Головна » Архів матеріалів
403    15.02.2019     0 коментарів

Найромантичніший день року Центр молоді відзначив вуличною акцією «Любов у нашому місті». Активісти приготували кульки у вигляді сердець з надписами «Я люблю тебе» та пройшлись проспектом, даруючи при цьому кульки перехожим. Також активна молодь нашого Центру говорила приємні слова та вітала зі святом. Кульки з таким символічним надписом стали гарним приводом для освідчення коханій людині.

431    15.02.2019     0 коментарів

Вечірня романтична атмосфера створила гарний настрій для усіх присутніх у залі Центру молоді. На вечірці, присвяченій дню закоханих, зібралося близько 100 чоловік, саме свято передбачало дуже насичену програму: різноманітні призові конкурси, як для закоханих пар так і для тих, хто ще не знайшов собі половину; талановиті виступи танцювальні та пісенні; жартівлива церемонія одруження, під час якої був офіційний обмін шлюбними обручками (в нашому випадку бубликами),  вручення свідоцтва про одруження та призу від Центра; запуск китайських ліхтариків; святкова фотосесія та дискотека. Загалом, вечір був цікавим, веселим, романтичним та драйвовим.

353    15.02.2019     0 коментарів

14 лютого 2019 року в Панютинській ЗОШ № 2 відбулося засідання міського методичного об’єднання для вчителів української мови і літератури та вчителів предметів художньо-естетичного циклу за темою «Формування в учнів креативної компетентності в позаурочній роботі».

Учителі української мови і літератури Довженко Т.І., Довженко О.О та вчитель музичного мистецтва Копа С.В. із захопленням поділилися досвідом роботи із молодими вчителями, презентували різноманітні інтерактивні вправи та конкурси, які можна використати у позаурочній роботі. Колеги взяли активну участь у роботі ММО, працювали разом з учнями та отримали безліч позитивних емоцій.

Методист Управління освіти, молоді та спорту Зубенко Н.В. підвела підсумки роботи методичного об’єднання, а учасники поділилися своїми враженнями.

Олімпіади    391    15.02.2019     0 коментарів

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад!

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу олімпіади з біології:

ІІІ місце – Азуз Амір (ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4, учитель Падалка С.В.);
ІІІ місце – Чвялев Ілля (ЛЗОШ № 11, учитель Гудзенко Л.Ю.)

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу олімпіади з екології:

І місце – Білик Сергій (ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4, учитель Падалка С.В.);
ІІ місце – Жилка Поліна (КЗ «Шатівський ліцей», учитель Калязіна Г.Г.);
ІІІ місце – Мамай Римма (КЗ «Катеринівський ліцей», учитель Орлова І.М.)

Вітаємо переможця ІІІ (обласного) етапу олімпіади з української мови і літератури:

ІІ місце – Ковпенко Єлизавета (ЛЗОШ № 11, учитель Заяць Л.С.)

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу олімпіади з економіки:

ІІІ місце – Коваленко Маргарита (ПЗОШ № 1, учитель Добродум Л.О.);
ІІІ місце – Ісламова Раяна (ЛЗОШ № 3, учитель Тепляк І.І.)

Дошкільна освіта    419    14.02.2019     0 коментарів

14 лютого 2019 року  о 9.00  у Лозівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №12 «Світлячок» Лозівської міської ради Харківської області пройшов майстер-клас для вихователів груп  молодшого дошкільного віку за темою: «Співпраця дошкільного закладу і родини, як гарант особистісного зростання дитини».

Мета: популяризація досвіду роботи вихователів закладу щодо ефективної співпраці з родиною з питань особистісного зростання дитини.

Завдання:

  • сприяти вдосконаленню професійної компетентності педагогів з питань роботи з батьками
  • ознайомити з досвідом роботи педагогів шляхом прямого і коментованого показу послідовності дій, методів, прийомів та форм роботи з батьками.

405    14.02.2019     0 коментарів

Днями в Лозівському центрі молоді Управління освіти молоді та спорту студенти Української академії лідерства провели презентацію навчального закладу.  Розповіли свої історії вибору академії. Пізніше, з усіма бажаючими, провели невеличкий тренінг, який надихнув молодь на нові ідеї та плани. Своїми прикладами, досягненнями показали, що молодь здатна вирішувати важливі питання, зустрічатися з видатними людьми, які впливають на зміни в Україні та світі, своїми кумирами, подорожувати - головне захотіти та почати діяти.

Особливості програми академії в тому, що вона допомагає молоді знайти своє призначення, обрати майбутню професію, тому що упродовж навчання  студенти створюють соціальні проекти, вивчають міжнародний досвід громадських ініціатив, ведуть активну співпрацю з громадськими організаціями різних сфер, навчаються підприємництву, ознайомлюються з діяльністю провідних українських підприємців, реалізовують спільні проекти. Таким чином академія формує особистість, яка усвідомлено, зважено та відповідально ставляться до життя.

