Головна » Архів матеріалів

13-14 грудня 2019 року пройшли щорічні змагання з кульової стрільби серед допризовної молоді закладів загальної середньої освіти. У змаганнях взяли участь 42 юнаки та дівчини. Переможці та призери нагороджені спортивними кубками, грамотами та медалями. Дякуємо за співпрацю Лозівському СТК ТСОУ в особі директора А.В. Гришиної.

Вітаємо команди, які вибороли першість

І місце – ЛЗОШ № 1

ІІ місце – ЛЗОШ № 11

ІІІ місце – ЛЗОШ № 12

На сьогодні у світі залишається критичною проблема насильства і, зокрема, булінгу, адже із проявами булінгу в Україні стикаються 8 із 10 дітей.

В рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля» у Лозівському Центрі молоді був проведений творчий конкурс малюнка «Булінг очима молоді!», де діти на папері спробували передати власне бачення проблеми, втілили в художніх образах, як виглядає ображена чи принижена дитина.

За результатами голосування журі переможцями конкурсу стали:

  • Горгуновська Анжеліка, учениця ЛНВК № 8;
  • Федорченко Дар’я, Уваренко Валентина, учениці ЛНВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ»;
  • Ніценко Іра, учениця ЛЗОШ № 12;
  • Колубатко Марія, учениця ЛЗОШ № 12.

Усі переможці отримали дипломи та цінні подарунки.

12 грудня 2019 року в НВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ» відбувся практикум учителів трудового навчання за темою «Творча діяльність вчителя під час підготовки та проведеня уроків трудового навчання».

З метою підвищення фахової компетентності вчителів, Вісич Т.В., учитель технічної праці НВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ», провів із присутніми практичне заняття з навчального проєкту «Макет транспортного засобу». Колеги обмінялися враженнями та поділилися досвідом роботи.

12 грудня 2019 року у Лозівському НВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 відбулося міське методичне об’єднання вчителів, що викладають предмети художньо-естетичного циклу.

Керівник ММО Гончарова Н.А звітувала про роботу методичного об’єднання та узагальнила досвід успішної педагогічної діяльності. За допомогою методичного прийому «Коло ідей» учителі обговорили питання щодо планування роботи ММО вчителів предметів художньо-естетичного циклу на 2020 рік.

Зустріч педагогів пройшла творчо та цікаво, методист міського методичного кабінету Зубенко Н.В. підбила підсумки роботи методичного об’єднання.

МЦППіСР    298    13.12.2019     0 коментарів

13 грудня 2019 року на базі міського центру практичної психології і соціальної роботи відбулася нарада фахівців психологічної служби закладів освіти Лозівіської міської ради.  Під час наради були розглянуті питання аналітичної, статистичної звітності за І півріччя 2019/2020 навчального року, планування роботи психологічної служби на 2020 рік. У нараді взяли участь 25 осіб. 

 

 

 

9 грудня 2019 року у місті Київ відбулася Національна конференція eTwinning Plus 2019. Традиційно, урочиста подія об’єднала активних ітвіннерів. На захід були запрошені вчителі та директори шкіл, чиї проєкти отримали Європейську відзнаку. Серед запрошених і Лозівська ЗОШ № 12.

Проєкт «Code Da Vinci» Лопачак М.В., вчителя англійської мови визнано кращим та відзначено дипломом у номінації «Найкращий проєкт року». Директор школи Шпортюк Н.Д. отримала подяку за підтримку вчителів та учнів закладу в даному проєкті.

Щиро вітаємо педагогічний та учнівський загал школи з відзнакою та бажаємо подальших професійних злетів та творчої наснаги!

10 грудня 2019 року відбулася четверта обласна онлайн-виставка «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою «Нова українська школа: формування середовища навчальних предметів природничо-математичного циклу засобами цифрових ресурсів». Під час інтерактивного спілкування учасники обговорювали нагальні питання освіти Харківщини з означеної теми в умовах Нової української школи й окреслювали шляхи подальшого переформатування освітнього середовища.

Педагоги Лозівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ №8 » стали учасниками виставки, презентували свій творчий потенціал, свої кращі практики діяльності в номінації «Особливості використання мережевих і мультимедійних технологій на уроках природничо-математичного циклу», обмінялися досвідом, ідеями щодо впровадження інноваційних форм і методів у процесі навчання предметів природничо-математичного циклу та здобули почесну перемогу – диплом ІІ ступеня.

Вітаємо освітян школи з визнанням, бажаємо вам творчої наснаги, удачі в рішенні задач будь-якої складності, успіхів у реалізації найсміливіших ідей!

Особлива увага в закладах освіти Лозівської ОТГ приділяється організації інклюзивного навчання.

Для 12 закладів загальної середньої освіти, в яких здобувають освіту діти з особливими освітніми потребами, придбано дидактичні матеріали для здійснення корекційно-розвиткових занять, що визначені індивідуальною програмою розвитку дитини.

Такі корекційні засоби навчання дають змогу успішно опановувати навчальну програму дітям з різними нозологіями.

 

МЦППіСР    266    13.12.2019     0 коментарів

12 грудня 2019 року на базі міського центру практичної психології і соціальної роботи відбулося засідання творчої групи практичних психологів закладів дошкільної освіти "Соціалізація дитини у дошкільному віці як умова формування основних компетенцій". Під час заходу учасниці поділилися власним досвідом роботи з даного питання та створили інформаційну теку матеріалів.

