Головна » Архів матеріалів

27 грудня 2019 року для талановитих учнів Лозівської громади в КЗ «Панютинcький ліцей» відбулося традиційне новорічне свято, на якому привітали та нагородили переможців міських етапів предметних олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, творчих конкурсів та спортивних змагань. Радісна атмосфера розпочиналася ще з фойє, де всі бажаючі змогли зробити пам’ятні фото серед новорічних декорацій., взяти участь у майстер-класах. У святково прибраній залі з гарною, яскраво оздобленою ялинкою дітей привітала начальник Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Вікторія Миколаївна Урванцева. І святкове дійство розпочалося…

На святі нагороджено 245 учнів закладів освіти Лозівської ОТГ, які здобули 333 перемоги. П’ята частина переможців – це учні закладів освіти сільської місцевості.

Щиро дякуємо учнівському та педагогічному колективу КЗ «Панютинський ліцей» за чудове свято!

 

Лозівська молодь відсвяткувала Новий рік супергеройською вечіркою. На учасників заходу чекала тематична яскрава фотозона, безліч конкурсів, під час проходження яких відзначались геройські вміння, креативні здібності та гострий розум. За перемогу в конкурсах молодь отримала блокноти з емблемами героїв, різні смачні сюрпризи та новорічні аксесуари. Також привітати своїх друзів завітали танцювальні кавер-групи та юна співачка. Вечірка продовжилась святковою дискотекою.

Відповідно до протоколу засідання організаційного комітету II етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2019 році від 13.12.2019 р. № 3, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 24.12.2019 № 1626, навчальна програма з позашкільної освіти військово-патріотичного напряму «Почесна Варта», автором якої є директор Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради Жукова Інна Станіславівна, визнана лауреатом конкурсу.

Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Новий рік – це завжди старт, початок чогось непередбачуваного і незвіданого! Тому зустрічати його завжди так хвилююче! Але я бажаю, щоб вступивши в Новий 2020 рік, ви знайшли велике щастя, відчули тепло і благодать!

Від щирого серця бажаю ці традиційно світлі свята зустріти у радісній, доброзичливій, теплій атмосфері; щоб дух Нового року приніс вам відчуття казки, а Різдво подарувало віру в чудеса!

Тож нехай Новий рік подарує всім нам гарні новини, щасливі події, додасть наснаги та творчого натхнення, а також наповнить серце добром, любов’ю та вірою у здійснення заповітних мрій та сподівань!

 

З найкращими побажаннями

начальник Управління освіти,

молоді та спорту В.М. Урванцева

23 та 24 грудня на базі ЛЗОШ №3 та ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ» відбулися засідання  міських методичний об’єднань вчителів математики, фізики та хімії. Вчителі опрацювали найважливіші аспекти сучасного уроку, зорієнтованого на реалізацію компетентнісного підходу до навчання, та послідовність дій щодо організацію формувального оцінювання; ознайомилися із результатами міжнародного дослідження якості освіти PISA-2018 з математики та стратегіями навчання у 2020 році.

22 грудня 2019 року в ЛЗОШ № 7 та ЛЗОШ № 12 відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій серед учнів 8-11-х класів ЗЗСО.

Попередні результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій можна переглянути тут.

Апеляція – 24.12.2019 о 08.00

Вітаємо переможців ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства!

З остаточними результатами олімпіади можна ознайомитися ТУТ.

Новини    283    21.12.2019     0 коментарів

Дата

Час

Зміст заходу

Місце

проведення

23.12

09.00

Семінар-практикум з елементами тренінгу «Розвиток в учнів якостей дослідника як основних компонентів підвищення пізнавального інтересу на уроках хімії»

Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3

23.12

9:30

Змагання з шашок серед учнів закладів загальної середньої освіти

Дитячо-юнацька спортивна школа «Олімпія»

23.12

10.30

Методична студія «Сучасний урок - компетентністний підхід до навчання»

Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів  №3

23.12

10.30

Тренінг «Розв’язування комплексних задач засобами редактора презентацій MS PowerPoint»

Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №12

23.12

15:30

Новорічна розважальна програма для учнів ліцеїв та вищих навчальних закладів

Лозівський міський центр молоді

23.12

16:00

Різдвяна гра з метою організації молодіжного дозвілля

Лозівський Центр Професійної освіти

24.12

9:00

Методичне об’єднання вчителів фізичної культури

Лозівський міський центр молоді

24.12

09.00

Методична студія «Аналіз роботи міського методичного об’єднання  вчителів української мови та літератури за 2019 рік. Панорама ідей. Складання перспективного плану роботи міського методичного об’єднання на наступний рік»

Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №7

24.12

09.30

Методична студія  «Сучасний урок як спільна творчість учителя і учня»

Лозівський НВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ»

24.12

12.00

ТТК вчителів географії «Аналіз роботи міського методичного об’єднання  вчителів географії  за 2019 рік. Складання перспективного плану роботи методичного об’єднання  на наступний рік»

КЗ «Лозівський ліцей №1»

26.12.

08:30

Рейд «Діти вулиці» щодо виявлення дітей, схильних до бродяжництва та жебракування.

Панютинський старостинський округ

26.12

10:00

Нарада-семінар для відповідальних за організацію харчування в закладах освіти

КЗ «Лозівський ліцей № 1»

26.12

17:00

Новорічна супергеройська вечірка для молоді міста та старостинських округів

Лозівський міський центр молоді

27.12

12.00

Зимове свято «Новорічні зірки» для обдарованих учнів

КЗ «Панютинський ліцей»

27.12

13:00

Рейд щодо перевірки умов проживання дітей у сім’ях, які перебувають  у складних життєвих обставинах.

