Головна » 2018 » Лютий » 8 » В Лозовій відбулося підняття Олімпійського прапору
14:07
В Лозовій відбулося підняття Олімпійського прапору

«Немає нічого шляхетніше сонця, яке дає стільки світла і тепла.
Так і люди прославляють ті змагання, величніше яких немає нічого, - Олімпійські ігри».
(Давньогрецький ліричний поет Піндар, автор похвальних пісень
на честь переможців на Олімпійських, Дельфійських та інших спортивних іграх.)

7 лютого 2018 року у спортивній залі Лозівської філії Харківського державного автомобільно-дорожнього коледжу відбулася урочиста подія – підняття прапора Національного комітету України з нагоди відкриття ХХІІІ зимових Олімпійських ігор.

На церемонію були запрошені учні закладів загальної середньої освіти, студенти вищих навчальних закладів 1-2 рівнів акредитації, вихованці трьох дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста.

Гостями заходу були секретар міської ради С.О.Коба, заступник начальника Управління молоді та спорту ЛМР В.М.Музика, завідувач Лозівської філії Харківського автомобільно-дорожнього коледжу В.І.Рінкман, які звернулися до учасників заходу з привітальними словами та  побажаннями вірити в наших олімпійців та наше славне майбутнє.

Почесне право підняти прапор Національного комітету України надали заслуженому тренеру України  з легкої атлетики Анатолію Нартову та майстрам спорту СРСР з плавання Марині Черненко, Олені Стародубцевій та Ірині Строгановій, які і на даний час працюють тренерами-викладачами в дитячо-юнацькій спортивній школі «Юність».

Ведучі заходу учні ЛЗОШ №12  Коровушкін Віталій та Манжуга Аліса нагадали всім присутнім, що олімпійський вогонь прибуде до південнокорейського міста Пхьончхан о 13 годині за Київським часом і саме в цей час розпочнеться церемонія відкриття Зимової Олімпіади-2018.

 ХХІІІ зимові Олімпійські ігри  проходитимуть в республіці Корея з 9 по 25 лютого 2018 року.

          

Категорія: Спортивні заходи | Переглядів: 509 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: