Головна » Архів матеріалів
Новини    177    14.09.2020     0 коментарів
11 вересня 2020 року відбувся методичний івент «Особливості організації освітнього процесу з предмету «Фізика і математика» у 2020/2021 навчальному році». Під час заходу було розглянуто методичні рекомендації щодо викладання фізики і астрономії, особливості календарного планування. Досвідом роботи дистанційного навчання поділилися вчителі ЛНВК №10«ЗНЗ-ДНЗ » Сушко М.М., вчитель КЗ «Лозівський ліцей № 1» Ткач Н.І. та вчитель Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 Швачунов С.В.
Новини    160    14.09.2020     0 коментарів
11 вересня 2020 року на базі центру практичної психології і соціальної роботи був проведений методичний колоквіум для фахівців психологічної служби закладів освіти "Оновлення системи методичного супроводу фахівців психологічної служби системи освіти в умовах реформування". Всі заходи безпеки були дотримані.

Щиро вітаю всіх вас з Днем фізичної культури і спорту України!
Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості – вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, шляхетність, ефективна співпраця в команді, вміння підкорювати власний інтерес загальній меті.
Лозівщина славиться своїми спортивними талантами і ми пишаємося Вашими, шановні земляки, досягненнями!
Тож сьогодні, користуючись нагодою, бажаю всім тренерам і наставникам талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації.
А спортсменам зичу високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашої громади. Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашої країни!

З повагою
начальник Управління
освіти, молоді та спорту        Вікторія УРВАНЦЕВА

Виховна робота    236    11.09.2020     0 коментарів

За підсумками Всеукраїнської виставки - конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» дипломами Українського державного центру позашкільної освіти нагороджено гуртки Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості «Виготовлення іграшок» Матеріали для участі у всеукраїнському етапі підготували керівники гуртків Сліпченко Зоя Іванівна, Кукузенко Ксенія Володимирівна. Вітаємо колег та бажаємо подальших перемог і високих досягнень!

8 вересня 2020 року проведено онлайн-заняття за темою «Навчально-методичне забезпечення викладання предмета «Захист України» у 2020/2021 навчальному році в контексті реалізації Концепції Нової української школи»
Під час заходу було розглянуто питання нового змісту освіти під час вивчення предмета «Захист України».
Досвідом роботи дистанційного навчання поділилися вчителі НВК «ЗНЗ-ДНЗ № 8» Ріпка А.І., вчитель Комунального закладу «Лозівський ліцей № 1» В’язовий М.В. та вчитель Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 11 Огульчанський В.В.

Виховна робота    193    01.09.2020     0 коментарів
01 вересня в закладах освіти Лозівської міської територіальної громади пролунав перший дзвоник для 7619 здобувачів освіти. У зв’язку з пандемією цього річ урочисті заходи проведені для учнів 1-их та 11-х класів, для всіх інших свято першого дзвоника було проведено у форматі квест-ігор та спортивних змагань. Привітати першачків та випускників закладів завітали представники міської ради та керівники структурних підрозділів міської ради.
Від Лозівського міського голови Сергія Зеленського заклади освіти отримали цінні подарунки, а першокласники альбом-розмальовку «Першокласнику про Лозівщину» та зошити.

З Днем Знань вас і початком нового навчального року!
Щиро вітаю всіх, хто продовжує чи лише розпочинає свій шлях дорогою пізнання. Це свято дороге кожному, хто навчається і навчає. Це символ нових перспектив і можливостей.
Усім вам, дорогі друзі, зичу мирного неба, щастя, міцного здоров’я, щоб кожен крок, який ви зробите в цьому році приносив задоволення, радість буття, низку успіхів            і перемог.
                                                Нехай завжди з вами буде підтримка і розуміння ваших рідних і друзів.
                                                Учиться, дійте, мрійте, працюйте, вірте і перемагайте!

