Головна » Архів матеріалів
Конкурси    455    06.03.2019     0 коментарів

06 березня 2019 року в КЗ «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» відбулися  урочистості з нагоди відзначення Шевченківського дня, у межах яких було проведено нагородження переможців ІІІ (обласного) етапу ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Учениця 5 класу Лозівської ЗОШ № 11 Янкевич Мирослава (учитель Чижкова-Потейчук О.О.) стала переможцем ІІІ (обласного) етапу ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика і нагороджена дипломом за друге місце.

Вітаємо і бажаємо нових перемог!

  

377    05.03.2019     0 коментарів

Напередодні найжіночнішого свята в Центрі молоді відбувся кастинг конкурсу краси «Міс Весна-2019». Дівчата з усіх навчальних закладів нашого міста зібралися для того, аби продемонструвати вміння триматися на сцені та презентувати себе, як гідну претендентку на звання титулу «Міс Весна-2019». Журі конкурсу оцінювало учасниць згідно двох критеріїв «Презентація» та «Дефіле». Із 13 претенденток журі обрало 8 для участі у фіналі конкурсу «Міс Весна-2019».

 

365    05.03.2019     0 коментарів

На виконання вимог Закону України «Про очищення влади» Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області інформує, що 05 березня  2019 року розпочато проведення перевірки щодо  особи та оприлюднення відповідних документів:

№ з/п

Прізвище, ім’я, по батькові особи, щодо якої здійснюється перевірка

Посада

Дата початку перевірки

1

 

Бабенко Олена Олексіївна
(заява)

головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області

05.03.2019

 

 

459    04.03.2019     0 коментарів

2 березня в Центрі молоді Управління освіти, молоді та спорту пройшов фестиваль любителів аніме та корейської культури. Відкрила захід група LZB, виявляється брейк можна танцювати під кей-поп, вся справа в майстерності. На любителів аніме та кей-поп чекало безліч конкурсів, таких, як конкурс танцювальних каверів, фан-відео та малюнків, які готували заздалегідь. На самому фестивалі учасники також мали можливість взяти участь у конкурсах "Вгадай олдскульне аніме", "Вгадай пісню за 10 секунд", "Знайди зайвого персонажа", "Вгадай кліп по скріну" та багато інших. Переможці отримували плакати, блокноти, магніти, чашки із зображенням аніме та кей-поп групами, прапор Південної Кореї, скетчбуки. Усі бажаючі ставили тематичні сценки, читали стенд-апи та танцювали. Більшість учасників у повсякденному житті дуже сором'язливі особистості, але в цій атмосфері у них спільні інтереси і вони відчували себе вільно і невимушено. Саме завдяки хобі така молодь дуже начитана та ерудована і завжди знає як провести свій вільний час.

Новини    359    04.03.2019     0 коментарів

Дата

Час

Зміст заходу

Місце проведення

04-10.03

За окремим графіком

Робота консультаційних пунктів щодо підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання - 2019

Заклади загальної середньої освіти

04-10.03

За окремим графіком

Реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання - 2019

Online-режим

04-10.03

За окремим графіком

ІІ етап регіонального моніторингу якості освіти

Лозівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3; Лозівська гімназія; Комунальний заклад «Катеринівський ліцей»

04.03

15:30

Фестиваль юних баскетболістів місто Лозова

Лозівська філія Харківського державного автомобільно-дорожнього коледжу

04.03

16:00

Кастинг учасниць конкурсу краси
"Міс весна 2019"

Лозівський міський центр молоді

05.03

15:30

Фестиваль юних баскетболістів місто Лозова

Спортивна зала міського Палацу культури

06.03

14:30

Розважальна програма "Супер-дівчина рятує весну"

Лозівський міський центр молоді

06.03

15:30

Фестиваль юних баскетболістів місто Лозова

Лозівська філія Харківського державного автомобільно-дорожнього коледжу

07.03

10:00

Покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченка

Сквер Шевченка

07.03

17:00

Святкова дискотека присвячена Міжнародному жіночому дню 8 березня "Тусовка в Центрі"

Лозівський міський центр молоді

01.03.2019 року в Лозівській ЗОШ №3 відбулася зустріч старшокласників з представниками факультету «Правове регулювання економіки». Перед учнями виступив професор, доктор наук Сергієнко Валерій Вікторович, який розповів про професію юриста та ВНЗ, умови вступу та переваги навчання саме в Харківському національному економічному університеті ім. Семена Кузнеця.

28 лютого на Лозівській станції юних натуралістів відбувся захід – інтелектуально-розважальний квест «Ігри патріотів», який провела керівник гуртка Ірза Н.М.

