Головна » Конкурси
Конкурси    14    04.03.2024     0 коментарів

Вітаємо педагогів, які успішно пройшли процедуру сертифікації у 2023 році і отримали заохочувальні відзнаки Харківської обласної військової адміністрації та Харківської обласної ради. Серед освітян Харківщини – дев’ять вчителів із п’яти закладів освіти Лозівської міської територіальної громади.

Пишаємося вами, наші колеги-«зірочки»:

Інна СЕРЕДА (КЗ «Смирнівський ліцей»);

Тетяна КОБИШ, Аліна БІЛИК (КЗ «Панютинський ліцей»);

Людмила ДУХАНОВА, Віта СТИШУК (КЗ «Лозівський ліцей №3»);

Інна БЕРШАК, Ганна НЕВЕНКІНА (КЗ «Орільський ліцей»)

Світлана ОЛЬХОВСЬКА, Марина ВІТРЕНКО (КЗ «Краснопавлівський ліцей»).

Бажаємо вам подальшого професійного зростання! Нехай успіхи та перемоги окрилюють Вас на нові звершення та здобутки.

Конкурси    12    01.03.2024     0 коментарів

Лозівську громаду на обласному турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Фізика» представляв вчитель Комунального закладу «Лозівський ліцей №4» Валерій ПЕРЕСЕЧАНСЬКИЙНа підставі підсумкових зведених оціночних листів першого І та ІІ етапів, згідно з рейтингом балів, набраних конкурсантами, Валерій Іванович посів ДРУГЕ місце. Щиро вітаємо Валерія Пересечанського з почесним місцем в одному з найпрестижніших фахових конкурсів і бажаємо йому нових злетів та перемог у майбутньому!

Конкурси    11    01.03.2024     0 коментарів

16 січня 2023 року відбувся ІІІ (обласний) етап ХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Вітаємо з перемогою Єлизавету СВИСТУНОВУ, ученицю 6 класу КЗ «Лозівський ліцей №7», яка посіла ІІ місце та буде брати участь у IV (Всеукраїнському) етапі! Висловлюємо слова подяки вчителю української мови та літератури Олені ПЕТРЕНКО, яка підготувала переможницю конкурсу! Хай ваша перемога надихає вас на нові звершення, на нові перемоги, які стануть ще однім кроком у нашій спільній справі, що наближає Перемогу нашої держави! Так тримати! Вами пишається вся Лозівська міська територіальна громада!

Конкурси    15    26.02.2024     0 коментарів

Вітаємо переможницю ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідних робіт МАН України  у науковому відділенні «Фізики і астрономії», секція «теоретична фізика»:

ІІІ місце, ХОДИКІНА Аріна, учениця 8 класу КЗ «Лозівський ліцей №11», (вчитель МАКОДЗЕБА Ольга, вчитель фізики).

Конкурси    10    30.01.2024     0 коментарів

ВІТАЄМО переможців ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідних робіт МАН України  у науковому відділенні «Екології та аграрних наук».

Секція «Екологія»:

ІІІ місце - ВОЛОШИН  Роман, учень  10 класу КЗ «Садовський ліцей»  (керівник ЯРОШ  Галина, вчитель біології);

секція «Охорона довкілля та раціональне природокористування»:

ІІІ місцеБЕЗВЕРХНЯ Аліна,  учениця 10 класу КЗ «Лозівський ліцей №12»  (керівник АКСІНІНА Надія, вчитель біології).

 

Конкурси    149    31.05.2022     0 коментарів

У переддень свята Дня захисту дітей малеча нашої громади взяла участь у конкурсі малюнків «Ми – діти твої, Лозівщино!»

Конкурс проведено на честь захисників рідної Держави, завдяки незламному духу яких наша країна суверенна та незалежна.

Роботи учасників конкурсу можна переглянути за посиланням 

Конкурси    194    03.08.2021     0 коментарів

Запрошуємо студентів і абітурієнтів міста Лозова взяти участь у соціальній програмі Scholarship.
Головний приз - гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ВНЗ.
Наразі відкрита 1 номінація:
18 000 грн. - https://seoquick.com.ua/scholarship-ua/ (запитання та роботи надсилати на пошту: lily@scholarship.events)
Участь повністю безкоштовна.
Ми оплачуємо навчання в усіх закладах, як приватних, так і державних.

З повагою
Лілія Ярмоленко, куратор соціальних і благодійних проектів

Конкурси    235    11.11.2020     0 коментарів

Вчителі математики із закладів освіти Лозівської ОТГ та м.Первомайський продовжили змагання у другому конкурсному випробуванні «Майстер - клас» в номінації «Математика». Формат проведення: співбесіда в режимі онлайн з членами журі за відеозаписом майстер-класу. Учасники продемонстрували методичну майстерність з реалізації власної педагогічної ідеї (методів, прийомів, форм роботи). З результатами конкурсного випробування можна ознайомитись ТУТ:

Конкурси    133    09.11.2020     0 коментарів

Четверо вчителів математики із закладів освіти Лозівської ОТГ та м.Первомайський змагалися в першому конкурсному випробуванні «Тестування» в номінації «Математика».

Вчителі продемонстрували свій рівень знаннєвої складової професійної компетентності. Випробування відбулись на сервісі On-line Test Pad у форматі комп’ютерного тестування із відеоспостереженням.