м. Лозова

27.12

15:30

Брейк-фестиваль «Новорічний Джем»

Лозівський міський центр молоді

27.12

19:00

Рейд до місць масового збору молоді щодо виявлення дітей, які схильні до вживання алкогольних напоїв.

м. Лозова

27.12

Час уточнюється

Відкрита першість з плавання «Вмію плавати» серед юнаків та дівчат 2010 р.н. та молодші

м. Лозова

28.12

Час уточнюється

Відкритий чемпіонат з плавання серед юнаків та дівчат на дистанціях 100 м та 200 м комплексним плаванням

м. Лозова

28.12

Час уточнюється

Турнір з міні-футболу серед юнаків 2004-2005 р.н.

спортзал філії «ПВРЗ», смт.Панютине

23-29.12

За окремим графіком

Робота консультаційних пунктів щодо підготовки учнів до ЗНО-2020

Заклади загальної середньо освіти

23-29.12

За окремим графіком

Організація та проведення Новорічних та різдвяних свят для вихованців закладів дошкільної освіти, учнів закладів загальної та позашкільної освіти

Заклади

Освіти Лозівської міської ОТГ

17 грудня 2019 року в КЗ «Лозівський ліцей №1» відбулось засідання методичної студії шкільних бібліотекарів закладів загальної середньої освіти з теми «Бібліотечний маркетинг – основний компонент ефективної діяльності шкільної бібліотеки». Бібліотекар КЗ «Лозівський ліцей№1» Оксана Костенко ознайомила присутніх з власним досвідом упровадження реклами бібліотечних послуг у практику роботи бібліотеки, запросивши учасників ММО до святкової зали для перегляду святкового дійства, який підготувала спільно з читачами бібліотеки ліцею. Потім бібліотекарі провели печа-кучу «Килим ідей», в рамках якої поділилися своїми надбаннями окреслили і заходи, які допоможуть більш ефективно працювати для поліпшення умов щодо досягнення високих успіхів в освітньому процесі.

Методист ММК Ніна Мархай надала методичні рекомендації щодо впровадження методів бібліотечного маркетингу у роботу шкільної бібліотеки, ознайомила присутніх з організацією та плануванням роботи шкільної бібліотеки на 2020 рік.

Зустріч пройшла у невимушеній та творчій атмосфері, під час якої з’явилося безліч креативних ідей та новаторських рішень.

У грудні 2019 року оголошені результати обласного конкурсу журналістських робіт «Історії успіху громад».

Учениця 10 класу Лозівської ЗОШ № 7, вихованка Лозівського БДЮТ Ткаченко Тетяна (керівник гуртка Коновалова О.В.) посіла ІІ місце в номінації «Краща публікація у шкільному ЗМІ».

Вітаємо з перемогою!

18 грудня 2019 року у приміщенні міського центру молоді відбувся тренінг за підтримки The LEGO Foundation для заступників директорів, які супроводжують початкову школу. Тренер Шварова Ганна Валеріївна розширила знання педагогів щодо впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітньому просторі НУШ, детально ознайомила учасників тренінгу з методикою “Шість цеглинок” як практичним інструментом і дієвим засобом, який дає змогу реалізувати підхід “навчання через гру” та “навчання через діяльність” у початковій школі.

Учасники тренінгу мали можливість власноруч випробувати потенціал наборів LEGO та зазначили, що навчання було надзвичайно цікавим та корисним.

250    18.12.2019     0 коментарів

14 грудня 2019 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбувся ІІІ (обласний) етап міжнародних мовних конкурсів імені Тараса Шевченка та імені Петра Яцика. У конкурсах взяли участь 95 учнів 5 – 11-х та 101 учень 3 – 11-х класів закладів загальної середньої освіти районів, міст, ОТГ Харківської області, які посіли І місце в ІІ (районному) етапі. Учениця 7 класу КЗ «Лозівський ліцей № 1» Еттіх Анна (учитель Хворостова О.В.) посіла І місце в ІІІ (обласному) етапі ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших успіхів!

Початкова освіта    263    17.12.2019     0 коментарів

17 грудня 2019 року на базі Лозівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) ДНЗ №9 «Перлинка» Лозівської міської ради відбувся семінар-практикум для вихователів груп дітей раннього віку за темою: «Сучасні технології формування логіко-математичної компетентності дошкільників.

 

15 грудня 2019 року в Харкові відбувся Всеукраїнський фестиваль хореографічного мистецтва «Країна чудес». Зразковий ансамбль танцю «Веснянка» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості виборов ІІ призове місце в старшій віковій категорії. Хореографи – Спичак О.В., Чернявська І.І., Бодрова А.А. Вітаємо колектив педагогів, вихованців та батьків ансамблю та бажаємо нових перемог!

У грудні 2019 року відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХІІІ обласного літературного конкурсу імені О. С. Масельського. Від Лозівської громади активну участь у конкурсі взяли учителі та учні закладів освіти, учениця 10 класу Лозівської ЗОШ №7 Ткаченко Тетяна виборола перемогу та стала Лауреатом у номінації «Учнівська молодь – ПУБЛІЦИСТІКА» за патріотичну збірку «Герої серед нас». Зрозуміло, що перемога стала реальною завдяки талановитому, творчому наставнику – учителю Лозівської ЗОШ №7 Марченко Ользі Олександрівні.

« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 100 101 »