Захід сприяв поглибленню знань про Україну як незалежну державу, її історію, традиції та символи; формуванню у вихованців національної свідомості, активної громадянської позиції; вихованню патріотичних почуттів до Батьківщини, до рідного краю.

Вихованцям запропоновано інтелектуальну - розважальну подорож по станціях:  «Символи України», «Карта України», «Розумники», «Ігрова», «Вікторина»

Діти пригадали рослинні та тваринні символи України; взяли участь у іграх, конкурсах: «Перетягування канату», «Штовхання ядра», «Самий сильний»; вгадали «зашифровані» прислів’я , відповідали на запитання вікторини.

Переможці конкурсів, інтелектуальних завдань отримали солодкі призи.

  

429    01.03.2019     0 коментарів

27-28 лютого 2019 року в ЛЗОШ № 3 відбувся міський етап змагань з шахів «Біла тура» серед команд закладів загальної середньої освіти  за програмою обласних щорічних змагань «Спорт протягом життя».

У змаганнях брали участь 10 команд - ЛЗОШ № 1, ЛЗОШ № 3, ЛЗОШ № 7, ЛЗОШ № 12, Лозівська гімназія, Панютинська ЗОШ № 1, Панютинська ЗОШ №2, ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4, ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8», ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ».

Склад команди: 3 юнаки, 1 дівчина не старші 2005 року народження.

Головним суддею змагань було призначено Калюжного А.В., тренера-викладача з шахів та шашок ДЮСШ «Локомотив».

У запеклій  спортивній боротьбі І почесне місце виборола команда ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4.

До складу команди переможців входили:

  • Коваленко Станіслав
  • Деменюк Владислав
  • Гуштюк Нікіта
  • Гомила Анна.

Команда ЛЗОШ № 1 посіла ІІ місце, третє – у команди ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ № 8».

Команда-переможець та команди-призери нагороджено спортивними кубками, а гравців  команд - грамотами.

Щиро вітаємо  команду ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 з гарним спортивним результатом та зичимо посісти гідне місце в обласному етапі, що відбудеться у м. Харкові у березні 2019 року.

27.02.2019 року в Панютинській ЗОШ №1 відбувся семінар для вчителів історії за темою: «Вернісаж творчих ідей в номінації ”Науковець-дослідник”».

На семінарі досвідом наукової роботи з колегами ділилися вчителі історії Панютинської ЗОШ №1 Ю.Б. Кривко та О.С. Риженко.

Перед вчителями виступив учень-переможець науково-дослідницької роботи МАН України Красников Максим.

На практичному занятті учителі вчилися створювати учбовий фільм, ділилися досвідом власної роботи.

Дошкільна освіта    388    28.02.2019     0 коментарів

28  лютого 2019 року  у дошкільному підрозділі Лозівського навчально-виховного комплексу №10 «загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» відбувся презентаційний меседж для інструкторів з фізкультури  за темою «Сучасні технології формування логіко-математичної компетентності дошкільників».

Мета заходу:  збагатити та поглибити знання інструкторів з фізкультури  з питань закріплення логіко-математичної компетентності за допомогою сучасних технологій.

Завдання:

  • сприяти підвищенню професійної компетентності інструкторів з фізкультури
  • налаштувати педагогів на постійний пошук нового в освітньому процесі

425    28.02.2019     0 коментарів

27 лютого на базі Міського центру практичної психології і соціальної роботи Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради пройшов круглий стіл з теми «Дружня взаємодія батьків та школи: педагоги + батьки = рівноправні партнери». Цільовою групою заходу були практичні психологи, соціальні педагоги, заступники директора з ВР ЗЗСО міста та приєднаних ЗЗСО Лозівського району.

Виступали: завідувач МЦППіСР Заяц І.В., практичний психолог Лозівської гімназії Вдова Н.П.

Метою проведення, було ознайомити учасників з найактуальнішими питаннями взаємодії сім'ї та школи для забезпечення реального партнерства та єдності у вихованні дітей; скласти алгоритм партнерської взаємодії між батьками та закладом; сприяти формуванню практичних навичок учасників щодо використання інноваційних форм роботи з батьками.

В роботі використовувались  мозковий штурм «Навіщо школі робота з батьками …»,  робота в групах «Розподіл обов’язків. Алгоритм партнерської взаємодії», відбувався обмін досвідом роботи між учасниками заходу.

