Головна » Архів матеріалів
Олімпіади    429    26.12.2018     0 коментарів

23 грудня 2018 року у ЛЗОШ № 3, ЛЗОШ № 12 та  ПЗОШ № 1 відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій серед учнів 9-х–11-х класів ЗЗСО міста Лозова. Участь взяли 18 учнів.

Попередні результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з  інформаційних технологій можна переглянути тут.

Апеляція –  26.12.2018 о 9.00.

Новини    369    22.12.2018     0 коментарів

Дата

Час

Зміст заходу

Місце

проведення

24.12.-29.12.

08.00–17.00

Індивідуальні консультації працівниками психологічної служби та представникам міської громади

Міський центр практичної психології і соціальної роботи

26-29.12

За окремим графіком

Святкові новорічні ранки

Заклади дошкільної освіти

26-29.12

За окремим графіком

Робота консультаційних пунктів щодо підготовки учнів до ЗНО-2019 

Заклади загальної середньої освіти

26.12

8:00

Міське методичне об’єднання вчителів інформатики

ЛЗОШ № 3

26.12

Час уточню-ється

Колегія Управління освіти, молоді та спорту

Управління освіти, молоді та спорту

26.12

15:00

Новорічний турнір з міні-футболу серед команд 2005-06 року народження

Панютине спортзал філії «ПВРЗ»

26.12

15:00

Навчальний вебінар «Прогалини та помилки у підготовці учнів до ЗНО з математики»

оnline-режим

27.12

10:00

Зустріч талановитих учнів закладів освіти міста з Лозівський міським головою С.В.Зеленським

Лозівська міська рада, кабінет № 5

27.12

12:00

Зимове свято юних обдарувань (нагородження переможців міського етапу Всеукраїнських олімпіад та конкурсів)

НВК № 8

27.12

17:00

Новорічна вечірка «Піжама-Паті»

Лозівський міський центр молоді

27.12

18:00

Новорічне театралізоване свято на відділенні гімнастики художньої (молодші групи)

ДЮСШ "Олімпія" ЛЗОШ № 7

28.12

10:00-19:00

Кіно «Non stop» «Новорічний мікс»

Лозівський міський центр молоді

28.12

15:00

Новорічний турнір з волейболу серед вихованців груп ПП

Панютинська ЗОШ № 1

28.12

18:00

Новорічне театралізоване свято на відділенні гімнастики художньої (старші групи)

ДЮСШ "Олімпія" ЛЗОШ № 7

29.12

12:00

"Новорічні зірки" - першість відділення боротьби вільної серед молодших юнаків

ДЮСШ "Локомотив"

20 грудня на Лозівській станції юних натуралістів відбулося свято з ялинкою «Новорічна казка»,  яке провела методист Шукалюкова Л.В.

Захід сприяв проведенню різноманітного дозвілля, удосконаленню творчих здібностей вихованців, розвитку фантазії, естетичних смаків, ініціативи, самодіяльності.

Вихованцям запропоновано: зустріч з казковими героями Зимою, Чарівницею, Поштаркою, Чортом,  Новим роком; веселі ігри,  конкурси, забави біля ялинки; нагородження переможців міських та обласних виставок, акцій, конкурсів.

  

382    21.12.2018     0 коментарів

19 лютого із святом Святого Миколая маленьких пацієнтів дитячого відділення ЛМЛ КЗОЗ ТМО привітали студенти Лозівського професійного ліцею разом із Центром молоді. До дітей завітали Янголи і Супермен із Супердівчиною. Вони разом рятували мішок дарунків, який викрав Бісик. Герої розігрували різні конкурси, танцювали і веселилися. Наприкінці свята в гості завітав Святий Миколай і діткам роздали фрукти і солодощі (від спонсорів ГО «Автосила» Лозова).

  

381    21.12.2018     0 коментарів

З метою профілактики негативних явищ серед молоді та формування здорового способу життя за ініціативою фахівців центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради 20 грудня 2018 року в Лозівському вищому коледжі мистецтв була організована профілактична бесіда «Епідеміологія. Профілактика захворювання на кір». Бесіду провів лікар-епідемолог Лозівської міськміжрайонної філії Харківського обласного Лабораторного центру МОЗ України Дмитренко Павло Петрович. Метою зустрічі було формування навичок здорового способу життя в молодіжному середовищі.

