Головна » 2018 » Лютий » 01

31 січня 2018 року в Лозівській ЗОШ № 3 відбулося засідання методичної студії вчителів української мови і літератури за темою «Підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання: родзинки від учителів та учнів».

Учителі української мови і літератури Бейковська О.М. та Ковальова М.С. із захопленням поділилися досвідом роботи, презентували варіанти завдань, які можна використати під час підготовки до тестування. Колеги взяли активну участь у тренінгах (редагування власного висловлення, використання слів-підказок, асоціативний диктант) і поділилися своїми «родзинками» щодо підготовки учнів до ЗНО; також проаналізували якість виконання завдань, які викликають в учнів найбільші труднощі.

З матеріалами методичної студії можна ознайомитися тут.

     

411    01.02.2018     0 коментарів

31 січня 2018 року в Центрі молоді Управління освіти, молоді та спорту була проведена зустріч із студентами Лозівської філії Харківського Державного автомобільно-дорожнього коледжу. Під час дискусії на тему «Активна життєва позиція «ЗА» чи «ПРОТИ» обговорили такі питання як: орієнтація в навколишньому середовищі та в суспільних цінностях; готовність до дії та різних форм діяльності та інші. Молодь поділилась, якими способами вони проявляють активну життєву позицію, також були думки з приводу пасивної життєвої позиції – кожному своє. По закінченню визначили можливості та перспективи будь-якої життєвої позиції та намітили спільні плани заходів.