Головна » 2018 » Квітень » 24
505    24.04.2018     0 коментарів

У квітні 2018 року за ініціативи Лозівського міського голови Сергія Володимировича Зеленського Управління освіти, молоді та спорту отримало шкільну форму (костюми для хлопців 1-11 класів) від громадської організації «За Лозівщину». Висловлюємо щиру подяку за підтримку та розуміння, небайдужість до проблем сімей, які потребують матеріальної допомоги.

394    24.04.2018     0 коментарів

23 квітня у ЛНВК № 8 був проведений показовий День Цивільного Захисту для посадових осіб ЦЗ «Надзвичайні ситуації соціального характеру» за участю начальника Управління освіти, молоді та спорту Урванцевої В.М., представників Управління, навчально-консультативного пункту ЦЗ та БЖД НКП у м. Лозова, державної пожежно-рятувальної частини, служби медицини катастроф, міського центру психології та соціальної роботи, Лозівського відділу поліції та військового комісаріату.

В ході проведення заходу діти демонстрували присутнім свої вміння та навички діяти за сигналом «Увага всім!».

День цивільного захисту у НВК № 8 закінчився показовим виступом служб Лозівського РВ ГУ ДСНС та медицини катастроф, які в свою чергу оперативно локалізували місце займання та надали кваліфіковану медичну допомогу постраждалим.

Всі учасники  освітнього процесу отримали теоретичні та практичні знання щодо дій в надзвичайній ситуації соціального характеру, гасіння полум’я та правил безпечного поводження з вогнем.

Спортивні заходи    385    24.04.2018     0 коментарів

Боротьба вільна

21 квітня 2018 року у м. Лубни відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби вільної серед юнаків, пам’яті МС СРСР В.Т. Башенка. Вихованці відділення боротьби вільної ДЮСШ «Локомотив», які взяли участь у цих змаганнях, повернулися додому з наступними призовими місцями у своїх вагових категоріях:

ІІ місце – Луговий Максим (48кг) та Твердохліб Максим (41кг);
ІІІ місце – Більовцов Іван (29кг).

Спортсменів підготував тренер-викладач ДЮСШ «Локомотив» – Некрасов С.П. ... Читати далі »