Головна » Архів матеріалів

День молоді - день позитиву і веселощів! Сердечно вітаю всіх молодих громадян з Днем молоді!
Молодість - це пора пошуку і час надій. Саме зараз вам властиве почуття впевненості у власних силах, здатне допомогти в досягненні успіхів у різних областях - спорті, політиці, бізнесі. Україна стрімко розвивається, і її подальша доля безпосередньо залежить від того, наскільки ви будете здатні мобілізувати свої духовні і фізичні сили на благо України в цілому. Ми чекаємо від вас нових ідей і нестандартних рішень, які сприяють зростанню рівня життя.

Залишайтеся молодими, енергійними і сміливими! Радійте прекрасного етапу життя, як можливості втілити в життя всі свої мрії!

Шукайте і знаходьте виходи з важких ситуацій і будьте еталоном справедливості для майбутніх поколінь! Здоров'я вам, щасливих днів, у всьому успіхів!
 

З найкращими побажаннями,

начальник Управління

освіти, молоді та спорту В.М. Урванцева

Від щирого серця вітаю вас із закінченням школи, з випускним!

У житті так заведено, що в приємні моменти час летить непомітно. Настільки ж швидко пролетіли і шкільні роки, попереду багатьох лякає невідомість. Проте боятися її не варто, у кожного обов'язково в житті все складеться, треба лише докласти певних зусиль і сміливо долати труднощі.

Бажаю вам, дорогі випускникі, сміливо ступити на стежку дорослого життя, взявши з собою свою мрію і теплі дитячі спогади! Хай вам у всьому допомагає удача і наполегливий характер, підтримка близьких людей і відмінний настрій!

З повагою,
начальник Управління
освіти, молоді та спорту В.М.Урванцева

Виховна робота    393    24.06.2019     0 коментарів

21 червня 2019 року в спортивно-оздоровчому таборі «Бритай» фахівці Центру молоді провели розважальну гру за здоровий спосіб життя. Оскільки відпочиваюча молодь займається спортом (футболісти, боксери та черлідерши) ми вирішили перевірити, чи дотримуються вони основних пунктів здорового способу життя. Тому в процесі гри ми визначили, який вплив мають шкідливі звички на організм підлітка, які існують види спорту, а також, який спортивний інвентар потрібен для нього.
Гра включала багато різноманітних завдань, це були: анаграми, кросворди, тести, «хрестики-нулики», зашифровані ребуси, приказки – пазли. Команда-переможниця отримала повітряні кульки в якості призів

На базі оздоровчого табору «Зміна» Центр молоді спільно з Лозівським міськрайонним центром зайнятості провели профорієнтаційні заходи. Зокрема, спеціалістом молодіжного центру була розіграна вікторина на знання чоловічих та жіночих професій, використані елементи тренінгових занять, під час заходу ми визначили професійні омоніми та синоніми, а також розшифрували закодовані назви професій. Наприкінці гри ми дізналися, що радять астрологи кожному знаку Зодіаку, ознайомившись із зодіакальним гороскопом професій. Команда, яка була найактивнішою та дала найбільшу кількість відповідей отримала від Центру молоді мармурові різнокольорові кульки. Грою ми охопили близько 60 відпочиваючих юнаків та дівчат

19 червня 2019 року в Лозівському навчально-виховному комплексі № 10 «ЗНЗ-ДНЗ» відбувся семінар-практикум для вчителів фізичної культури на тему: «Реалізація національних ідей становлення громадянина-патріота України через ціннісний потенціал олімпізму».
Семінар проводився з метою ознайомлення вчителів фізичної культури з комплексним підходом до формування патріотизму в учнівському середовищі через ціннісний потенціал олімпізму та способів творчого застосування освітніх компетенцій на уроках фізичної культури.
Розпочався семінар вправою «Учень очима вчителя», де вчителі фізичної культури ЗЗСО могли за допомогою малюнків та схем зобразити, якими вони мріють бачити своїх учнів по закінченню освітнього закладу.
Лукашенко С.О., учитель фізичної культури ЛНВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ» ознайомив учасників із сучасними підходами до активного та здорового способу життя з метою популяризації, розвитку і поширення гуманістичних цінностей олімпізму.Розповів про участь вчителів фізичної культури закладу (протягом квітня-травня) у семінарах, які проводив Фонд В.Кличка «Посилка успіху».
Профатило І.В., завідуюча бібліотеки, експертка з антидискримаційних питань в освіті, виступила з інформацією щодо «Антидискримінаційного підходу у фізичному вихованні».
Інформаційні повідомлення «Розвиток hard skills (твердих навичок) для профілактики шкідливих звичок – один з пріоритетів у роботі сучасного педагога»та «Умови «чесної гри» у спорті та булінг в освітньому середовищі» озвучила учасникам семінару Кочерга О.В., заступник директора з НВР ЛНВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ», експертка з антидискримаційних питань в освіті.
Побували учасники семінару в педагогічній міні-студії вчителя основ здоров’я ЛНВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ» Тернової Т.Г., де навчилися за допомогою вправи «Тарілка здорового харчування» правильно складати свій раціон.
Екскурсоводом під час віртуальної екскурсії до виставки-музею досягнень братів Кличко став вчитель фізичної культури ЛНВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ» Межеловський А.І.
За допомогою вправи «Олімпійські кільця» учасники семінару мали змогу письмово висловитися щодо виконаних завдань семінару, а саме – усвідомити, що формуваня стійкої, активної життєвої позиції, компетентностей, правил «чесної гри», hard skills (твердих навичок) та патріотизму учнівства під час уроків фізичної культури, заходів фізкультурно-спортивного спрямування, таких як Олімпійський урок та Олімпійський тиждень залежить від ціннісних орієнтацій та настанов дорослих, педагогів

