Головна » Архів матеріалів
Виховна робота    395    03.06.2019     0 коментарів
01 червня 2019 року, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей Лозівський центр підготував для малечі розважальний захід «Розмалюй свій магніт». У заході взяло участь велика кількість дітей, які розвивали свої творчі навики у створенні оригінального магніту. Усі магніти вийшли яскравими та веселими, - кожен малюнок був неповторним та особливим. Наші діти продемонстрували, що вони мають надзвичайну фантазію та уяву. А для того, щоб у дітей залишились позитивні емоції, а також на згадку про свято, усі вироблені магніти діти залишили собі

332    29.05.2019     0 коментарів

Цікавий дитячий відпочинок та змістовне дозвілля розпочалося для 2200 дітей нашої громади.

У програмі літніх шкіл на вихованців очікують заняття із захоплюючим відпочинком, прогулянки, змагання, конкурси, концерти, театралізовані дійства, екскурсії, відвідування виставок, театрів, зустрічі з цікавими людьми тощо.

Відпочинок у літніх школах — це незабутні враження: у дітей з’являється можливість перейнятися атмосферою єдності та взаємодопомоги, отримати купу нових емоцій.

    

Більше фотографій - на нашій сторінці Facebook!

375    27.05.2019     0 коментарів

23 травня 2019 року у Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулася урочиста церемонія нагородження переможців  Міжнародного творчого конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами». Із вітальними словами до юних тріумфаторів, їхніх батьків і наставників звернулися поважні гості і координатори змагань.

Лозівщину представляли учні Лозівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1:

  • учениця 5-Б класу Єфімова Поліна, яка отримала диплом І ступеня та цінний подарунок;
  • учень 11 класу Прокопенко Борис, який отримав диплом ІІ ступеня.

 

606    27.05.2019     0 коментарів

Освітній простір «Smart2U» — це проект, метою якого є сприяння всебічному розвиткові української учнівської молоді.

Учні Лозівської гімназії (Карпенко М., – 10кл.) та КЗ «Катеринівський ліцей» (Ронін В. – 7кл., Пиндич Д. – 11кл., Гамора К. – 9 кл. ) взяли активну участь в конкурсі, який організовано Харківським національним університетом радіоелектроніки спільно з КЗ «Обласна спеціалізована школа-інтернет «Обдарованісь» за підтримки Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації й отримали сертифікати за добрий результат серед учнів м. Харкова та Харківської області.

Учителі-координатори Кахаєва О.В. та Миронова В.О. отримали сертифікати за активну участь у проведенні конкурсу й вагомий внесок у справу розвитку освітньої компетентності та творчого потенціалу молоді.

Новини    315    27.05.2019     0 коментарів

Дата

Час

Зміст заходу

Місце проведення

27-31.05

За окремим графіком

Робота літніх шкіл

Заклади загальної середньої освіти

27.05

11:00

Зовнішнє незалежне оцінювання з іспанської, німецької, французької мов

м. Харків

27.05

14:30

Відкрита першість Дитячо-юнацької спортивної школи «Локомотив» з футболу серед юнаків 2006-2007 років народження

Спортивний майданчик Панютинської
загальноосвітньої школи № 1

28.05

11:00

Зовнішнє незалежне оцінювання  з англійської мови

м. Харків

29-31.05

За окремим графіком

Організація та проведення випускних свят

Заклади дошкільної освіти

30.05

10:00

Чемпіонат Дитячо-юнацької  спортивної школи «Локомотив» з волейболу серед груп початкової підготовки

Спортивний майданчик Панютинської загальноосвітньої школи № 1

30.05

11:00

Зовнішнє незалежне оцінювання з фізики

м. Харків

30.05

Час уточнюється

Нарада керівників закладів освіти

Управління освіти, молоді та спорту

31.05

12:00

Розважальний захід «Розмалюй свій магніт», присвячений Дню захисту дітей

Парк Перемоги

31.05

12:00

Тантамареска (фото банер) до Дня захисту дітей (живі супергерої)

Парк Перемоги

31.05

13:00

Показові запуски кордових авіамоделей, присвячені Дню захисту дітей

Майданчик біля Палацу культури

31.05

20:00

Відкриття кінотеатру під відкритим небом (перегляд мультфільму) до Дня захисту дітей

Галявина біля Лозівського міського центру молоді

01.06

10:00

Турнір з пляжного волейболу, присвячений Дню захисту дітей

м. Лозова, стадіон «Локомотив»

01.06

17:00

V тур Чемпіонату Харківської області з футболу серед аматорських команд сезону 2019 р. Вища ліга. Футбольний клуб «Лозова - Панютине» - Футбольний клуб «Арена» (Харків)

смт. Панютине, стадіон «Локомотив»,  вул. Слобожан-ська, 81

02.06

10:00

ІV тур Чемпіонату з футболу серед аматорських команд Лозівської міської об’єднаної територіальної громади 2019 року

Футбольні поля Лозівської міської об’єднаної територіальної громади

328    24.05.2019     0 коментарів

23 травня у приміщенні актової зали Лозівської міської ради відбувся урочистий випускний вечір  дитячо-юнацьких спортивних шкіл Лозівської міської об’єднаної територіальної громади.

