Головна » Архів матеріалів
28 вересня 2020 року у межах вересневого методичного колоквіуму проведено дистанційний семінар для учителів географії закладів ЗСО Лозівської міської ради за темою: «Географія в дистанційному вимірі». Під час роботи було проаналізовано інструктивно-методичні рекомендації щодо викладання географії у 2020/2021 навчальному році та обговорено практичні кроки використання навчальних онлайн-ресурсів в умовах очного та дистанційного формату навчання.
Досвідом роботи під час дистанційного навчання поділилися з колегами керівник міського методичного об’єднання вчителів географії Архарова І.В., учитель КЗ «Лозівський ліцей»№1 та вчитель географії ЗОШ №11 Кошляк Є.О., учитель географії ЗОШ № 3 Тепляк І.І. поділилась досвідом формування власної індивідуальної освітньої траєкторії.


Колектив Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості щиро вітає переможців 27-го Міжнародного фестивалю дитячої демократії, телебачення преси та творчості «ЗОЛОТА ОСІНЬ СЛАВУТИЧА» ― 2020, команди гуртків «Дитяче телебачення» та «Лідер! Ця осінь дійсно стала «золотою» в їхньому творчому житті! Студія «Дитяче телебачення» стала володарем Гран-прі в номінації «Відео», а активісти гуртка «Лідер» - удостоєні Спеціальної премії журі. Підготувала команди до участі – керівник гуртка Коновалова Олена Василівна. Вітаємо та бажаємо нових перемог!

Новини    202    29.09.2020     0 коментарів
Згідно з протоколом № 1 від 28 вересня 2020 року засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Лозівської міської ради Харківської області, затвердженої розпорядженням міського голови від 22.09.2020 № 352, до участі у конкурсному відборі допущено одного кандидата: Охрончук Наталію Миколаївну, на сьогодні працює на посаді завідувача міського методичного кабінету Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області, має вищу освіту, у 1994 році закінчила Харківський державний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди за спеціальністю «Біологія» та здобула кваліфікацію вчителя біології, (диплом спеціаліста), педагогічний стаж 32 роки

24 вересня 2020 року відбулася онлайн-зустріч учителів біології закладів загальної середньої освіти Лозівської об’єднаної територіальної громади. Під час роботи були розглянуті методичні рекомендації щодо викладання біології у 2020/2021 навчальному році. Про участь обдарованих учнів у конкурсах розповіла керівник ММО вчитель біології НВК ЗОШ №10 Козюра Л.М. Досвідом роботи під час дистанційного навчання поділилася вчитель ЛЗОШ № 11 Гудзенко Л.Ю. та вчитель Лозівського ліцею № 4 Падалка С.В.

25 вересня 2020 року відбулася онлайн-зустріч учителів предметів художньо-естичного циклу закладів ЗСО Лозівської ОТГ. Під час заходу були розглянуті питання щодо методичних рекомендацій викладання предметів художньо-естетичного циклу у 2020/2021 навчальному році, методичні рекомендації щодо організації дистанційного навчання.
Учитель музичного мистецтва Лозівського НВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 Гончарова Н.А. поділилася досвідом роботи на платформі Test Pad під час дистанційного навчання.

Шановні працівники закладів позашкільної освіти!
Прийміть щирі вітання зі святом – Днем працівників позашкільної освіти!
Позашкільна освіта розвиває здібності й таланти, здійснює патріотичне виховання, готує до життя в сучасних умовах, допомагає нашим дітям у розвитку особистості. Саме до вас біжать дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно!
Нехай же ваше життя буде наповнене любов’ю вихованців та повагою їхніх батьків, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких. Хай невичерпна енергія, оптимізм і вміння допомагають реалізувати задумане, вирішувати найскладніші завдання, а всі ваші педагогічні ініціативи увінчаються успіхом.
Миру, здоров'я, благополуччя, творчих ідей у Вашій благородній справі!

З повагою
начальник Управління Вікторія УРВАНЦЕВА
25 вересня 2020 року на базі Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради було проведено інструктивний семінар для асистентів вчителів закладів загальної середньої освіти Лозівської ОТГ за темою: «Професійна діяльність асистента вчителя в інклюзивному класі» . Мета заходу - задоволення потреб фахівців в отриманні теоретичних та практичних знань щодо організації освітнього процесу в інклюзивних класах в умовах становлення Нової української школи.
У роботі семінару взяли участь директор Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Лозівської міської ради Харківської області Шаламова О.А. та завідувач міського центру практичної психології та соціальної роботи Заяц І.В.

