Головна » 2018 » Грудень » 28
376    28.12.2018     0 коментарів

28 грудня відбулась традиційна зустріч Лозівського міського голови Сергія Зеленського, заступника міського голови Володимира Барановського та начальника Управління освіти, молоді та спорту Вікторії Урванцевої з обдарованими учнями закладів освіти міста.

Сергій Володимирович привітав усіх з Новорічними святами та розповів про перспективи розвитку об’єднаної  територіальної громади.

Учнів цікавили питання  економічного розвитку міста, професії, що найбільш затребувані на ринку праці,   співпраця керівництва  з учнівською молоддю. На ці та ряд інших запитань мер надав школярам вичерпні відповіді.  

Керуючий справами Юрій Кушнір ознайомив присутніх з діяльністю структурних підрозділів  Лозівської міської ради та у великій залі засідань не тільки ознайомив молодь з системою голосування, а й  надав змогу учням  проголосувати .

Всі учасники заходу отримали  солодкі подарунки   від мера та приємні враження від   зустрічі.

     

448    28.12.2018     0 коментарів

Напередодні новорічних свят Центр молоді відсвяткував закінчення 2018 року гучною піжамною вечіркою. Учасники заходу потрапили в навколосвітню подорож, під час якої змогли дізнатися традиції святкування Нового року в різних країнах, міксуючи подорож веселими конкурсами і цікавими танцювальними та пісенними номерами. За конкурси переможці отримували призи, також найрозумніші після проведення зимової вікторини отримували теж приємні подарунки. Фінальним етапом було визначення переможців конкурсу піжам, а також дискотека.