Більш детально про академію можна  дізнатися на її офіційному веб-сайті: www.ual.ua

     

381    14.02.2019     0 коментарів

12 лютого 2019 року  в ЛЗОШ № 3 відбувся семінар–практикум для вчителів предмета «Захист Вітчизни» за темою «Роль вчителя предмета «Захист Вітчизни»  у формуванні здоров’язбережувальної компетентності на уроках основ медичних знань». Учасниками були педагоги закладів загальної середньої освіти міста, директор закладу Інденко О.О. та методист ММК Чернова Н.М.

 Вчитель предмета «Захист Вітчизни» ЛЗОШ № 3 Курочкін І.В. ознайомив вчителів із власним досвідом роботи, сучасними методичними підходами до проведення компетентнісного уроку та відпрацював практичні навички з основ тактичної медицини.

  

336    13.02.2019     0 коментарів

12 лютого 2019 року за ініціативою фахівців центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради було організовано зустріч учнів Лозівського професійного ліцею з воїнами-афганцями.

Бесіда пройшла у гуртожитку Лозівського професійного ліцею за участю учасників бойових дій Гашкова Андрія Валентиновича, Крупки Євгенія Степановича, керівника клубу «Лігос» Саврана Артура Алімовича, члену клубу «Лігос» Крюкова Олександра Володимировича. Звучали поетичні рядки та пісні, розповіді про війну.

Учні висловили свою повагу воїнам-інтернаціоналістам, побажали здоров’я та впевненості у завтрашньому дні.

 

393    12.02.2019     0 коментарів

З 6 по 11 лютого 2019 року в Одесі відбувся фінал Кубку України-2019 з таїландського боксу «Муей Тай», де взяли участь  вихованці гуртка «Кікбоксинг» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості  Іванюшин Дмитро та Стряпухін Артур.  Юнаки стали призерами чемпіонату. Вітаємо хлопців та їх тренера Полевикова Володимира Миколайовича!

   

405    11.02.2019     0 коментарів

На виконання вимог Закону України «Про очищення влади» Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області інформує, що 11 лютого 2019 року розпочато проведення перевірки щодо  особи та оприлюднення відповідних документів:

№ з/п

Прізвище, ім’я, по батькові особи, щодо якої здійснюється перевірка

Посада

Дата початку перевірки

  1.  

 

Дерев’янко Світлана  Миколаївна

 

Провідний спеціаліст відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради  Харківської області

11.02.2019

Спортивні заходи    463    11.02.2019     0 коментарів

10 лютого 2019 року в спортивних залах ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8», ЛЗОШ №12 відбулися фінальні ігри щорічних шкільних змагань «Спорт протягом життя» з волейболу  серед  юнаків закладів загальної середньої освіти міста.

Боротьба за найвище місце в рейтингу міської учнівської спартакіади щорічних змагань «Спорт протягом життя» з волейболу серед закладів ЗСО проходила протягом двох днів серед команд юнаків, кількість яких залишилася такою ж,  як і в минулому році – шість, а саме:  ЛЗОШ №3, ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4, ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8», ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ», ЛЗОШ №12, Лозівська гімназія.

Головним суддею змагань була Павленко О.С., вчитель фізичної культури Лозівської гімназії, першими суддями виступили вчителі ЗЗСО міста - Беззубенко С.М., Іщенко О.М., Закалюжний В.В., Метеленко В.В. Допомогу під час проведення даних змагань серед команд юнаків надали вихованки відділення волейболу ДЮСШ «Олімпія» Винник Діана та Фесенко Софія, які були помічниками секретаря.

За результатами змагань місця серед команд розподілилися таким чином:

  • ЛЗОШ №12 – І місце
  • ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8» – ІІ місце
  • ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4 – ІІІ місце
  • ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ» - ІV місце
  • Лозівська гімназія – V місце
  • ЛЗОШ №3 – VІ місце.

В номінації «Кращий гравець» в командах визнані:

  • Гноєвий Артем – ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ»
  • Ворона Кирило – ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ» №8
  • Габор Богдан – ЛЗОШ №12
  • Чеботарьов Іван – ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4
  • Добровінський Олексій – Лозівська гімназія
  • Старченко Артем – ЛЗОШ №3.

Команди переможці та кращі гравці отримали грамоти Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради.

