Головна » 2018 » Квітень » 27
Дошкільна освіта    444    27.04.2018     0 коментарів

27 квітня 2018 року у Лозівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №6 «Посмішка» відбувся семінар-нарада для завідувачів та вихователів-методистів закладів дошкільної освіти за темою «Використання медіатехнологій у роботі закладів дошкільної освіти»

Мета: Підвищити рівень компетентностей учасників освітнього процесу щодо використання медіатехнологій у роботі закладів дошкільної освіти

Завдання:

  • Познайомити фахівців дошкільної освіти з медіаосвітньою інновацією.
  • Стимулювати педагогів на пошук нових форм та методів роботи з медіа продукцією.
  • Удосконалювати професійну майстерність педагогів у сфері розширення освітнього простору засобами медіаосвіти.

Виховна робота    418    27.04.2018     0 коментарів

27 квітня 2018 року серед роїв закладів загальної середньої освіти міста відбувся міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У грі участь взяли 10 шкіл міста.
Учнівська молодь продемонструвала уміння і навички, здобуті знання, які потрібні захисникам Вітчизни, вони показали як гартують дух і тіло, як бути сміливими, рішучими, стійкими та наполегливими.
На свято завітали начальник Управління освіти, молоді та спорту Урванцева В.М., заступник начальника Музика В.М., Воронцов А.В., начальник відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу; Коник С.В., помічник начальника командного пункту військової частини 3010 та учасники бойових дій.
Гришина Алла Володимирівна, директор Лозівського спортивного клубу «Товариство сприяння обороні України», вручила учасникам кубки та дипломи, також рої отримали подарунки від Спілки учасників АТО. Заохочувальний приз у конкурсі «Відун» отримав Яворін Андрій, учень Лозівського НВК № 8.
Вітаємо переможців:
ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 – І місце
ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ» № 8 – ІІ місце
ЛЗОШ № 1 – ІІІ місце

 

Конкурси    467    27.04.2018     0 коментарів
26 квітня 2018 року в міському Палаці культури відбулося традиційне свято вшанування юних обдарувань міста Лозова «Юний інтелект Лозової». На святі урочисто вшанували учнів та вихованців закладів освіти міста, які здобули вагомі перемоги в обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН України та у Всеукраїнських та регіональних інтелектуальних конкурсах у 2017/2018 навчальному році. Учні отримали подяки та сертифіката на грошову винагороду від Лозівського міського голови Сергія Зеленського, подяки та цінні подарунки від народного депутата України Анатолія Мусійовича Гіршвельда та почесне звання «Інтелектуал–2018». Також отримали подяки від мера і батьки одинадцятикласників, чиї діти своїми перемогами прославили Лозову.
Почесні гості побажали учням і вчителям подальших успіхів, батькам – терпіння, сил і натхнення.
Одинадцятикласники та батьки звернулися зі словами подяки до вчителів та керівництва міста та привітали їх квітами.
Після церемонії нагородження відбувся святковий концерт, на якому учні освітніх закладів міста представили свої виступи.


Керівник гуртка «Кікбоксинг» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості введений до національної збірної команди України з таїландського боксу Муей Тай у якості тренера. З 24 квітня по 08 травня 2018 року він бере участь навчально-тренувальному зборі із спеціальної підготовки національної збірної команди України до чемпіонату світу серед дорослих, що відбудеться в Мексиці у травні 2018 року. Бажаємо успіхів тренеру та його вихованцю, лозівчанину Василю Сорокіну.
573    27.04.2018     0 коментарів

26 квітня за ініціативи Центру денного перебування «Компас» фонда «Благо» та за підтримки Лозівського міського Центру молоді на базі Лозівського училища культури і мистецтв відбувся тренінг на тему «Профілактика табакокуріння та вживання психоактивних речовин». Тренінг проходив у формі бесіди та гри. Під час заняття підліткам розказували про небезпеку вживання сигарет, алкоголю та психоактивних речовин. Також студенти дізналися про небезпечні хвороби (ВІЛ, гепатит різних категорій) якими може буде інфікована будь-яка людина, не зважаючи на її соціальний статус. Кожен з учасників тренінгу мав змогу висловити свою думку. Наприкінці заняття студенти мали можливість пройти швидкий тест на виявлення небезпечних хвороб.