 

403    21.12.2018     0 коментарів

Для учнів ЛНВК «ЗНЗ-Л» №4 в Центрі молоді відбулось новорічне святкування. Діти потрапили у казку, героями якої був символ Нового 2019 року свинка Пеппа, чарівна Зима, Фіксики, помічниця Діда Мороза Санта і сам Дід Мороз. Учасники заходу розіграли різноманітні конкурси, провели тематичну фотосесію, розважились на новорічній дискотеці.

 

369    21.12.2018     0 коментарів

Для дітей та батьків, які відвідують ГО «Лозівський центр для дітей з інвалідністю та їх батьків «Жемчужинки», в рамках благодійної акції Центр молоді спільно з ГО «Автосила» Лозова провели новорічне свято. До маленьких учасників заходу завітала помічниця Діда Мороза Санта, а також герої мультфільму «Фіксики» Сімка і Нолик. Свято проходило на території розважального центру «Лімпопо», дітки зіграли в ігри, станцювали новорічні танці, намалювали для Діда Мороза зимові картини, провели фотосесію та отримали подарунки від спонсорів акції.

  

19 грудня 2018 року на базі КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбулась п’ятдесят третя обласна тематична відкрита виставка ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою «Нова українська школа: ІКТ та STEM-технології в освітньому процесі та управлінні закладами освіти».

Тематика виставки зумовлена вимогами постінформаційної цифрової реальності, інноваційним підходом до змісту освіти, зокрема впровадження STEM-технологій та ІКТ в освітній процес, що спрямовано на формування й розвиток навчально-пізнавальних і творчих якостей особистості, удосконалення методичної віртуозності в побудові уроку.

 Свій творчий потенціал, свої кращі практики діяльності презентували педагоги Лозівської ЗОШ  І-ІІІ ступенів № 11   у номінації  «Наскрізне застосування ІКТ в освітньому процесі»  за темою «Цифрове середовище закладу освіти – основа розвитку інформаційно-цифрової компетентності учнів».

Вітаємо колектив закладу з почесною відзнакою – Дипломом  І ступеня п’ятдесят третьої обласної тематичної відкритої виставки ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття»!!!

       

389    20.12.2018     0 коментарів

19 грудня 2018 року в Лозівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) комбінованого типу №13 «Росинка» за участю міського голови Зеленського Сергія Володимировича, начальника Управління освіти, молоді та спорту Урванцевої Вікторії Миколаївни та постійного спонсора Симоненка Віктора Юрійовича було проведено свято до Дня Святого Миколая для 250 дітей соціально вразливих категорій, які відвідують заклади дошкільної освіти.

Всі діти отримали задоволення від свята, прекрасний настрій та солодкі подарунки.

    

У грудні 2018 року пройшли  щорічні міські змагання з кульової стрільби серед допризовної молоді закладів загальної середньої освіти міста. Дякуємо за співпрацю Лозівському  СТК ТСОУ в особі директора А.В. Гришиної. У змаганнях взяли участь 38 юнаків та 2 дівчини. Переможці та призери нагороджені спортивними кубками, грамотами та медалями.

Вітаємо команди, які вибороли першість

І місце – ЛЗОШ № 1

ІІ місце  – ЛЗОШ № 3

ІІІ місце – ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ № 8»

  

Вітаємо Трохимець Наталію Олександрівну, учителя Лозівської ЗОШ №7 за ІІІ місце в  першому (зональному) турі Всеукраїнського конкурсу “Учитель року-2019” у номінації «Основи здоров’я»!

Нехай міцне здоров’я стане підґрунтям для щоденних творчих здобутків,  а невтомна праця, вдача і високий професіоналізм – прикладом для наслідування.

 

Конкурси    573    18.12.2018     0 коментарів

15 грудня 2018 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбувся ІІІ (обласний) етап міжнародних мовних конкурсів імені Тараса Шевченка та імені Петра Яцика. У конкурсах взяли участь 81 учень    5 – 11-х та 100 учнів 3 – 11-х класів закладів загальної середньої освіти районів, міст, ОТГ Харківської області, які посіли І місце в ІІ (районному) етапі. Учениця 5 класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 11 Янкевич Мирослава (учитель Чижкова-Потейчук О.О.) посіла ІІ місце в ІІІ (обласному) етапі ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших успіхів!

372    17.12.2018     0 коментарів

13 грудня 2018 року в рамках Всеукраїнського тижня права Центр молоді Управління освіти, молоді та спорту спільно з Первомайським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги організували та провели інтелектуальний турнір «Під захистом права». Захід був проведений для студентів Лозівської філії Харківського автодорожнього  коледжу з метою поглиблення вже існуючих знань та навичок у сфері юридичної освіченості, сприяння поширенню правової культури та популяризації правових дисциплін в студентському середовищі.