З результатами конкурсного випробування можна ознайомитись тут:

Конкурси    181    05.11.2020     0 коментарів
Відповідно до рішення журі ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім» учнівський колектив екологічної просвіти «LOCUS» Лозівського навчально-виховного комплексу «ЗНЗ-ліцей» № 4 Лозівської міської ради (керівник – Світлана ПАДАЛКА) показали високий рівень виступу та відповідність тематиці – «Країні Юннатії – 95!» і посіли ІІ місце.
Конкурси    168    02.11.2020     0 коментарів
З метою виявлення та підтримки лінгвістично обдарованих дітей, сприяння розкриттю їхнього таланту, виховання почуття національної гідності й патріотизму, із нагоди Дня української писемності та мови у жовтні 2020 року з використанням онлайн-сервісів проведено Обласний фестиваль ораторського мистецтва за темою «Де ж і голосам буть, як не в народі, що виростає на волі, серед степу широкого! (І. Карпенко-Карий)».
У фестивалі взяли участь 57 учнів закладів ЗСО області. Учасники фестивалю розмістили свої виступи на сервісі YouTube.
Від Лозівської ОТГ участь взяла учениця Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 Лозівської міської ради Анастасія Цапенко й посіла ІІІ місце в обласному етапі фестивалю! Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших успіхів!
Конкурси    348    02.10.2020     0 коментарів
З 28 вересня по 02 жовтня 2020 року в онлайн-режимі відбувся міський конкурс ораторського мистецтва за темою «Де ж і голосам буть, як не в народі, що виростає на волі, серед степу широкого! (І. Карпенко-Карий)» серед учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти. Представники із 9 закладів освіти відстоювали честь своїх шкіл.
Цього року фестиваль відбувся у трохи незвичному форматі – онлайн, відповідно до вимог учасники знімали відео та виставляли його на сервісі YouTube. Усі підійшли до виконання завдання відповідально й творчо.
Переможців нагороджено грамотами за І, ІІ та ІІІ місце та дипломами лавреатів:
І місце – Цапенко Анастасія, учениця 10 класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 7;
ІІ місце – Мила Міла, учениця 11 класу Лозівської гімназії та Верховодова Руслана, учениця 10 класу Лозівського ліцею № 4;
ІІІ місце – Авраменко Олександра, учениця 11 класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, Чуйков Антон, учень 11 класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 12 та Колісниченко Єгор, учень 11 класу КЗ «Чернігівський ліцей».
Загребельна Анастасія (ЛНВК № 8), Сильченко Данило (КЗ «Лозівський ліцей № 1») та Ольшевська Вероніка (ЛЗОШ № 11) стали лавреатами конкурсу.
Конкурси    325    15.04.2020     0 коментарів

Обдаровані діти Лозівщини навіть у непростих умовах карантину продовжують брати участь у різноманітних творчих конкурсах і досягають чималих успіхів! 28 березня 2020 року учениця 7 класу КЗ «Лозівський ліцей № 1» Еттіх Анна здобула дипломи за перемогу у конкурі літературної творчості для школярів «БЕРЕЗНЕВІ МІСТЕРІЇ-2020» (учитель Бендеберя Л.Є.). Конкурс проводив Інститут філології Київського університету імені Бориса Грінченка. Фінальний етап передбачав презентацію автором власних творів, але у сьогоднішніх умовах це було проведено онлайн. Вітаємо та бажаємо подальших успіхів!

 

 

Конкурси    254    24.02.2020     0 коментарів

Без мови рідної, юначе, й народу нашого нема

Володимир Сосюра

21 лютого 2020 року представники всіх націй і народностей відзначали Міжнародний день рідної мови. Освітянська спільнота Лозівської міської ОТГ також долучилася до святкування цієї визначної дати. Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 11 гостинно зустріла учнів та вчителів закладів загальної середньої освіти. На учасників свята чекали різноманітні цікаві заходи: свято розпочалося зі сходів, на яких учні школи зустрічали гостей, далі їм запропонували тематичні фотозони; переможці міських та обласних українознавчих конкурсів та олімпіад підготували змістовну літературно-музичну композицію про історію та значення української мови; з гостями свята провели цікаві інтерактивні конкурси; та справжнім дійством стала інсценізація комедійної п’єси Михайла Старицького «За двома зайцями». Присутні насолоджувалися грою талановитих акторів-аматорів: Олександра Селіванова (Голохвастов), Єлизавети Ковпенко (Проня Прокоповна), Чакубаш Ольги (Галя), Гордієвського Сергія (Фарс), Іванової Поліни (мати Проні), Голубова Давида (батько Проні), Сапецьких Юлії (Сиклита Лимариха), Пузач Лізи (Химка), Зубрика Віталія (Степан). Щира подяка учителю української мови Олені Чижковій-Потейчук та адміністрації ЛЗОШ І-ІІІ ст. № 11 за чудово підготоване свято! Приємні враження та яскраві спогади залишаться в пам’яті учасників заходу надовго.

 

 

Конкурси    276    18.09.2019     0 коментарів
16 вересня 2019 року з нагоди відзначення 150-річчя міста Лозова Центром молоді Управління освіти, молоді та спорту було організовано та проведено фотоконкурс «Лозова – моє місто». На електронну адресу Центру було надіслано понад 60 різноманітних світлин і кожна по-своєму була оригінальна та креативна. Переможців конкурсу обирала спеціальна комісія, яка складалася із експертів в сферах спорту, культури та мистецтва, а також представників ЗМІ.
Переможцями стали: Яриш Олексій у номінації «Лозівський міський краєвид», а також у номінації «Посмішка в об’єктиві», Полянський Олег в номінації «Там, де закінчується асфальт », Кудря Юлія в номінації «Лозова в подіях», а також вона стала фаворитом в категорії «Лозова – місто контрастів», яке проводилось шляхом живого голосування під час святкування Дня міста. Усі переможці були нагороджені цінними подарунками.
1 2 3 4 »