З повагою
начальник Управління освіти, молоді та спорту
Вікторія Урванцева

28 серпня 2020 року відбулась серпнева конференція – 2020 - найочікуваніша подія року для освітян Лозівської міської об’єднаної територіальної громади.
Ключовою ідеєю став меседж «Освіта об’єднаної громади: виклики та можливості».
Освітяни, батьківська громадськість, представники органів місцевого самоврядування, профспілки трудових колективів спільно з місцевою владою у ході спілкування напрацювали формат роботи закладів освіти у новому 2020/2021 навчальному році.
Ця зустріч зібрала разом представництво громади, але, на вимогу часу, онлайн – офлайн. Пряма трансляція конференції велася на офіційній сторінці Управління у ФБ.
Нагальні питання, актуальні теми, найважливіша інформація звучали від Лозівського міського голови Сергія Володимировича Зеленського, начальника Управління Державної служби якості освіти в Харківській області Світлани Євгеніївни Вольянської, очільниці місцевого органу управління освітою об’єднаної громади Вікторії Миколаївни Урванцевої.
Під час прямого включення у форматі Zoom-конференції присутні мали можливість ознайомитись з досвідом організації дистанційного навчання, його позитивними практиками та складнощами від ЛЗОШ №11, КЗ «Смирнівський ліцей: ЛНВК №8, КЗ «Лозівський ліцей №1».
У завершальній частині конференції Сергій Володимирович нагородив Яроша Р.В., вчителя хімії КЗ «Садовський ліцей» - лауреата обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020», Калюжну Я.А., вчителя початкових класів Лозівської гімназії – дипломанта цього ж конкурсу; Халепу О.В., вчителя біології КЗ «Яковлівський ліцей» - творчого креативного педагога, яка своїми реп-уроками прославила громаду на всю Україну та Зикову Є.О., молодого спеціаліста, вчителя англійської мови Лозівської ЗОШ №11.
Конференція завершилась вітальним онлайн-флешмобом від учнів, педагогів та представників громадськості.



Про підвищення кваліфікації керівних кадрів та педагогічних працівників закладів освіти Харківської області у І півріччі 2020/2021 навчального року дивитись тут:

 З графіком  подання тарифікаційних списків закладів загальної середньої освіти можно ознайомитись тут

У червні 2020 року освітній проєкт «На Урок» та НТУ «ХПІ» провели Всеукраїнський конкурс «Професії в IT: впевнений користувач ПК». Учні Лозівського НВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 (учитель Миронова В.О.) взяли активну участь в конкурсі та отримали перемоги

диплом І ступеняКирпичников Вадим; диплом ІІ ступеняГамора Валеріядиплом ІІІ ступеняСавенко Даніїл

Вітаємо з перемо гою та бажаємо подальших успіхів!   

 

Золотою медаллю та дипломом відзначено досвід роботи КЗ «Панютинський ліцей» в номінації: "Упровадження внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності та якості освіти в закладі загальної середньої освіти".                                                                                                                                                                                 Одинадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2020» й виставка освіти за кордоном «World Edu»               була проведена в м. Київ з 4 по 6 серпня 2020 року. Цього року в роботі виставки взяли участь 583 учасники. На заході були представлені презентації, освітні воркшопи, майстер-класи, конференції, семінари, тренінги, педагогічні коучинги в онлайн форматі.
Ми вітаємо колектив школи із черговим здобутком! Бажаємо вам нових звершень у фаховій діяльності, успіхів у реалізації найсміливіших ідей та планів !

Щиро вітаю вас з цими визначними святами – Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!
У серцях нашого народу серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії своєї країни, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу. І всі випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та Незалежності.
З нагоди цих знаменних свят бажаю Вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння та добробуту; бажаю віри та вірності собі, своїм близьким і своїй Батьківщині! Нехай кожен день буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а Ваші добрі справи примножать славу рідної України!
 

З повагою 
начальник Управління освіти,
молоді та спорту Вікторія Урванцева
« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 100 101 »