   

Олімпіади    408    28.02.2019     0 коментарів

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу олімпіади з географії:

ІІІ місце – Ісламова Раяна (ЛЗОШ № 3, учитель Тепляк І.І.);

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу олімпіади з російської мови:

ІІІ місце – Демура Марина (ЛЗОШ № 12, учитель Сухіна В.В.);
ІІ місце – Білокінь Богдан (ЛНВК "ЗНЗ-ДНЗ №8", учитель Дворникова Н.П.)

Вітаємо переможців ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу МАН:

І місце у секції «Історія України» – Красников Максим (ПЗОШ № 1, учитель Кривко Ю.Б.);
ІІ місце у секції «Екологія» – Манжула Анастасія      (ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ № 8», учитель Решетова Л.Г.);
ІІІ місце у секції «Всесвітня історія» – Колодяжний Максим (КЗ «Миколаївський ліцей», учитель Яковлева О.В.);
ІІІ місце у секції «Агрономія» – Смірнов Юрій (КЗ «Катеринівський ліцей», учитель Орлова І.М.)

26 лютого 2019 в Лозівській гімназії відбулося засідання методичної студії вчителів зарубіжної літератури у літературному кафе з теми: “Формування загальнокультурної грамотності здобувача освіти на уроках зарубіжної літератури”.

В цей раз літературне кафе зібрало не тільки вчителів міста Лозової, але й педагогів об’єднаної територіальної громади. Вправа “Знайомство” допомогла створити затишну атмосферу творчого кафе. Нікого не залишило байдужим привітання юних чоловіків Лозівської гімназії.

Майстер-клас з пошуково-дослідницької роботи провела вчитель зарубіжної літератури Лозівської гімназії Зінченко І. М. Вчителі мали змогу ознайомитися з методикою створення проектів на уроках зарубіжної літератури та розробити власні проекти з тем: “Іван Мазепа –  одіозна історична постать”, “Образ гетьмана Мазепи в світовій літературі”, “Образ Мазепи в поемі Байрона”. Зінченко І.М. ознайомила з літературними родзинками , які можна використовувати на уроках: відеосюжети, мандрівки, кінофільми, документальні та науково-популярні фільми.

Наприкінці зустрічі відвідувачі літературного кафе обмінялися своїми враженнями та побажали успіхів в роботі одне одному.

Новини    346    25.02.2019     0 коментарів

Дата

Час

Зміст заходу

Місце проведення

25.02-03.03

За окремим графіком

Робота консультаційних пунктів щодо підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання - 2019

Заклади загальної середньої освіти

25.02-03.03

За окремим графіком

Реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання - 2019

Online-режим

25.02-03.03

За окремим графіком

ІІ етап регіонального моніторингу якості освіти

ЛЗОШ № 3, Гімназія, КЗ «Катеринівський ліцей»

26.02

13:00

Методична студія  Сучасний стан Православ’я на Україні та на Лозівщині

ЛЗОШ № 1

26.02

15:00-17:00

Заняття у творчій майстерні «Авіамоделювання»

Лозівський міський центр молоді

27.02

13:00

Рейд «Діти вулиці» щодо виявлення дітей, схильних до бродяжництва та жебракування

м. Лозова

27-28.02

14:30

Щорічні змагання «Спорт протягом життя» з шахів «Біла тура»

ЛЗОШ № 3

28.02

9:00

Презентаційний меседж «Сучасні технології формування логіко-математичної компетентності дошкільників для інструкторів з фізкультури І локації»

ДНЗ № 4, ДНЗ № 9, ДНЗ № 10, НВК № 10, Дошкільні підрозділи ліцеїв, які приєднались до м.Лозова з 01.01.2019

01.03

15:00

Кастинг учасниць конкурсу краси "Міс весна 2019"

Лозівський міський центр молоді

02.03

15:00

Фестиваль для любителів азійської культури

Лозівський міський центр молоді

Конкурси    391    25.02.2019     0 коментарів

22 лютого на базі ЛЗОШ №12 відбувся міський етап  інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?». Участь у грі взяли 12 закладів  Лозівської громади.

Це знавці історії та філософії, кмітливі, впевнені у своїх знаннях учні, які постійно підвищують свій рівень знань, поширюють культурний світогляд і наукову ерудицію, прагнуть до постійного самовдосконалення.

 Переможцями інтелектуальних змагань стали:

І місце – команда ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ»

ІІ місце розділили  команда ЛЗОШ № 3 і команда ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ» № 8

ІІІ місце посіли  команда ПЗОШ № 1і команда ЛЗОШ № 1

Найкращими гравцями стали учні ПЗОШ № 1 Красников Максим та Рясна Анастасія, учениця Лозівської гімназії.

« 1 2 ... 45 46 47 48 49 ... 100 101 »