Головна » 2018 » Грудень » 17 » «Під захистом права»
08:37
«Під захистом права»

13 грудня 2018 року в рамках Всеукраїнського тижня права Центр молоді Управління освіти, молоді та спорту спільно з Первомайським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги організували та провели інтелектуальний турнір «Під захистом права». Захід був проведений для студентів Лозівської філії Харківського автодорожнього  коледжу з метою поглиблення вже існуючих знань та навичок у сфері юридичної освіченості, сприяння поширенню правової культури та популяризації правових дисциплін в студентському середовищі.

В журі були присутні представники Лозівського відділу поліції, суду, державного нотаріусу, Лозівського центру соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді, Первомайського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Управління освіти, молоді та спорту.

Під час змагання команди здивували вболівальників, членів журі та гостей креативністю, ерудованістю та юридичною освіченістю. Вболівальникам  також дали змогу перевірити свої знання у «Вікторині з глядачами» в якій, за правильні відповіді, отримували солодкі подарунки. По закінченню турніру команди переможців та учасників були нагородженні грамотами, цінними призами та заохочувальними подарунками.

Організатори турніру висловили щиру подяку адміністрації Лозівської філії Харківського автодорожнього  коледжу за тісну співпрацю та побажали і надалі навчати таких ерудованих студентів.

Переглядів: 371 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: