Головна » Архів матеріалів
223    18.11.2019     0 коментарів

На виконання вимог Закону України «Про очищення влади» Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області інформує, що 18 листопада 2019 року розпочато проведення перевірки щодо особи та оприлюднення відповідних документів:

з/п

Прізвище, ім’я, по батькові особи, щодо якої здійснюється перевірка

Посада

Дата

початку перевірки

  1.  

 

ЛІСОВА

Юлія Ігорівна

Заява
Декларація

 

 

Провідний спеціаліст відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області

 

18.11.2019

15 листопада на базі ЛЗОШ №7 відбулось конкурсне випробування «Хімічний експеримент» для учасників зонального туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» в номінації «Хімія».

Педагоги виконували експериментальні завдання і демонстрували володіння технікою хімічного експерименту.

З результатами конкурсного випробування можно ознайомитись ТУТ

 

Виховна робота    278    15.11.2019     0 коментарів

За ініціативи Харківського обласного центру молоді 15 листопада на базі ЛНВК-ліцей № 4 відбувся чемпіонат Харківської області з гри «Що? Де? Коли?» в якій взяли участь 14 команд Лозівської міської об’єднаної територіальної громади. За підсумками гри перемогу здобула команда ЛНВК № 10, ІІ місце посіла команда ЛНВК-ліцей № 4, ІІІ місце – ЛНВК № 8. Вітаємо наших переможців.

 

Свою педагогічну майстерність і науковість, творчий підхід до формування компетентностей учнів й бажання перемогти у першому турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» демонстрували педагоги початкових класів під час проведення конкурсних уроків.

Змагання відбулися 13 та 14 листопада в Лозівській ЗОШ №12.

З результатами конкурсного випробування можно ознайомитись ТУТ

 

256    14.11.2019     0 коментарів

З метою профілактики негативних явищ у молодіжному середовищі 14.11.2019 року фахівцями Центру молоді Управління освіти, молоді та спорту була організована зустріч з лікарем-наркологом Лозівської міської лікарні Даниленко Світланою Володимирівною та студентами Лозівського вищого коледжу мистецтв .

Під час бесіди лікар висвітлила такі питання, як: шкідливий вплив наркотиків, алкоголю та тютюну на підростаючий організм молоді, також торкнулася питання ВІЛ/СНІДу: причини виникнення, способи передачі та як уникнути захворювання. Неодноразово було наголошено на тому, що шкідливі звички руйнують організм з середини, і що в майбутньому стане перепоною до ставлення підлітків як особистостей.

09 листопада 2019 року в ЛЗОШ № 12 відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології серед учнів 10-11-х класів ЗЗСО.

Попередні результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології можна переглянути тут.

Апеляція – 13.11.2019 о 14.00

12 листопада на базі ЛЗОШ №7 для учасників зонального туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» в номінації «Хімія» було проведено конкурсне випробування «Практична робота».

Під час проведення фрагменту уроку педагоги демонстрували вміння організовувати дослідницько – пошукову діяльність учнів.

З результатами конкурсного випробування можно ознайомитись ТУТ

10 листопада 2019 року у КЗ «Лозівський ліцей №1» відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з МАТЕМАТИКИ серед учнів 6-х–11-х класів ЗЗСО Лозівської ОТГ.

Попередні результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики можна переглянути ТУТ

Апеляція – 13.11.2019 о 15.00

Найкращий оратор той, який

своїм словом і повчає слухачів,

і дає можливість отримати

насолоду, і сильно вражає

Цицерон

11 листопада 2019 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбулися урочистості з нагоди Дня української писемності та мови, у межах яких було проведено нагородження переможців і лауреатів ХІХ Обласного фестивалю ораторського мистецтва, що відбувся 17 жовтня 2019 року за темою «Людина завжди повинна пам’ятати, звідки вона пішла в життя» (О. Довженко)».

Від Лозівської громади у конкурсі взяв участь учень 11 класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 11 Селіванов Олександр (керівник Чижкова-Потейчук О.О.) і виборов почесне І місце! Вітаємо із перемогою!

345    11.11.2019     0 коментарів

11 листопада на базі ЛЗОШ №12 для вчителів початкових класів, учасників зонального туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» було проведено третє конкурсне випробування «Практична робота».

Педагоги демонстрували вміння аналізувати педагогічні ситуації та обирати оптимальні шляхи їх вирішення.

З результатами конкурсного випробування можна ознайомитись ТУТ

МЦППіСР    239    11.11.2019     0 коментарів
8 листопада 2019 року на базі Міського центру практичної психології і соціальної роботи відбувся семінар-практикум для практичних психологів закладів дошкільної освіти "Дитина у віртуальному світі: негативний вплив сучасних засобів масової інформації на розвиток дітей". Під час семінару ведучі розкрили особливості впливу сучасних ЗМІ на дитячу психіку, а саме - вплив мультфільмів на дитину. Учасниці семінару визначили переваги і недоліки використання засобів масової інформації, виробили рекомендації щодо використання телебачення, комп’ютера, сучасних гаджетів у розвитку дитини дошкільного віку.

8 листопада 2019 року, напередодні Дня української писемности та мови, педагоги та учні Лозівської громади взяли активну участь у написанні ХІХ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності, присвяченого 95-річчю Українського радіо.

Мета акції – не перевірка грамотності, а єднання, солідарність з усіма, хто любить і шанує рідне слово, хто хоче, щоб українці говорили українською мовою і зберегли її для нащадків.

Цього року у написанні радіодиктанту взяли участь більше 1000 учнів та 205 учителів, управлінців та методистів.

 

7 листопада 2019 року в Лозівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 11 відбувся семінар-тренінг для класних керівників закладів загальної середньої освіти Лозівської ОТГ за темою «Компетентний класний керівник із новими ідеями та технологіями в сучасній системі виховання».

Заступник директора з виховної роботи Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 11 Котова О.В. ознайомила учасників із корисними в освітньому процесі онлайн-сервісами, розкрила поняття «покоління Z» та проаналізувала можливі причини виникнення непорозумінь з учнями. Класний керівник цього закладу Деняк О.М. провела з учасниками інтерактивні вправи «Очікування», «Швидкі побачення» тощо.

Учасники заходу підвищили свій рівень поінформованості про новації у виховній діяльності та поділилися власними напрацюваннями.

 

 

246    08.11.2019     0 коментарів

В Центрі молоді відбувся розважальний захід «Ігри патріотів», присвячений Дню української мови та писемності. Гра проходила між учнями 9 та 10 класу ЛНВК «ЗНЗ - ліцей» № 4. Учасникам були запропоновані різні етапи гри, серед яких – показати відомі фразеологізми жестами, відгадати відомі українські мелодії та заримувати слова.

Вболівальники приєдналися до розумового поєдинку і допомогли своїй команді отримати перемогу. Гра закінчилась і команда, яка набрала найбільшу кількість балів і переможена команда отримали необхідні для навчання призи.

07 листопада для конкурсантів в номінації «Початкова освіта» було проведено друге конкурсне випробування, форма проведення якого майстер-клас.

Учасники вдало демонстрували вміння адаптувати власну педагогічну ідею до специфіки навчальних тем та вікових особливостей учнів.

З результатами конкурсного випробування можно ознайомитись ТУТ

 

« 1 2 ... 33 34 35 36 37 ... 100 101 »