Головна » 2018 » Грудень » 21
381    21.12.2018     0 коментарів

19 лютого із святом Святого Миколая маленьких пацієнтів дитячого відділення ЛМЛ КЗОЗ ТМО привітали студенти Лозівського професійного ліцею разом із Центром молоді. До дітей завітали Янголи і Супермен із Супердівчиною. Вони разом рятували мішок дарунків, який викрав Бісик. Герої розігрували різні конкурси, танцювали і веселилися. Наприкінці свята в гості завітав Святий Миколай і діткам роздали фрукти і солодощі (від спонсорів ГО «Автосила» Лозова).

  

380    21.12.2018     0 коментарів

З метою профілактики негативних явищ серед молоді та формування здорового способу життя за ініціативою фахівців центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради 20 грудня 2018 року в Лозівському вищому коледжі мистецтв була організована профілактична бесіда «Епідеміологія. Профілактика захворювання на кір». Бесіду провів лікар-епідемолог Лозівської міськміжрайонної філії Харківського обласного Лабораторного центру МОЗ України Дмитренко Павло Петрович. Метою зустрічі було формування навичок здорового способу життя в молодіжному середовищі.

 

401    21.12.2018     0 коментарів

Для учнів ЛНВК «ЗНЗ-Л» №4 в Центрі молоді відбулось новорічне святкування. Діти потрапили у казку, героями якої був символ Нового 2019 року свинка Пеппа, чарівна Зима, Фіксики, помічниця Діда Мороза Санта і сам Дід Мороз. Учасники заходу розіграли різноманітні конкурси, провели тематичну фотосесію, розважились на новорічній дискотеці.

 

368    21.12.2018     0 коментарів

Для дітей та батьків, які відвідують ГО «Лозівський центр для дітей з інвалідністю та їх батьків «Жемчужинки», в рамках благодійної акції Центр молоді спільно з ГО «Автосила» Лозова провели новорічне свято. До маленьких учасників заходу завітала помічниця Діда Мороза Санта, а також герої мультфільму «Фіксики» Сімка і Нолик. Свято проходило на території розважального центру «Лімпопо», дітки зіграли в ігри, станцювали новорічні танці, намалювали для Діда Мороза зимові картини, провели фотосесію та отримали подарунки від спонсорів акції.