Головна » 2018 » Квітень » 04

29 березня в обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва пройшло урочисте відкриття виставки та нагородження переможців конкурсу «Традиційні художні ремесла» XVІІ Відкритого фестивалю традиційної народної культури «Кроковеє коло» для дітей та молоді. Участь у фестивалі брали учні Лозівської ЗОШ №3.

Перемогу здобули:

Яцун Ірина, учениця 5-А класу - диплом ІІІ ступеня в номінації «Народна лялька»;  

Лисенко Анна, учениця 6-А класу -  диплом І ступеня в номінації «Вишивка»;

Герасименко Олександра, вихованка гуртка «Писанкарство» - диплом І ступеня в номінації «Писанкарство».

У науково-практичній конференції „Етнологія і фольклористика» Дипломом І ступеня нагороджено Шкуренко Валерію ученицю 9-А класу Лозівської ЗОШ №3, яка представляла дослідницьку роботу «Стародавній одяг Лозівщини».

Дівчата отримали дипломи та подарунки від спонсорів фестивалю.

 

Дошкільна освіта    510    04.04.2018     0 коментарів

03 квітня 2018 року в Лозівському ДНЗ №7«Золотий півник» проведено круглий стіл для вихователів груп раннього дошкільного віку за темою «Використання технології раннього розвитку в роботі з дітьми раннього віку».

Під час семінару вихователі розглянули технології творчого та сенсорного розвитку дітей раннього дошкільного віку, ознайомились з досвідом роботи вихователя Володько Любов Миколаївни та отримали методичні рекомендації щодо організації ігрової діяльності з дітьми раннього дошкільного віку. Однією з таких технологій є арт-терапія з використанням кінетичного піску. „Чарівний пісок” виховує у дітей активність, сенсорне сприймання, зацікавленість, творчість. Захоплюючий світ гри з таким піском розвиває мислення, пам’ять, уяву, позитивні емоції та інші психічні якості малюка. Що може бути краще для ігрової діяльності малюків та цікавого методу роботи педагога?