Головна » Архів матеріалів

Із переліком тематичних спецкурсів на термін 20-21.08, 25.08.2020 року можно ознайомитись тут.

 

11 червня 2020 року у форматі Zoom-конференція пройшла онлайн-консультація за темою «Про особливості організації ІІ циклу початкової освіти» для вчителів, які будуть викладати у 2020/2021 навчальному році у 3 класі. У ході спілкування відбувся аналіз опитування вчителів щодо підсумків І циклу початкової освіти та окреслені завдання та шляхи організації ІІ циклу.

 

Харківською академією неперервної освіти під час карантину було проведено методичний інтернет-марафон, який мав на меті підтримку педагогічних працівників, що організовували та проводили дистанційне навчання школярів Харківщини. Педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти Лозівської ОТГ увійшли до найактивніших учасників марафону і представили 6 робіт, поділившись досвідом роботи з педагогами. За відгуками освітян Харківщини особливу вдячність висловлено: Ярошу Руслану Васильовичу, учителю хімії, біології та інформатики КЗ «Садовський ліцей», за найбільшу допомогу в організації дистанційного навчання та оцінювання; Халепі Ользі Володимирівні, учителю біології, основ здоров’я та природознавства КЗ «Яковлівський ліцей», за прояв  креативності в нестандартних формах проведення окремих уроків і позакласних заходів.  Вітаємо колег, і сподіваємося, що їхній досвід буде й надалі вивчатися й використовуватися освітянами нашого регіону.

Спортивні заходи    243    09.06.2020     0 коментарів

З Положенням про фотоконкурс «MY FAVORITE SPORT» серед учнівської молоді Лозівської міської об’єднаної територіальної громади сезону 2020 р. можно ознайомитьсь тут.

У червні 2020 року відбувся урочистий прийом голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, на якому були вручені відзнаки переможцям щорічного обласного конкурсу журналістських робіт «Історії успіху громад». У 2020 році переможцями від Лозівської громади стали: Олена Коновалова, керівник гуртка Лозівського БДЮТ, яка посіла ІІІ місце у номінації «Краща онлайн-публікація» та її вихованки Тетяна Ткаченко (ІІ місце) і Марина Свиридова (ІІІ місце) у номінації «Краща публікація у шкільному ЗМІ».

Ворошилова  Анна та Ступак Злата,  вихованки гуртка «Вокальне мистецтво» (керівник гуртка  Коляда А.В.) Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості  стали  призерами   (ІІ та ІІ місце) вокального конкурсу «Time to sing» в рамках Всеукраїнського фестивалю «Творча весна».

Ансамбль "Унісон"  гуртка "Вокальне мистецтво" Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради (керівник гуртка Коляда А.В.)  у складі  Полуянової Анастасії, Дорофєєвої Катерини, Мироненко Софії, Вариниченко Юлії, Волошиної Поліни, Луценка Тимофія, Приходька Назара, Ступак Злати, Лугової Анастасії стали призерами Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв "SOLOVIOV ART".

Активну участь в акції взяли учні та вчителі Лозівської ОТГ та нагороджені дипломами  і збірками, у яких надруковані авторські тези пошуково-краєзнавчої роботи щодо подій Другої світової війни на Харківщині: учениця Лозівської ЗОШ 7 Криворучко Марія, вихованка гуртка «Історичне краєзнавство» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості (керівник  Шеремет Любов Петрівна), учителі історії КЗ «Панютинський ліцей» Кривко Юрій Борисович та Риженко Олександр Сергійович.

 Відповідно до плану роботи КЗ «Харківська обласна станція юних туристів» на 2020 рік відбулася 45 обласна олімпіада юних геологів Харківщини. Традиційно до участі в олімпіаді залучаються юні геологи, географи, краєзнавці, дослідники   природи рідного краю, усі, хто цікавиться науками про Землю, хто захоплюється романтикою геологічних  досліджень, хто прагне пізнати закони природи. На заочний тур олімпіади надійшло 212 учнівських робіт з Харківської області та м. Лубни Полтавської області. Учні закладів освіти Лозівської ОТГ стали переможцями та нагороджені грамотами. 

Вітаємо переможців ! Бажаємо подальших успіхів!

