 вересня 2019 року для нас усіх радісна і хвилююча подія.

У Лозівській міській об’єднанні територіальній громаді відкрився дошкільний підрозділ Перемозької філії КЗ «Панютинський ліцей» Лозівської міської ради Харківської області.

За ініціативи Лозівського міського голови Зеленського Сергія Володимировича у мальовничому місці, функціонує різновікова група загального розвитку для 17 дітей віком від 3 до 6 років, яка обладнана за сучасними вимогами

Отже, відкрилася дорога у прекрасне майбутнє дитячої країни.

З нагоди відкриття на святі були присутні почесні гості:

  • Зеленський Сергій Володимирович Лозівський міський голова
  • Лаптєв Володимир Миколайович голова Лозівської районної ради
  • Корпан Олексій Петрович заступник Лозівського міського голови
  • Урванцева Вікторія Миколаївна начальник Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради
  • Кухмістер Тетяна Федорівна в.о. старости Перемозького старостинського округу
  • Лавровський Віктор Миколайович депутат Лозівської районної ради
  • Чабан Андрій Андрійович в.о. старости Катеринівського старостинського округу та мешканці села

 

 

30 серпня 2019 року на базі КЗ «Лозівський ліцей №1» та Лозівської ЗОШ №7 у межах проведення міського педагогічного форуму «Освіта Лозівщини: доступність, якість, визнання» методистами міського методичного кабінету було організовано і проведено 11 тематичних локацій «Кращі практики освітян Лозівщини – крок до якісно нової української школи».

Метою заходів стало створення інформаційного простору для розвитку особистісних компетентностей педагогів в умовах Нової української школи.

Педагоги продемонстрували найбільш ефективні свої напрацювання, широку палітру форм, методів, прийомів та підходів до організації освітнього процесу, окреслили шляхи подальшого розвитку освітнього середовища нашої громади.

У роботі локацій взяли участь більше трьохсот педагогічних працівників закладів освіти.

Матеріали засідань для вчителів української мови і літератури можна переглянути тут

для вчителів  зарубіжної літератури тут;

майстер-клас Середи І.В. тут

 

29 серпня 2019 року у Лозівському НВК «ЗНЗ-ліцей» №4 відбулось пленарне засідання серпневого педагогічного форуму «Освіта Лозівщини: доступність, якість, визнання».

У засіданні взяли участь Лозівський міський голова С.В. Зеленський, голова Лозівської районної державної адміністрації А.О. Керопов, голова Лозівської районної ради В.М. Лаптєв, заступник Лозівського міського голови        В.Я. Барановський, виконуючі обов’язки старост старостинських округів, депутати Лозівської міської ради, керівники закладів освіти, заступники директорів, представники профспілки та батьківського загалу.

Почесні гості привітали учасників форуму з початком нового навчального року і подякували усім за високий рівень підготовки закладів освіти до прийому дітей.

На заході також привітали керівників закладів освіти району, які увійшли до складу ОТГ.

Учасники зібрання обговорили результати першого року впровадження Нової української школи, якість освіти закладів Лозівської міської ОТГ, окреслили досягнення та проблеми, що турбують педагогічних працівників в умовах реформування освіти, визначили перспективи розвитку освітньої галузі, дали старт новому навчальному року.

Складовою конференції стала виставка дидактичного обладнання НУШ, яку організували Лозівський НВК           «ЗНЗ-ліцей» №4 та КЗ «Катеринівський ліцей». З резолюцією можна ознайомитися тут:

 

 

« 1 2 ... 36 37 38 39 40 ... 100 101 »