Головна » 2018 » Лютий » 08

07 лютого 2018 року в Управлінні освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради проведено І теоретичний етап міського туру обласного конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» у 2018 році.

З результатами І (теоретичного) етапу міського конкурсу можна ознайомитись тут.

  

Спортивні заходи    508    08.02.2018     0 коментарів

«Немає нічого шляхетніше сонця, яке дає стільки світла і тепла.
Так і люди прославляють ті змагання, величніше яких немає нічого, - Олімпійські ігри».
(Давньогрецький ліричний поет Піндар, автор похвальних пісень
на честь переможців на Олімпійських, Дельфійських та інших спортивних іграх.)

7 лютого 2018 року у спортивній залі Лозівської філії Харківського державного автомобільно-дорожнього коледжу відбулася урочиста подія – підняття прапора Національного комітету України з нагоди відкриття ХХІІІ зимових Олімпійських ігор.

На церемонію були запрошені учні закладів загальної середньої освіти, студенти вищих навчальних закладів 1-2 рівнів акредитації, вихованці трьох дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста.

Гостями заходу були секретар міської ради С.О.Коба, заступник начальника Управління молоді та спорту ЛМР В.М.Музика, завідувач Лозівської філії Харківського автомобільно-дорожнього коледжу В.І.Рінкман, які звернулися до учасників заходу з привітальними словами та  побажаннями вірити в наших олімпійців та наше славне майбутнє.

Почесне право підняти прапор Національного комітету України надали заслуженому тренеру України  з легкої атлетики Анатолію Нартову та майстрам спорту СРСР з плавання Марині Черненко, Олені Стародубцевій та Ірині Строгановій, які і на даний час працюють тренерами-викладачами в дитячо-юнацькій спортивній школі «Юність».

Ведучі заходу учні ЛЗОШ №12  Коровушкін Віталій та Манжуга Аліса нагадали всім присутнім, що олімпійський вогонь прибуде до південнокорейського міста Пхьончхан о 13 годині за Київським часом і саме в цей час розпочнеться церемонія відкриття Зимової Олімпіади-2018.

 ХХІІІ зимові Олімпійські ігри  проходитимуть в республіці Корея з 9 по 25 лютого 2018 року.

          

374    08.02.2018     0 коментарів

Не зважаючи на те, що вища освіта як і раніше «в моді», все частіше можна почути думку про те, що в наш час наявність диплома не гарантує досягнення висот в житті, та й взагалі не є запорукою успішності.

Щоб дізнатися думку молоді щодо таких висловів 7 лютого 2018 року до гуртожитку Лозівського професійного ліцею завітала фахівець Центру молоді Управління освіти, молоді та спорту. Всі разом згадали найбільш поширені стереотипи про вищу освіту, розмірковували, дискусували. Але все ж таки дійшли висновку, що в більшості випадків, диплом про вищу освіту може виявитися тим "плюсом", який, за інших рівних обставин, дозволить кожному завжди бути на півкроку попереду інших претендентів на працевлаштування.

 

442    08.02.2018     0 коментарів

У Центрі молоді 7 лютого пройшов тренінг по саморозвитку «Як правильно поставити мету?». На тренінгу молодь з’ясувала що таке лінь та прокрастинація, та чим вони відрізняються один від одного. Присутні дізналися шляхи подолання цих проблем та виконали практичне завдання, де потрібно було відповісти на питання про лінощі і прокрастинацію, а потім, дивлячись на відповіді, з’ясувати чому саме вони лінуються. 

На другому етапі тренінгу молодь дізналася, що бажання та мета – зовсім різні речі, і, здебільш, більша частина людей лише бажають, але не ставлять мети. Виходячи з цього ми з’ясували якими бувають мрійники та якими бувають мети, та що ж потрібно робити, щоб правильно поставити мету та досягти її. По завершенню тренінгу присутні знову виконали практичне завдання, де потрібно було правильно обрати мету.