Головна » 2018 » Квітень » 06
493    06.04.2018     0 коментарів

5 квітня 2018 року Центром молоді Управління освіти, молоді та спорту спільно з Лозівським училищем культури і мистецтв  було організовано Лозівський міський етап фестивалю української культури «Харківський обласний творчий фестиваль «Молоді таланти Харківщини», який провели у стінах Лозівського училища культури і мистецтв.

Мета конкурсу:  залучення до творчої активної діяльності молоді, а також  керівників творчих колективів, лідерів молодіжних творчих угруповань , активу молодіжних громадських організацій, організаторів тематичного дозвілля; збереження та підтримка національних культурних традицій України та українського мистецтва; підтримка творчо-обдарованих дітей і молоді Харківської області.

Серед учасників фестивалю членами журі відібрано 18 заявок в трьох номінаціях, які запрошені на наступний етап фестивалю за участю журі м. Харкова, який відбудеться 12 квітня 2018 року о 12:00 годині у приміщенні Лозівського училища культури і мистецтв за адресою: м. Лозова, мікрорайон 4, буд. 3, II поверх, актова зала. 

Запрошуємо всіх бажаючих прийти підтримати виступи учасників фестивалю та насолодитися виступами творчих колективів Лозівського училища культури і мистецтв.

  

440    06.04.2018     0 коментарів

5 квітня у міському Палаці культури за ініціативою Лозівського міського голови Сергія Володимировича Зеленського відбувся ярмарок пасхальних виробів закладів освіти міста та майстрів народного мистецтва.

Мешканці міста отримали змогу придбати великодні смаколики. Асортимент пасхальних виробів вразив всіх присутніх.

В цей день, у рамках проведення патріотичної акції «ВЕЛИКДЕНЬ ДЛЯ ГЕРОЇВ» учасники освітнього процесу закладів освіти міста зібрали та відправили Великодні подарунки бійцям, які перебувають в зоні АТО.

Управління освіти, молоді та спорту висловлює щиру подяку усім закладам освіти міста за небайдужість та активну життєву позицію.

428    06.04.2018     0 коментарів

За ініціативою міського центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради 05 квітня 2018 року була організована зустріч студентської молоді Лозівського училища культури і мистецтва з лікарем-наркологом Лозівської міської лікарні Даниленко Світланою Володимирівною.

Метою зустрічі було інформування молоді щодо негативного впливу наркотичних речовин на життя і здоров’я людини. Лікар розповіла присутнім про ознаки вживання наркотиків, фізіологічні особливості та поведінкові реакції людини, яка вживає наркотики, а також про правові наслідки вживання наркотиків і відповідальність перед законом.

Зустріч пройшла у форматі «круглого столу». Під час спілкування студенти задавали безліч питань на які отримували вичерпні відповіді від кваліфікованого спеціаліста.

  

4 і 5 квітня 2018 року  в Управлінні освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради відбулася атестація педагогічних працівників закладів освіти міста. Атестаційною комісією ІІ рівня при Управлінні проатестовано 62 педагоги, які у міжатестаційний період продемонстрували високий рівень професійної компетентності та професійної майстерності.

За підсумками атестації:

  • 43 педагоги підтвердили свою кваліфікаційну категорію, педагогічне звання;
  • 19 педагогічним працівникам присвоєна кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії»;

7 педагогам присвоєно педагогічне звання «учитель-методист», 18 – педагогічне звання «старший учитель», 2 – «керівник гуртка-методист», 4 – «вихователь-методист», 1 – «старший вихователь».

  

404    06.04.2018     0 коментарів