Цього року, зі спортивних залів ДЮСШ «Юність», ДЮСШ «Олімпія» та ДЮСШ «Локомотив», вийшли у доросле самостйне життя  48 перспективних  молодих  спортсменів.

Привітати випускників прийшли почесні гості: Юрій Вікторович Кушнір – керуючий справами виконавчого комітету Лозівської  міської ради та Вікторія Миколаївна Урванцева - начальник Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради

У своєму вітальному слові вони сердечно привітали випускників із закінченням навчально-тренувального процесу, побажали успіхів і високих досягнень у спорті: «Ви – гордість нашої Лозівщини. Про вас знають не тільки в Харківській області, а й в Україні. Ми високо цінуємо ваші досягнення, знаємо, яка це нелегка щоденна праця, яка для цього потрібна сила волі та витримка, і щиро пишаємося вами!».

Цінними подарунками від Лозівського міського голови Сергія Володимировича Зеленського  та подяками від Управління освіти, молоді та спорту за високі спортивні досягнення і уславлення міста Лозової на Всеукраїнському  та обласному рівнях, були  нагороджені 7 найкращих випускників.

Вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл привітали присутніх  яскравими показовими виступами, на яких продемонстрували свою майстерність у представлених видах спорту.

Випускний вечір пройшов у дружній та теплій атмосфері, всі присутні отримали багато яскравих вражень.

     

868    24.05.2019     0 коментарів

У Харківській області за ініціативи Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» у лютому-квітні відбувся обласний фестиваль «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують». Фестиваль проводився з метою задоволення потреб у професійній самореалізації працівників освіти Харківської області, обміну ефективним педагогічним досвідом та створення умов для співпраці наукових, методичних і педагогічних працівників, які розробляють та запроваджують педагогічні інновації в умовах розбудови нової української школи.

До участі у Фестивалі зареєструвалися 63 педагогічних працівники Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради.

Дипломами оргкомітету обласного фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують» визнано найкращими 31 роботу , з них: І ступеня – 3, ІІ ступеня – 3, ІІІ ступеня – 25.

Вітаємо переможців! Бажаємо наснаги та нових творчих здобутків!

... Читати далі »

330    24.05.2019     0 коментарів

24.05.2019 року для школярів Лозівської міської об’єднаної територіальної громади пролунав Останній дзвоник для 297 випускників 11-х класів.

Зі словами привітання до школярів, випускників, вчителів, батьків та гостей свята у кожній школі звернулися керівництво та працівники Лозівської міської ради та її виконавчого комітету й вручили школам подарункові сертифікати.

Конкурси    359    24.05.2019     0 коментарів

Команда «Імпульс» ЛНВК «ЗНЗ - ліцей» № 4, керівники Ступка Наталія Євгенівна і Павелко Олена Володимирівна, посіла ІІ місце у фінальному етапі фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я» у конкурсі літературно-музично-спортивних міні-композицій серед 8 команд  учнів закладів загальної середньої освіти Харківської області та ІІ місце у конкурсі соціальної реклами за темою "Безпечне середовище – шлях до здоров’я" серед 20 експонатів.

299    24.05.2019     0 коментарів

Шановні педагоги, учні, батьки!

Сьогодні, мабуть, найочікуваніше та найулюбленіше свято для  учнівської та вчительської спільноти Лозівської громади – Свято останнього дзвоника. Для когось сьогодні він продзвенить в черговий раз, а для 297 випускників – в останній.

Прийміть щирі вітання від мене особисто та від Управління освіти, молоді та спорту. Цей навчальний рік став визначальним для освіти м. Лозова і Лозівського району. Зі створенням Лозівської міської об’єднаної територіальної громади оновлена система освіти отримала нове життя ставши не лише більшою за чисельністю, а й кращою за якістю. Мені приємно констатувати той факт, що добрі освітні традиції м. Лозова та Лозівського району отримали продовження в роботі закладів та установ освіти Лозівської об’єднаної громади.

Здобутки наших учнів відомі на теренах всієї області та на всеукраїнському рівні. Це – 23 призових місця в обласних олімпіадах,  конкурсі МАН, понад сотню перемог мають наші учні та вихованці у різноманітних інтелектуальних і творчих конкурсах, спортивних змаганнях. Значні  результати складання випускниками наших шкіл зовнішнього незалежного оцінювання вкотре підтверджують високу якість освіти в Лозівській ОТГ.

Сьогодні, коли лунає останній у 2018/2019 навчальному році дзвоник хочу побажати випускникам успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання та впевнено стати на ту дорогу, яка називається дорослим життям.

Всім же, у переддень канікул бажаю сонячного та теплого літа, здоров’я та гарного настрою!

Зі святом Вас!