В журі були присутні представники Лозівського відділу поліції, суду, державного нотаріусу, Лозівського центру соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді, Первомайського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Управління освіти, молоді та спорту.

Під час змагання команди здивували вболівальників, членів журі та гостей креативністю, ерудованістю та юридичною освіченістю. Вболівальникам  також дали змогу перевірити свої знання у «Вікторині з глядачами» в якій, за правильні відповіді, отримували солодкі подарунки. По закінченню турніру команди переможців та учасників були нагородженні грамотами, цінними призами та заохочувальними подарунками.

Організатори турніру висловили щиру подяку адміністрації Лозівської філії Харківського автодорожнього  коледжу за тісну співпрацю та побажали і надалі навчати таких ерудованих студентів.

Кожного року, починаючи з 2009, у Всеукраїнському конкурсі "Я - журналіст" візначають творчо обдарованих дітей з усіх областей України. Цей конкурс був створений, аби підтримати молодь, яка цікавиться та має здібності до професії журналіста. Організатором є Видавничій дім "ОГО", безпосередньо конкурс проходить за підтримки Острозької академії та Національної спілки журналістів України.

Цього року було надіслано 850 робіт, з них члени журі обрали накращих у трьох номінаціях - "Стаття","Фото" та "Відео". Нагородження ппроходило в місті Києві, у Національній спілці журналістів України. Серед переможців була активістка Лозівської міської ради старшокласників «Нова хвиля» Лозівського БДЮТ - голова ради старшокласників та вихованка гуртка "Дитяче телебачення " - Тетяна Ткаченко. Вона посіла II місце у номінації "Відео". До речі, зі слів організаторів, вона була першою із всієї Харківської області, хто ввійшов до списку переможців за всі роки проведення конкурсу.

Вітаємо Тетяну та її керівника Діденко Олену Сергіївну!

  

Новини    380    17.12.2018     0 коментарів

Дата

Час

Зміст заходу

Місце проведення

17-23.12

За окремим графіком

Робота консультаційних пунктів щодо підготовки учнів до ЗНО-2019

Заклади загальної середньої освіти

17.12

За окремим графіком

Контрольне тестування для учнів 11-х класів з математики у межах підготовки до ЗНО-2019

Заклади загальної середньої освіти

18.12

За окремим графіком

Контрольне тестування для учнів 11-х класів з географії у межах підготовки до ЗНО-2019

Заклади загальної середньої освіти

18.12

15:00

Першість відділення футболу ДЮСШ «Локомотив» з міні-футболу серед команд 2007-2008р.н.

смт.Панютине, спортивна зала ПВРЗ

18.12

15:00

Благодійна акція «Простягни руку допомоги» до Міжнародного дня допомоги бідним

Лозівський міський центр молоді

19-21.12

14:00

Відкрита першість відділення шахів

ДЮСШ «Локомотив»

19.12

За окремим графіком

Контрольне тестування для учнів 11-х класів з біології у межах підготовки до ЗНО-2019

Заклади загальної середньої освіти

19.12

За окремим графіком

Організація та проведення заходів до Дня Святого Миколая

Заклади освіти

19.12

10:00

Свято до Дня Святого Миколая для дітей пільгових категорій закладів дошкільної освіти

ДНЗ № 13

19.12

10:00

Привітання дітей з Днем Святого Миколая

Лозівська  міська лікарня

20.12

12:00

Новорічна ігрова програма

Лозівський міський центр молоді

20.12

13:00

Методична студія вчителів української мови та літератури

ЛЗОШ № 7

20.12

13:00

Відеолекторій «Соціально-небезпечні інфекційні захворювання»

Лозівський вищий коледж мистецтв

22.12

9:00

Першість ДЮСШ з плавання «Вмію плавати»

Басейн ДЮСШ «Юність»

22.12

10:00

ІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

ЛЗОШ № 12

22.12

10:30

Першість ДЮСШ «Юність» з плавання «Містер та Місіс Спринт»

Басейн ДЮСШ «Юність»

23.12

10:00

ІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з ІКТ

НВК № 4, ЛЗОШ № 7, ЛЗОШ № 12

23.12

12:00

Фестиваль з брейк-денсу «Winter-festival LZB»

Лозівський міський центр молоді

« 1 2 ... 50 51 52 53 54 ... 100 101 »