  • Олександренко Анна та Лоза Богдан, учні КЗ «Артільський ліцей» (керівник Фесенко Г.М.);
  • Тіленіна Стефанія, учениця КЗ «Бунаківський ліцей» (керівник Яцук В.М.);
  •  Бундус Валерій, учень КЗ «Садовський ліцей» (керівник Лаптєв І.В.);
  •  Фесюк Ірина, Штанько Альбіна, Забуга Ангеліна, Лейко Олександр, Щукіна Інна, Колісник Поліна, учні КЗ «Миколаївський ліцей» (керівник Дмитрієва С.Ю.)

Лозівський НВК № 10 «ЗНЗ – ДНЗ» та КЗ «Смирнівський ліцей» - переможці конкурсу міні-проєктів, який проходив в рамках проєкту «Центр гендерної культури як платформа для розширення прав і можливостей жінок та молоді» та реалізується за підтримки Європейського Союзу. Метою проекту є розповсюдження ідей гендерної рівності і гендерної культури у Харківській області та на сході України. В рамках конкурсу заклади освіти отримали міні-гранти на освоєння проєктів. В Лозівському НВК № 10 «ЗНЗ – ДНЗ» розпочали роботу «Центр розвитку лідерства» та «Гендерний інформаційний центр», у КЗ «Смирнівський ліцей» – «Штаб-гендерної рівності Крила». Мета діяльності Центрів - це гендерна просвіта, популяризація та інформування ідей гендерної рівності серед учнівства, вчительства, батьківства сільської і міської місцевості в умовах функціонування Лозівської міської ОТГ.

Новини    202    02.06.2020     0 коментарів

На виконання вимог Закону України «Про очищення влади» Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області інформує, що 02 червня 2020 року розпочато проведення перевірки щодо  особи та оприлюднення відповідних документів:

з/п

Прізвище, ім’я, по батькові особи, щодо якої здійснюється перевірка

Посада

Дата

початку перевірки

  1.  

КОРОТКОВА

Юлія Валеріївна 

заява

декларація

Провідний спеціаліст відділу управління персоналом та організаційної роботи Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області 

06.02.2020

 

Виховна робота    223    02.06.2020     0 коментарів

Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді 23 травня 2020 року було проведено Всеукраїнський онлайн-конкурс «Відун», присвячений Дню Героїв України. До участі у Конкурсі запрошувалися рої Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») старшої вікової групи (15-17 років). Всього взяли участь 2644 рої з усієї України,  визначено 325 переможців  та призерів конкурсу. Приємно відзначити, що серед переможців є  учні Лозівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 рій «Характерники» , який посів почесне ІІ місце. Учитель, який підготував дітей, - Шуліга Андрій Євстахійович. Щиро вітаємо і пишаємося нашими переможцями!

Щиро вітаю вас з теплим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей! Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, яка вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави. Тому зичу вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів. Цей день прийнято вважати дитячим святом, але воно не менш важливе і для дорослих людей! Для тих, хто своєю працею сприяє становленню юного покоління; длятих, хто вкладає душу і розум у дітей - навчає, розвиває їхні творчі здібності, готує до дорослого життя. Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день – добрим і цікавим. А батькам бажаємо доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство дітлахів!

З повагою –

начальник Управління освіти,

молоді та спорту Урванцева В.М.

Новини    232    28.05.2020     0 коментарів

На офіційному вебсайті Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області (рубрика «Громадське обговорення») розміщено проєкт рішення Лозівської міської ради Харківської області «Про упорядкування мережі закладів освіти Лозівської міської об’єднаної територіальної громади Харківської області» (далі – Проєкт). Проєкт розроблено відповідно до ст.ст.25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», згідно з положенням постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики». Пропозиції та зауваження до Проєкту просимо надсилати на електронну адресу: uoms-lmr@ukr.net, у письмовому вигляді за допомогою поштового зв’язку на адресу: Харківська обл., м. Лозова, мікрорайон 1, буд.1.

 

 Конухова Єлизавета Ігорівна, учениця 7 класу Лозівського НВК «ЗНЗ-ліцей» № 4, посіла ІІІ місце у конкурсі «МАН-Юніор Дослідник – 2020» у номінації «Екологія» за темою «Біоіндикація повітря шляхом біотестування липи серцелистої (Tilia cordata, Mill). Визначення в місті Лозова Харківської області районів безпечних за станом забрудненості повітря». Керівник дослідницької роботи Падалка С.В., учитель біології. Бажаємо подальших успіхів!

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 100 101 »