Головна » Архів матеріалів
327    07.11.2019     0 коментарів

З нагоди Дня української писемності та мови фахівцями Центру молоді Управління освіти, молоді та спорту 06 листопада 2019 року було проведено інтелектуальну вікторину «В Україні проживаєш, а чи мову її знаєш?».

Цей захід був покликаний нагадати студентам, що мова – великий дар, і ми, як свідомі громадяни нашої країни, повинні зберігати і поважати мовні традиції нашої країни.

Учасникам вікторини було запропоновано завдання на знання фактів про рідну мову, українських прислів’їв, фразеологізмів, а також студенти повинні були скласти пазл на швидкість.

Звичайна вікторина через запал студентів та бажання перемогти перетворилась на захоплюючу гру. Учасники проявили свою кмітливість та хороше знання української мови. По завершенню заходу усі учасники були нагороджені призами.

261    06.11.2019     0 коментарів

05.11.2019 року фахівці Лозівського Центру молоді разом з представниками центру безоплатної правової допомоги провели з учнями ЛНВК «ЗНЗ - ліцей» № 4 навчально – пізнавальну гру «Важниця». У ході проведення гри учні проявили знання теоретичного матеріалу, розв’язували життєві правові ситуації, у формі пантоміми відтворювали юридичні терміни. Ця гра не залишила байдужими дітей, усі вони брали в ній активну участь. По звершенні заходу усі учасники отримали солодкі подарунки.

06 листопада на базі ЛЗОШ №7 відбулось друге конкурсне випробування «Методичний практикум» для учасників зонального туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» в номінації «Хімія».

Під час проходження квесту конкурсанти виконували завдання з методики навчання хімії і демонстрували вміння використовувати в освітньому процесі сучасні методи, прийоми, форми, засоби роботи.

З результатами конкурсного випробування можно ознайомитись ТУТ

Шестеро вчителів початкових класів із закладів освіти Лозівської ОТГ та Лозівського району змагалися в першому конкурсному випробуванні «Тестування» в номінації Початкова освіта».

Вчителі демонстрували свої знання з предметів початкової школи та методики їх викладання, виконували завдання на знання педагогіки та психології.

З результатами конкурсного випробуваннят можно ознайомитись ТУТ

03 листопада 2019 року у КЗ «Лозівський ліцей № 1» відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури серед учнів 7-х–11-х класів ЗЗСО Лозівської ОТГ.

Попередні результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови можна переглянути тут

Остаточні результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови можна переглянути тут

Апеляція – 06.11.2019 о 14.00

02 листопада 2019 року в ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання серед учнів 8-11-х класів ЗЗСО.

Попередні результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання можна переглянути тут.

Остаточні результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання можна переглянути тут.

Апеляція – 06.11.2019 о 15.00

Конкурсним випробуванням «Контрольна робота» розпочався перший (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» в номінації «Хімія».

Троє вчителів із закладів освіти Лозівської ОТГ продемонстрували свій рівень знаннєвої складової професійної компетентності з предмету та методики викладання, педагогіки і психології тощо.

З результатами конкурсного випробування можно ознайомитись ТУТ

Виховна робота    264    01.11.2019     0 коментарів

Учасники вечірки відповідально підійшли до створення свого хеллоуінського образу. На свято завітало близько сотні антигероїв: відьом, наречених-зомбі, Джокерів та інших цікавих персонажів. Вечір супроводжувався креативними тематичними конкурсами, призами, танцювальними та пісенними виступами, фотосесією та частуванням, що є традиційним для Хеллоуіну.

Виховна робота    258    01.11.2019     0 коментарів

Учасники вечірки відповідально підійшли до створення свого хеллоуінського образу. На свято завітало близько сотні антигероїв: відьом, наречених-зомбі, Джокерів та інших цікавих персонажів. Вечір супроводжувався креативними тематичними конкурсами, призами, танцювальними та пісенними виступами, фотосесією та частуванням, що є традиційним для Хеллоуіну.

 

Дошкільна освіта    546    30.10.2019     0 коментарів

30 жовтня 2019 року на базі Лозівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №5 «Теремок» відбувся круглий стіл для вихователів груп дітей раннього віку за темою: «Технології розвитку здібностей і обдарованості дошкільників в рамках STREAM – ОСВІТА»

Мета:

Сприяти підвищенню компетентності педагогічних працівників груп раннього віку щодо актуальності і значення впливу STREAM – освіти в формуванні та розвитку здібностей і обдарованості дошкільників.

Завдання:

- сформувати цілісне уявлення про місце STREAM в освітньому процесі;

- з’ясувати алгоритм дій педагога щодо впровадження технології;

- надати допомогу в доборі та застосуванні інструментарію з урахуванням індивідуальних особливостей і схильностей кожної дитини;

- познайомити з ігровими технологіями для розвитку навчальних, комунікативних, соціальних компетентностей дітей.