09.12.2019 року в гуртожитку Лозівського центру професійної освіти фахівцем Лозівського Центру молоді було проведено відео-лекторій з елементами бесіди «Я не боюсь сказати…». Під час бесіди було відзначено, що не всі жінки знаходять відвагу звернутись по допомогу до фахівців, адже сором, відчай, почуття провини – саме такі емоції супроводжують жінку, яка стала жертвою насилля з боку своїх близьких (партнера, чоловіка, батька, вітчима тощо).Нажаль, багато жінок сприймають насильство тільки як щось таке, що залишає синці й сліди на тілі, для учасниць бесіди було наголошено, що насильство може мати і психологічні прояви, моральне знущання тощо.

Початкова освіта    294    12.12.2019     0 коментарів

11 грудня 2019 року в КЗ «Лозівський ліцей № 1» в рамках засідання ММО вчителів 2-х класів сертифікований вчитель початкових класів, тренер-педагог Дев’ятко Галина Анатоліївна провела відкритий урок «Всесвіт» для учнів 2-х класів за нетиповою програмою «На крилах успіху». Метою проведення уроку стало відстеження педагогами практичної діяльності вчителя за такими напрямами: організація групової роботи, інтеграції змісту освіти та діяльнісний підхід до навчання.

Новини    273    11.12.2019     0 коментарів

Дата

Час

Зміст заходу

Місце

проведення

17.12

13.15

Семінар-практикум: «Сучасний бібліотекар: нові технології – нові можливості».

 

КЗ "Лозівський ліцей №1"

17.12

08:00

Рейд «Вокзал» щодо виявлення дітей, схильних до бродяжництва та жебракування

 

ЗС Панютино

ЗС Лозова,

АС Лозова,

 

17.12

09:00

Семінар-практикум для вихователів груп дітей раннього віку: «Сучасні технології формування логіко-математичної компетентності дошкільників»

Лозівський ДНЗ (ясла-садок) № 9 «Перлинка»

18.12

08:00

Рейд «Діти вулиці» щодо виявлення дітей, схильних до бродяжництва та жебракування.

м. Лозова

18.12 14:00 Тренінг для заступників директорів ЗЗСО з навчально-виховної роботи, які відповідають за початкову школу за підтримки The Lego Foundation в Україні (м.Лозова, Лозівський, Сахновщанський райони). Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3

18.12

15:00

Святкова програма до Дня Святого Миколая

Лозівський міський центр молоді

18.12

15:30

Різдвяна гра з метою організації дозвілля молоді

Лозівський центр професійної освіти

19.12

08:30

Рейд «Діти вулиці» щодо виявлення дітей, схильних до бродяжництва та жебракування

Панютинський старостинський округ

19.12

За окремим графіком

Організація та проведення заходів

до Дня Святого Миколая

Заклади

освіти

19.12

9:00

13:00

Організація та проведення святкових заходів до Дня Святого Миколая для дітей соціально-незахищених категорій

Лозівський ДНЗ (ясла-садок) №13 «Росинка», Міський палац культури

19.12

16:00

Квест до Дня Святого Миколая

 

Лозівський міський центр молоді

20.12

13:00

Рейд щодо перевірки умов проживання дітей у сім’ях, які опинились у складних життєвих обставинах.

м. Лозова

20.12

13.00

Методична студія «Формування ключових   предметних компетентностей на уроках основ здоров’я»

Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №7

20.12

15:00

Розважальна програма «Супергерої» з метою організації молодіжного дозвілля

Лозівський міський центр молоді

21.12

09.00

ІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №12

21.12

9:30

Змагання з бадмінтону серед команд закладів загальної середньої освіти

КЗ «Катеринівських ліцей»

21.12.

10.00

Відкритий чемпіонат  з міні-футболу серед юнаків 2006 р.н., присвячений до Дня Святого Миколая

смт. Панютине, спортивна зала філії «ПВРЗ»

22.12

09.00

ІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій

Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №12;

Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №7

22.12

15:00

Майстер – клас  «Різдвяний віночок»

Лозівський міський центр молоді

22.12

15:30

Нагородження учасників творчого конкурсу «Булінг очима молоді!»

Лозівський міський центр молоді

16-22.12

За окремим графіком

Робота консультаційних пунктів щодо підготовки учнів до ЗНО-2020

Заклади загальної середньої освіти

07 грудня 2019 року в ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології серед учнів 8-11-х класів ЗЗСО. Результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології можна переглянути тут.

Апеляція 11.12.2019 р. на 14.30 у міському методичному кабінеті Управління.

Дошкільна освіта    294    10.12.2019     0 коментарів

10 грудня 2019 року на базі Лозівського дошкільного навчального закладу(ясла-садок) №4 «Золотий ключик» відбувся методичний аукціон для вихователів дітей молодшого дошкільного віку за темою: «Сучасні технології формування логіко-математичної компетентності дошкільників».

Цінні подарунки та дипломи отримали троє школярів закладів освіти Лозівської міської ради, змагаючись в конкурсі, в якому взяли участь майже триста п’ятдесят школярів та студентів із 16 районів області та міста Харкова.

Конкурс проходив під патронатом Голови Харківської обласної ради Чернова Сергія Івановича. Мета Конкурсу – підвищення рівня знань підлітків у сфері публічного управління, підвищення інтересу школярів та студентів до розвитку локальної демократії в Україні, ознайомлення їх із проблематикою та практичними аспектами діяльності місцевих рад та їх виконавчих органів, виховання патріотизму та поваги до держави, а також популяризації діяльності органів місцевого самоврядування в Україні.

У номінації «Краща індивідуальна письмова робота на тему «Яке місцеве самоврядування нам потрібно?» І місце посіла Анна Циганок, учениця 9 класу КЗ «Смирнівський ліцей» Лозівської міської ради, а в номінації «Краща колективна письмова робота на тему «Ми знаємо, як це зробити!» І місце у Катерини Гагаріної та Михайла Трачука, учнів КЗ «Лозівський ліцей № 1» та вихованців Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради.

« 1 2 ... 30 31 32 33 34 ... 100 101 »