Шановні колеги, працівники дошкільної освіти!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня дошкілля та вдячність за самовіддану працю, терпіння, наполегливість і високий професіоналізм!
Від мудрості керівника дошкільного закладу, педагогічної майстерності, турботливості вихователів та їхніх помічників, усіх, хто забезпечує якісний та неперервний освітній процес залежить щасливе дитинство та подальша доля кожного вихованця.
Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Хай найвищою нагородою для вас завжди буде людська шана та подяка!
Міцного вам здоров’я, натхнення, любові, здійснення усіх мрій та сподівань!

З повагою
Начальник Управління Вікторія Урванцева

Новини    183    24.09.2020     0 коментарів

На офіційному вебсайті Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області (рубрика «Громадське обговорення») розміщено ПРОЕКТ рішення Лозівської міської ради Харківської області «Про реорганізацію Комунального закладу «Яковлівський ліцей» Лозівської міської ради Харківської області» (далі – Проєкт). Проєкт розроблено відповідно до ст.ст.25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», згідно з положенням Постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики». Пропозиції та зауваження до Проєкту просимо надсилати на електронну адресу: uoms-lmr@ukr.net, у письмовому вигляді за допомогою поштового зв’язку на адресу: Харківська обл., м. Лозова, мікрорайон 1, буд.1.

23 вересня 2020 року відбулося онлайн - спілкування в форматі ZOOM -конференції вчителів початкових класів, в ході якого були ретельно опрацьовані нагальні питання щодо організації освітнього процесу Нової української школи. Педагоги отримали рекомендації щодо оцінювання результатів навчання учнів третіх та четвертих класів, відповідно до нових критеріїв та рекомендацій щодо заповнення Класних журналів учнів початкових класів.

22.09.2020 року в режимі онлайн відбувся методичний колоквіум «Зарубіжна література, інтегрований курс «Література» та російська мова в дистанційному вимірі».
На колоквіумі були розглянуті методичні рекомендації щодо викладання предметів російська мова та зарубіжна література, а також були акцентовано увагу на особливості дистанційного та змішаного навчання.
Керівник методичного обєднання, вчитель ЛЗОШ №7, Клуніченко Ліна олександрівна поділилася властним досвідом навчання дистанційно на платформі «Мій клас», розповіла про її переваги та недоліки.
Спілкування онлайн пройшло продуктивно та в доброзичливій атмосфері.

 

17 вересня 2020 року відбувся методичний івент «Особливості організації освітнього процесу з предмету «Математика» у 2020/2021 навчальному році». Під час заходу було розглянуто методичні рекомендації щодо викладання математики, особливості календарного планування. Досвідом роботи дистанційного навчання поділилися вчителі ЛЗОШ №7 Лісова А.О., вчитель КЗ «Лозівський ліцей № 1» Середа І.М. та вчитель Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 Стишук С.П.
Боброва О.Г., керівник ММО вчителів математики, ознайомила педагогів з планом реалізації Указу Президента України №31/2020 Про оголошення 2020/2021 навчального року Роком математичної освіти в Україні.

 
Новини    182    18.09.2020     0 коментарів

З оголошенням про проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи "Центр професійного розвитку педагогічних працівників"  ознайомитись тут

14 вересня 2020 року відбулася онлайн-зустріч учителів основ здоров’я закладів загальної середньої освіти Лозівської ОТГ. Під час роботи були розглянуті методичні рекомендації щодо викладання основ здоров’я у 2020/2021 навчальному році. Про особливості дистанційного та змішаного навчання розповіла керівник ММО вчитель Лозівської ЗОШ № 7 Трохимець Н.О. Досвідом роботи під час дистанційного навчання поділилася вчитель ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ» Тернова Т.Г.

                       
Виховна робота    173    16.09.2020     0 коментарів
15 вересня відбулись урочисті покладання квітів до Братських могил загиблих воїнів. Учні закладів освіти, представники структурних підрозділів міськради, ветерани вшанували загиблих у боях хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя пам’ятників. В Царедарівському старостинському округу відкрито Пам’ятний знак на місці, де поховані 149 воїнів 270-ї стрілецької дивізії 6-ї армії Південно-Західного фронту, що загинули в боях за визволення села Царедарівка в лютому 1942 року.

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 100 101 »