Головна » 2018 » Квітень » 11

11 квітня 2018 року в Лозівській ЗОШ № 7 відбулося засідання методичної студії вчителів української мови і літератури за темою «Підготовка матеріалів для проведення державної підсумкової атестації з української мови у 2018 році».

Методист Управління освіти, молоді та спорту Зубенко Н.В. ознайомила вчителів української мови і літератури із орієнтовними вимогами щодо змісту атестаційної роботи  з української мови для учнів 9 класу (лист МОН № 1/9-185 від 27.03.18 року).

Керівник міського методичного об’єднання Семко Г.М. поділися власним досвідом проведення ДПА, нагадала про вміст папки «Матеріали щодо проведення ДПА з української мови».

З матеріалами методичної студії можна ознайомитися тут.

Спортивні заходи    319    11.04.2018     0 коментарів

В заходах, приурочених святкуванню Міжнародного дня спорту брала участь вся спортивна громада міста Лозова. В закладах загальної освіти міста були проведені різноманітні конкурси та лекції на спортивну тематику,  провідні тренери міста з дзюдо та айкідо Багінський В.В. та тайського боксу Скрипник В.О. провели для учнів закладів загальної середньої освіти майстер-класи. Саме в ці дні триває чемпіонат міста з баскетболу серед команд закладів загальної середньої освіти. Проходить турнір з волейболу серед дівчат «Весняний пролісок».

Нагадаємо, що Міжнародний день спорту відзначається 6 квітня.

Спортивні заходи    520    11.04.2018     0 коментарів

06 квітня 2018 року, в Харкові, у спортивній залі Центру професійно-технічної освіти № 1, відбувся обласний етап спортивних змагань з волейболу «Шкільна волейбольна ліга України». У змаганнях брали участь 24 команди з різних закладів загальної середньої освіти Харківської області.

Наше місто представляли дві команди старшого віку, які стали переможцями у міському етапі даних змагань - юнаки  ЛЗОШ №12 (вчитель Метеленко В.В.) та дівчата НВК «ЗНЗ-ДНЗ №8» (вчитель Коваленко А.С.).

У фіналі, за І-ІІ місце, наші хлопці зустрілися з командою юнаків Дворічанської ЗОШ. У підсумку наша команда юнаків посіла ІІ призове місце. Дівчата поступилися команді з смт. Близнюки та посіли ІV місце.

Вітаємо команду юнаків ЛЗОШ №12  - призерів обласних змагань з волейболу «Шкільна волейбольна ліга України» (директор Шпортюк Н.Д.) і зичимо всім ще більше спортивних досягнень та творчих успіхів!

Спортивні заходи    458    11.04.2018     0 коментарів

Гімнастика художня

З 30 березня по 01 квітня 2018 р. в м. Дніпро відбувся Всеукраїнський турнір «Крила перемоги-2018» з естетичної групової гімнастики. В змаганнях взяли участь 54 команди (близько 540 чоловік) з Харкова, Дніпра, Чернігова, Київа, Сум, Запоріжжя, Вінниці, Полтави та Лозової, в тому числі команда вихованок відділення гімнастики художньої ДЮСШ «Олімпія», під керівництвом тренера-викладача Чуєнко Ю.О.

 

... Читати далі »

Початкова освіта    324    11.04.2018     0 коментарів

З 10 квітня 2018 року на базі  Лозівського НВК «ЗНЗ-ліцей» №4 розпочалась ІІ навчальна сесія з підготовки педагогів початкових класів до роботи в умовах Нової української школи.

Педагоги міста активно беруть участь у навчанні, творчо та креативно підходять до вирішення навчальних завдань.

Спортивні заходи    528    11.04.2018     0 коментарів

10 квітня 2018 року в ДЮСШ «Юність» в рамках щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» відбувся ІІ етап фізкультурно-патріотичного фестивалю «Козацький гарт-2018» серед учнів закладів загальної середньої освіти міста.

Мета та завдання даних змагань: збереження та зміцнення здоров'я, розвиток основних фізичних якостей та рухових здібностей, підвищення рівня фізичної підготовленості учнівської молоді; виявлення найсильнішої команди учасників для  участі в обласному етапі .

В змаганнях брали участь 11 команд від закладів загальної середньої освіти. Всього для участі у змаганнях прибуло 130 учнів 5-10 класів.

Переможцями змагань стали:

  • ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 - І місце.
  • ЛЗОШ № 7 - ІІ місце.
  • ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8» - ІІІ місце.

Команди-переможці були нагороджені грамотами КУ «Спорт для всіх» Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради.

І вже у травні 2018 року команда учнів ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4 буде представляти наше місто на обласному етапі щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» фізкультурно-патріотичного фестивалю «Козацький гарт-2018».