29 жовтня на базі Лозівської школи № 12 відбулася методична студія для вчителів інформатики закладів загальної середньої освіти Лозівської ОТГ.

Вчитель інформатики ЛЗОШ № 12 Гугіс С.В. провела тренінг щодо роз'язування комплексних завдань засобами MS Office, розповіла про основні методи підготовки дітей до олімпіади з інформаційних технологій.

Учасники заходу взяли активну участь у розв’язанні задачі засобами Excel та поділилися своїми методами. Особливий наголос був зроблений на те, що дітей слід навчати дискретизації завдань (вмінню розбивати завдання на окремі частини).

Також тренінг з моделювання та використання комп'ютерної техніки провела вчитель інформатики ЛЗОШ №12 Осташенко І.В., вона наочно показала, як можна на уроці в 2 класі в рамках НУШ поєднувати теорію та практичне застосування засобів дослідницької діяльності.

Дошкільна освіта    277    29.10.2019     0 коментарів

29 жовтня 2019 року о 9.00 годині на базі Лозівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №3 «Чебурашка» Лозівської міської ради Харківської області для вихователів старших груп та учителів початкових класів, проведено майстер-клас за темою: «Розвиток мовленнєво - комунікативних умінь та навичок дошкільників через інтеграцію різних видів діяльності».

Мета:

Підвищити професійну компетентність педагогів щодо реалізації принципу інтеграції під час організації освітнього процесу

Завдання:

  1. Актуалізація завдань за освітньою лінією «Мовлення дитини».
  2. Окреслення особливостей проведення інтегрованих занять.
  3. Ознайомлення з досвідом роботи ДНЗ щодо організації та проведення інтегрованих занять, використання інтерактивних методів навчання старших дошкільників.

 

Виховна робота    252    28.10.2019     0 коментарів

28 жовтня до 75 рiчницi визволення України вiд нацистських загарбникiв в ЛНВК №10 пройшла учнiвська конфернцiя "Визволення України - шлях до Перемоги" за участю прeдставникiв ветеранської органiзацiї. Учнi пiдготували доповiдi про героїв-лозiвчан, якi загинули в боях за Україну.

 

22 жовтня 2019 року КЗ «Садовський ліцей» взяв участь в XI Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті» – найбільшому в Україні професійному форумі освітніх і науково-педагогічних інновацій, який з 2009 року представляє досягнення національних і закордонних закладів освіти; інноваційних програм і рішень для освіти; науково-практичні конференції, семінари, презентації з актуальних проблем розвитку освіти. Виставка відбулася в Київському Палаці дітей та юнацтва, організована компанією «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. Там були представлені навчальні заклади з України, Словаччини, Польщі, Чехії, Румунії та Кіпру.

Учасниками виставки від Лозівщини стали педагоги КЗ «Садовський ліцей», які висвітлили свої здобутки у номінації «Мультидисциплінарний підхід до вирішення проблем сучасної освіти», і відзначені срібною медаллю та дипломом IІ ступеня.

Пишаємося нашими колегами та бажаємо творчих успіхів і подальших перемог у конкурсах!

261    22.10.2019     0 коментарів

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Лозівської міської ради Харківської області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад фахівців Інклюзивно-ресурсного центру: вчитель-логопед – 1 ставка (40 годин на тиждень), практичний психолог – 0,75 ставки (30 годин на тиждень), вчитель-дефектолог – 0,5 ст. (20 годин на тиждень)

Місце знаходження комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Лозівської міської ради: Харківська обл., м.Лозова, мікрорайон 4, буд.23.

Вимоги до кандидатів на посади фахівців:

- вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія»;

- стаж роботи за фахом не менше трьох років.

Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

- заяву про участь у конкурсі;

- резюме у довільній формі;

- копію паспорта громадянина України;

- копію картки платника податків;

- копію (копії) документа (документів) про освіту з додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- копію трудової книжки;

- згоду на збір та обробку персональних даних;

- за бажанням конкурсанта інші документи, не передбачені переліком.

Документи приймаються протягом 10 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору, в термін з 22 жовтня по 31 жовтня 2019 року за адресою: м.Лозова, мікрорайон 4,буд.23, Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Лозівської міської ради (контактна особа: Шаламова Оксана Анатоліївна, тел. 0992779455, e-mail: irc_lmr@ukr.net)

Конкурс передбачає складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди.

Конкурс відбудеться 04 листопада 2019 року за адресою: м.Лозова, мікрорайон 4, буд.23, комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Лозівської міської ради, 2-й поверх, каб. 1.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень надається контактною особою конкурсантам особисто.

« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 100 101 »