Державне свято - День батька в Україні святкують у третю неділю червня, починаючи з 2019 року. Бо саме батько відповідає за збереження життя дитини від її зачаття, у партнерстві з мамою бере активну участь у вихованні, забезпечує сім'ю матеріально, розвиває здорові стосунки в сім'ї та виховує дітей на засадах високої моралі своїм особистим прикладом.
У закладах освіти під час роботи літніх шкіл пройшли заходи до Дня батька. Діти разом з батьками проводили спортивні змагання, зустрічі, відверті розмови, години спілкування, інтелектуальні вікторини, зустрічалися з батьками - героями фільмів. Веселі спортивні змагання відбулися у батьківський день у спортивно-оздоровчий наметовій базі – містечку «Бритай». Бажаючи сім’ї відвідали кінотеатр під відкритим небом, який організував центр молоді. Емоційно і захоплено пройшов VІ тур Чемпіонату з футболу серед аматорських команд Лозівської міської об’єднаної територіальної громади у смт.Орілька, смт.Панютине, с.Єлізаветівка, с.Царедарівка та с.Мечибилове



Відповідно до річного плану роботи міського методичного кабінету Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради 14 червня 2019 року в актовій залі відбулося засідання методичної ради.
Завідувач міського методичного кабінету Охрончук Н.М. доповіла про підсумки роботи в 1-х класах за концепцією Нової української школи, проаналізувала успіхи та звернула увагу на недоліки.
Методист Зубенко Н.В. проаналізувала результати проведення ІІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2019 році.
Методист Мархай Н.Ф. ознайомила присутніх із результатами участі педагогів у фахових конкурсах та доповіла про участь закладів освіти у Міжнародних, Всеукраїнських та регіональних проектах.
Методист Єршова О.В. ознайомила присутніх з актуальними питаннями моніторингових досліджень учнів закладів загальної середньої освіти
Новини    341    14.06.2019     0 коментарів

Дата

Час

Зміст заходу

Місце

проведення

17-23.

06

За окремим графіком

Робота спортивно-оздоровчої бази наметового містечка «Бритай»

с.Братолюбівка

18.06

8:00

Рейд «Вокзал» щодо виявлення дітей, схильних до бродяжництва

та жебракування

Залізнична станція смт.Панютине, м.Лозова; автостанція м.Лозова

18.06

15:00

Нарада з питань проведення урочистостей з нагоди вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти у 2019 році

Лозівська міська рада, кабінет № 2

19.06

8:30

Семінар для вчителів фізичної культури

Лозівський навчально-виховний комплекс № 10 «загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад»

19.06

9:00

Рейд «Діти вулиці» щодо виявлення дітей, схильних до бродяжництва та жебракування

м.Лозова

19.06

10:00

Нарада з питань проведення урочистостей з нагоди вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти у 2019 році

Управління освіти, молоді та спорту

19.06

14:00

Колегія Управління освіти, молоді та спорту

Управління освіти, молоді та спорту

20.06

13:00

Рейд «Діти вулиці» щодо виявлення дітей, схильних до бродяжництва та жебракування

Панютинський старостинський округ

21.06

13:00

Рейд щодо перевірки умов проживання дітей у сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах

м. Лозова

22.06

17:00

VІІІ тур Чемпіонату Харківської області по футболу серед аматорських команд вищої ліги сезону 2019 року. Футбольний клуб «Лозова - Панютине» - футбольний клуб «Маяк» (Валки)

смт. Панютине,

стадіон «Локомотив»,

вул. Слобожан-ська, 81

23.06

10:00

VІІ тур Чемпіонату з футболу серед аматорських команд Лозівської міської об’єднаної територіальної громади 2019 року

Футбольні поля Лозівської міської об’єднаної територіальної громади

11 червня 2019 року у Національному фармацевтичному університеті відбувся ІІ освітянський форум «Шкільна реформа – вікно можливостей для кращого життя».
У роботі форуму взяли участь учителі української мови і літератури, зарубіжної літератури та природознавчих дисциплін та методисти Лозівщини. Учасники ознайомилися із особливостями вивчення предметів в умовах Нової української школи, обговорили нові підходи до організації освітнього процесу та отримали іменні сертифікати.

