Головна » 2018 » Квітень » 03

29 березня 2018 року на базі Лозівської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 проведена методична студія вчителів економіки за темою «Активізація навчально-пізнавальної діяльності учнів шляхом використання технології інтегрованого навчання».

Архарова І.В. - вчитель економіки Лозівської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 у виступі розкрила актуальність ідеї інтегрованого навчання, аспекти формування в школярів необхідних компетентностей.

Вчитель економіки Лозівської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 Осташенко І.В. ділилася своїм досвідом роботи в даному напрямку і запропонувала колегам зануритися у ігровий світ школярів, де всі стали учасниками інтерактивної гри «Багатство», суть якої полягала у збільшенні стартового капіталу протягом кількох етапів. Гра виявилася цікавою та корисною. Набутий досвід сприятиме удосконаленню професійної майстерності вчителів.

   

29.03.2018 року у Лозівському НВК «ЗНЗ-ліцей» №4 відбувся  семінар вчителів трудового навчання та технологій за темою «Іноваційні технології - засіб активізації навчально-пізнавльної діяльності на уроках та в позаурочний час з трудового навчання».

Педяж О.В., вчитель ЛЗОШ І-ІІІ ст. №11, ознайомив  присутніх з матеріалами обласного семінару за темою «Оновлення підходів підготовки учнів до ІІІ-ІV етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання і технології».

Педяж В.А., вчитель ЛЗОШ І-ІІІ ст. №11, презентувала свій досвід роботи з використанням елементів майстер-класу за темою «Вишиванка – символ єднання».

Шалімов Ю.О., ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4,  провів майстер- клас «Токарна обробка деревини».

Даценко Е.А., ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4, підвела підсумки ІІ та ІІІ етапів олімпіади Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання і технології та внесла пропозиції щодо покращення роботи з обдарованими дітьми.