Головна » 2018 » Лютий » 02
418    02.02.2018     0 коментарів

У Центрі молоді 1 лютого 2018 року зібралися любителі культури народів Азії. Серед учасників заходу була молодь, якій подобається японська мультиплікація (аніме), японська або корейська музика. Хлопці та дівчата перш за все зібралися, щоб знайти нових друзів з якими можна поспілкуватися за інтересами.

Спочатку, спілкуючись, присутні передивлялися кліпи корейських та японських виконавців та чаювали. Потім обговорювали можливість створення фестивалю Азійської культури в нашому місті. А вже під кінець  передивлялись аніме відомого на весь світ мультиплікатора Хаяо Міядзакі «Віднесені привидами».

Хлопці та дівчата залишилися задоволеними, та вирішили зібратися частіше.

Спортивні заходи    508    02.02.2018     0 коментарів

01 лютого 2018 року у м. Валки на базі Валківського ліцею ім. О. Масельського відбувся зональний етап Чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків закладів загальної середньої освіти  (Шкільна баскетбольна ліга України 3х3).

У змаганнях брали участь 7 юнаків з ЛЗОШ №3 - Большак Артур, Горошко Віталій,  Дарсанія Леван, Єрохін Данило, Мамай Олександр, Москвін Кирило, Старченко Артем.

Наполегливість і бажання перемогти сприяли тому, що  повертались наші хлопці додому не з «пустими руками», а посівши перші місця у своїх категоріях!

Ми вітаємо команди юнаків, вчителів фізичної культури ЛЗОШ №3 – Пилипенко Марину Олександрівну, Іщенка Олександра Миколайовича та тренера БК «Восток» Донського Володимира Володимировича з перемогою та сподіваємося у подальшому на переможні місця і в обласному етапі.

       

501    02.02.2018     0 коментарів

1 лютого 2018 року з темою «Активна життєва позиція «ЗА» чи «ПРОТИ» фахівець Центру молоді Управління освіти, молоді та спорту завітала до гуртожитку Лозівського професійного ліцею. Молоді люди досить активно приймали участь у дискусії. Висловлювали свої думки з приводу того, чим задоволені та незадоволені в своєму житті. Дізнавшись про можливості та перспективи активної життєвої позиції - намітили свої плани на майбутнє. Радує те, що більшість молоді готова одержувати нові знання, навички, досвід та приймати участь у соціально-трудовій діяльності.

 

420    02.02.2018     0 коментарів

Сьогодні минає три роки, як не стало Кузьми (Андрія Кузьменка) – лідера гурту «Скрябін».  2 лютого щороку люди виходять на головні площі міст України. Вони запалюють лампадки, приносять квіти та співають пісні Скрябіна.

Не залишилися осторонь і учні та працівники Лозівського НВК «ЗНЗ-ліцей» №  4. Класний керівник 8-Б класу Дворник Н.Ф. провела годину спілкування, діти згадали, яким він був патріотом, як любив Батьківщину; пригадали, як їздили до його батьків, як відвідували могилу Кузьми та стіну його пам’яті в Одесі, пригадали творчу зустріч із групою «Скрябін», представники якої приїздили до міста Лозова у вересні 2017 року.

Спогади про цю унікальну людину, яка ніколи не соромилися говорити, що думає, викликали щирі сльози, пекуче відчуття втрати!

Але справа його життя живе! Його дух живий, і нагадує нам, щоб ми любили свою Батьківщину, боролися на вільну і незалежну державу!

     

01 лютого 2018 року у ЛЗОШ №7 працював методичний майданчик для вчителів математики, фізики, хімії на тему «Шляхи реалізації нового Закону України «Про освіту» в контексті забезпечення якості освіти».

 Педагоги ознайомилися із ключовими новелами нового Закону України «Про освіту», увагу вчителів було закцентувано на статтях Закону щодо підвищення якості освіти та необхідності формування інноваційного простору як способу реалізації компетентнісного підходу до навчання.