Новини    413    08.02.2019     0 коментарів

Дата

Час

Зміст заходу

Місце проведення

11-17.02

За окремим графіком

Робота консультаційних пунктів щодо підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання - 2019

Заклади загальної середньої освіти

11-17.02

За окремим графіком

Реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання - 2019

Online-режим

11-17.02

За окремим графіком

ІІ етап регіонального моніторингу якості освіти

ЛЗОШ № 3, Гімназія, КЗ «Катеринівський ліцей»

12.02

10:00

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

м. Харків

12.02

12:30

Майстер-клас «Роль вчителя предмета «Захист Вітчизни»  у формуванні здоров’язбережувальної компетентності на уроках основ медичних знань»

ЛЗОШ № 3

12.02

15:00

Зустріч до дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав (з запрошенням воїнів-афганців)

Гуртожиток  Лозівського професійного ліцею

13.02

15:00

Інформаційна презентація «Фріланс - дистанційна робота в Україні»

Гуртожиток  Лозівського професійного ліцею

14.02

За окремим графіком

Заходи до Дня Святого Валентина

Заклади освіти

14.02

За окремим графіком

Майстер-клас «Співпраця дошкільного закладу і родини, як гарант особистісного зростання дитини для молодшого дошкільного віку, ІІІ локація»

ДНЗ №№ 7, 12, 13, Шатівський ліцей, Чернігівський ліцей, Новоіванівський ліцей

14.02

13:00

Методичний практикум. Позакласний захід «Український літературно-музичний гравікон», присвячений Дню рідної мови

ПЗОШ № 2

14.02

15:00

Вулична акція "Любов у нашому місті"

Вулиці міста

14.02

17:00

Вечірка "LoveParty"

Лозівський міський центр молоді

15.02

За окремим графіком

Організація та проведення заходів до 30-ї річниці виведення обмеженого контингенту військ з Афганістану

Заклади освіти

15.02

13:00

Рейд щодо перевірки умов проживання дітей у сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах

м. Лозова

16-17.02

16.02-13:30, 17.02-9:00

Відкрита першість міста Лозова з художньої гімнастики

Спортивна зала ЛЗОШ № 7

16.02

10:00

Відкритий Чемпіонат ДЮСШ «Локомотив» з міні-футболу серед юнаків 2011-2012 років народження

Спортивна зала ЛЗОШ № 11

16.02

13:20

Першість міста Лозова з футзалу 2018-2019 років ІІ коло «Юніор»- «ЕЧ-6»

Спортивна зала Палацу Культури

17.02

12:20

Першість міста Лозова з футзалу 2018-2019 років ІІ коло «Балтика» - «Юність»

Спортивна зала Палацу Культури

17.02

За окремим графіком

Захист робіт ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук (секція - агрономія)

м. Харків

381    08.02.2019     0 коментарів

Продовжуючи профілактичну роботу щодо соціально-небезпечних захворювань та інфекцій, 7 лютого фахівець Центру молоді управління освіти, молоді та спорту спільно з Центром денного перебування «Компас» м. Харкова провели інтерактивне заняття для учнів Лозівського професійного ліцею. Спеціалісти «Компас» також надали інформаційне підкріплення з даної теми, відповідали на делікатні питання учасників заходу. Наостанок обрали актуальні теми наступних візитів для обговорення з молоддю.

Дуже дякуємо спеціалістам "Компас", за те що висвітлили важку для сприйняття тему, яка зацікавила молодь.

Олімпіади    459    06.02.2019     0 коментарів

Вітаємо переможця ІІІ (обласного) етапу олімпіади з трудового навчання:

ІІ місце – Колісниченко Даниїл (ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4, учитель Шалімов Ю.О.) 

 

Вітаємо переможця ІІІ (обласного) етапу олімпіади з англійської мови:

ІІІ місце – Гуценко Владислав (Лозівська гімназія, учитель Потапова М.М.)
 

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу олімпіади з історії:

ІІІ місце – Яворін Андрій (Лозівський НВК «ЗНЗ-ДНЗ № 8», учитель Цюпак Г.М.);

ІІІ місце – Лук’янов Єгор (Лозівська ЗОШ № 1, учитель Лебедь Т.Ф.)

441    05.02.2019     0 коментарів

2 лютого 2019 року в актовій залі Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради відбулось святкове засідання міської ради ветеранів закладів освіти на чолі з Кураленко Ніною Римівною. В ході заходу було обговорено ряд робочих питань та урочисто відзначено 75-ту річницю дня народження Линник Тамари Миколаївни, яка більше 10 років опікувалась Музеєм освіти міста, узагальнюючи багатий досвід і надбання освітян Лозівщини. Почесним гостем заходу стала начальник Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Урванцева Вікторія Миколаївна, яка привітала присутніх та ювіляра, вручивши квіти, подарунок та пам’ятну адресу Тамарі Миколаївні. Вона побажала присутнім міцного здоров’я, миру та благополуччя. Окрасою свята стали концертні номери від зразкового ансамблю танцю «Веснянка», гуртків «Вокальне мистецтво» та «Лідер».

« 1 2 ... 47 48 49 50 51 ... 100 101 »