6 червня 2019 року учні Лозівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 взяли участь у обласному етапі військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), яка відбулася на базі Комунального закладу «Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот» у смт. Есхар Чугуївського району.
Рій «Отаман», до складу якого ввійшли учні Орда Д. (8-Б), Коваль А. (9-Б), Товарищенко Д. (9-Б), Гаркуша О. (10-А), П’ятник Д. (10-А), Кочерга Б. (10-Б), Половинко Д. (10-Б) (керівник рою - В’язовий М.В.), посів ІІІ місце у загальному заліку, а також здобув перемоги у конкурсах:
• «Впоряд» - І місце,
• «Стрільба» - І місце (П’ятник Дмитро нагороджений дипломом),
• «Військово-спортивна смуга перешкод» - ІІ місце.


Новини    388    07.06.2019     0 коментарів

Дата

Час

Зміст заходу

Місце

проведення

10-16.

06

10:00

Початок роботи Анти-табору

Лозівський міський центр молоді

10-16.

06

12:00

Проведення розважальних заходів для молоді, яка перебуває в таборах оздоровлення

Міські табори оздоровлення

10-16.

06

За окремим графіком

Робота спортивно-оздоровчої бази наметового містечка «Бритай»

с.Братолюбівка

10-13.

06

За

окремим графіком

Робота літніх шкіл

Заклади

загальної середньої освіти

10.06

9:30

Нарада з питань фінансового забезпечення освітніх галузей Лозівської міської ради та Лозівської районної державної адміністрації під головування міського голови Зеленського С.В.

 

Велика зала засідань міської ради

11.06

11:00

Зовнішнє незалежне оцінювання

з географії

м. Харків

12.06

8:30

Рейд «Діти вулиці» щодо виявлення дітей, схильних до бродяжництва та жебракування

Тихопільський старостинський округ

13.06

11:00

Зовнішнє незалежне оцінювання

з хімії

м. Харків

13.06

11:00

Міське методичне об’єднання вчителів української мови та літератури

Лозівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7

13.06

13:00

Рейд «Діти вулиці» щодо виявлення дітей, схильних до бродяжництва та жебракування

Панютинський старостинський округ

14.06

9:00

Засідання методичної ради

Управління освіти, молоді

та спорту

14.06

13:00

Рейд щодо перевірки умов проживання дітей у сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах

м. Лозова

14.06

21:00

Кінотеатр під відкритим небом

Галявина поблизу Лозівського міського центру молоді

16.06

10:00

VІ тур Чемпіонату з футболу серед аматорських команд Лозівської міської об’єднаної територіальної громади 2019 року

Футбольні поля Лозівської міської об’єднаної територіальної громади

6 червня 2019 року в рамках реалізації Концепції «Нова українська школа» 19 закладів загальної середньої освіти безкоштовно отримали ігрове обладнання для першокласників – 52 комплекти нових великих наборів "LEGO Play Box".
Розвиваючі комплекти допоможуть педагогам впроваджувати ігрові та діяльнісні методи навчання в освітній процес вже з вересня 2019 року.
Дітей вчитимуть алгоритмічно мислити, домовлятися та досягатися компромісів, експериментувати та аналізувати результати. Першокласники вчитимуться розуміти прості математичні моделі та використовувати їх для вирішення проблемних завдань, робити і перевіряти припущення, зосереджуватися, бути ініціативними, працювати командно складаючи свої "цеглинки" в одну побудову

30 травня 2019 року CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток КСВ» за підтримки Першого українського міжнародного банку, Міністерства молоді та спорту України та інституту модернізації змісту освіти провели фінальну Всеукраїнську конференцію з планування кар’єри.
45 переможців конкурсу есе на тему «Моя майбутня професія: планування і розвиток» зустрілися з топами національних компаній та отримали поради, як стати успішними в Україні. Наше місто на всеукраїнському рівні представляв учень Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 Прокопенко Борис, який нагороджений дипломом за перемогу в конкурсі (учитель Єфімова Н.О.)

У травні 2019 року відбувся Всеукраїнський конкурс з інформаційних технологій для дітей та молоді «iTalent». Учень 7 класу КЗ «Катеринівський ліцей» Ронін Вадим (учитель Миронова В.О.) увійшов у ТОП 10 і нагороджений дипломом у номінації «ВЕБ розробка ШКІЛЬНИЙ САЙТ».
Вітаємо та бажаємо подальших успіхів !
 

Виховна робота    419    03.06.2019     0 коментарів
31 травня 2019 року фахівцями Центра Молоді Управління освіти, молоді та спорту було організовано кінотеатр під відкритим небом, приурочений Дню захисту дітей. Цього разу дорослі та малеча мала змогу переглянути мультфільм «Як приборкати дракона», який було обрано шляхом голосування. Усі відвідувачі були задоволені і залишили кінопоказ із гарним настроєм

« 1 2 ... 37 38 39 40 41 ... 100 101 »