Конкурси    593    22.05.2019     0 коментарів

17-18 травня 2019 року у м. Львів пройшов Всеукраїнський конкурс юних дослідників «Кристали» ім. Є. Гладишевського-2019, у якому взяли участь понад 3,5 тисячі учасників із 17 областей України. Провели фінальний етап Національний центр «Мала академія наук України» спільно зі Львівською обласною малою академією наук учнівської молоді та Львівським національним університетом імені Івана Франка за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Місто Лозова гідно представила учениця Лозівської ЗОШ № 1 Еттіх Анна, яка отримала диплом І ступеня серед учасників середньої вікової категорії у номінації «Найбільший кристал».

Вітаємо із перемогою!

 

Дошкільна освіта    394    22.05.2019     0 коментарів

         21 травня 2019 року на базі Лозівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад №8» Лозівської міської ради Харківської області проведена методична студія для вихователів груп дітей старшого дошкільного віку та учителів початкової школи з  питань наступності між дошкільною та початковою освітою за темою: «Формування екологічної культури дошкільників».

         Форма проведення: панорама творчості.

         Мета: розширити знання вихователів та вчителів з питань формування екологічної культури дітей та учнів.

         Завдання:

  • сприяти підвищенню професійної компетентності педагогів шляхом створення умов для активної пізнавальної діяльності кожного педагога;
  • закріплювати знання педагогів про форми, методи та прийоми роботи з дітьми з екологічного виховання;
  • надавати методичні рекомендації щодо співпраці  закладу дошкільної освіти та початкової школи.

17 травня у ЛЗОШ №3 відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів хімії у формі семінару-практикуму.  Бондаренко В.М., учитель інформатики ЛЗОШ №3 , провів тренінг для вчителів хімії по створенню та застосуванню  QR-коду, ознайомив учасників із особливостями освітнього інтернет-ресурсу LearningApps та створенню акаунту на освітньому інтернет- ресурсі. Досвідом своєї роботи із застосуванням інтернет- ресурсу на уроках хімії поділилися Деняк О.М., учитель хімії ЛЗОШ №11, та Іваненко А.С., учитель хімії ПЗОШ №2. Деняк О.М. провела для учителів хімії майстер-клас  по використанню інтернет-ресурсу Каhооt.

Новини    354    20.05.2019     0 коментарів

Дата

Час

Зміст заходу

Місце проведення

20.05

15:00

Майстер-клас «Користування електроінструментами в домашніх умовах. Будова та призначення»

Гуртожиток Лозівського центру професійної освіти

21.05

9:00

Панорама творчості «Забезпечення наступності між дошкільною та початковою освітою з питань  формування екологічної культури дошкільників» (V локація)

Навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» № 8

21.05

11:00

Зовнішнє незалежне оцінювання з математики

Лозівський центр професійної освіти; Лозівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1; Лозівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад-ліцей» № 4

23.05

Час уточню-ється

Спортивно-театралізоване свято «Випускник ДЮСШ – 2019»

Актова зала Лозівської міської ради, вул. Я. Мудрого, 1

23.05

11:00

Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури

Лозівська філія Харківського державного автомобільно-дорожнього коледжу; Лозівський центр професійної освіти; Лозівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1; Лозівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад-ліцей» №4; Лозівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7

24.05

За окремим графіком

Організація та проведення загальношкільних заходів «Останній дзвоник»

Заклади загальної середньої освіти

25.05

10:30

Турнір з футболу, присвячений пам’яті З.Кутліна, серед юнаків 2002 року народження

Спортивний майданчик Панютинської ЗОШ № 1

25-26.05

9:00

Відкритий Кубок Федерації м. Лозова з художньої гімнастики

Спортивна зала Лозівського міського Палацу Культури, пр. Перемоги, 1

26.05

10:00

ІІІ тур Чемпіонату з футболу серед аматорських команд Лозівської міської об’єднаної територіальної громади 2019 року

Футбольні поля Лозівської міської об’єднаної територіальної громади

355    17.05.2019     0 коментарів

17 травня 2019 року серед роїв закладів загальної середньої освіти ОТГ відбувся міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). 

Учнівська молодь, продемонструвала уміння і навички, здобуті знання, які потрібні захисникам Вітчизни. Участь у грі взяли 15 роїв.

 На свято завітали начальник та Управління освіти, молоді та спорту В.М. Урванцева, А.О. Требесов - військовий комісар Лозівського ОМВК, С.М. Наконечний - підполковник, начальник служби забезпечення Лозівського ОМВК та А.В. Гришина - директор Лозівського спортивного клубу «Товариство сприяння обороні України». Змагання проводилися серед учнів 8-10 класів. Рої пройшли конкурсні випробування: «Впоряд», «Смуга перешкод туристська», «Рятівник», «Стрільба», «Змагання бійців», «Відун» і краєзнавче орієнтування по типу «Квест».

Алла Володимирівна нагородила всі рої  шкіл дипломи та кубками від Лозівського спортивного клубу «Товариство сприяння обороні України».

Вітаємо переможців:

І місце - ЛЗОШ №1
ІІ місце - ЛЗОШ №7
ІІІ місце - ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4

« 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 100 101 »