Головна » 2018 » Квітень » 19
375    19.04.2018     0 коментарів

19 квітня 2018 року в Лозівській ЗОШ № 1  пройшов міський фестиваль «Пісні, опалені війною».  Учні закладів ЗСО та вихованці закладів дошкільної освіти заспівали сучасні пісні та пісні воєнних років  та згадали про тих, хто віддав своє життя за рідну Україну хвилиною мовчання. Глядачі тепло сприйняли дитячі виступи, співали разом із ними та підтримали гучними оплесками.

     

Відповідно до річного плану роботи МК Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради 18 квітня 2018 року відбулося засідання методичної ради.

Методист Зубенко Н.В. проаналізувала результати ІІ і ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2017/2018 навчальному році та підсумки І та ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Харківського територіального відділення МАН 2017/2018 навчального року.

Методист Бондаренко Л.В. доповіла про підсумки атестації педагогічних працівників міста у 2018 році та про підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2018/2019 н.р. Також Любов Вікторівна ознайомила присутніх із презентацією Кротової І.В., завідувача Центру    методичної та аналітичної роботи КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» про особливості проведення ДПА з навчальних предметів учнів 9-х класів у 2017/2018 навчальному році.

Методист Мархай Н.Ф. проінформувала про організацію вибору підручників для учнів 5-10 класів закладів ЗСО.

З матеріалами методичної ради можна ознайомитися тут.

345    19.04.2018     0 коментарів

В рамках природоохоронної акції «Первоцвіт», 18 квітня на ЛСЮН відбувся екологічний захід «Первоцвіти – посмішка весни» (для дітей молодшого шкільного віку), який підготувала і провела керівник гуртка Гавриленко Г.В.

Метою заходу було узагальнення знань вихованців про первоцвіти, їх охорону; розвиток екологічного мислення; виховання дбайливого ставлення до перших весняних квітів.

Захід проводився в формі брейн-рингу, що спонукало вихованців   до аналізу та узагальнення інформації, розвитку вмінь працювати в команді, робити висновки, висловлювати свою думку.

Команда - переможець, яка набрала найбільшу кількість балів нагороджена призами.

  

382    19.04.2018     0 коментарів

Талант і творчість …неповторна сила,
що світ веде в прекрасну данину.
То Божий дар! Бери його людино!
Даруй навкруги шану і хвалу!

12 квітня 2018 року у Лозівському училищі культури і мистецтв відбувся міський етап Харківського фестивалю української культури «Харківський обласний творчий фестиваль «Молоді таланти Харківщини».

У відбірковому етапі фестивалю  взяли участь 46 конкурсантів навчальних і виховних закладів міста, талановита молодь, яка співає, танцює, грає на музичних інструментах.

На міському етапі було представлено 18 найталановитіших учасників.

Конкурсанти фестивалю виступали у номінаціях: вокальні та інструментальні ансамблі, вокал, напрямки сучасних молодіжних субкультур.

Рівень підготовки творчих номерів учасників оцінювало компетентне журі у складі якого взяли участь:

  • Лілія Кутищева - заслужена артистка України, солістка Харківського національного академічного театру опери та балету імені Миколи Лисинка;
  • Рашель Кухтина - засновник і генеральний директор міжнародного проекту – мережі фестивалів «European Festival»;
  • Лілія Андрєєвська - координатор фестивалю української культури «Харківський обласний творчий фестиваль «Молоді таланти Харківщини».

Концертну програму фестивалю відкривав неодноразовий лауреат і дипломант міжнародних фестивалів і конкурсів – народний ансамбль пісні й танцю «Сузір'я».

Журі було у захваті від талановитих, яскравих виступів усіх учасників та молоді, яка випромінювала потужну енергію у концертному залі, підтримуючи  конкурсантів бурними оплесками.

Остаточне рішення журі щодо запрошення учасників міського етапу до фінального гала концерту фестивалю у м. Харків буде оголошено після проведення всіх відбіркових турів у районах та містах Харківської області.

Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради, організатори міського етапу фестивалю вручили конкурсантам дипломи лауреатів і висловили щиру подяку за співпрацю колективу Лозівського училища культури і мистецтв та директору Василю Івановичу Чурилову.