Головна » 2018 » Лютий » 23

Відповідно до річного плану роботи МК Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради 22 лютого 2018 року в актовій залі відбулося засідання методичної ради.

Члени методичної ради заслухали та схалили досвіди роботи педагогічних працівників, які претендують на присвоєння (відповідність) звання «вихователь-методист», «учитель-методист» та «старший учитель». Рішенням методичної ради представлені досвіди занесені до картотеки ефективного педагогічного досвіду Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради.

Методист Мархай Н.Ф. доповіла про стан замовлення підручників для 5-х класів на наступний навчальний рік.

Завідувач методичного кабінету Чилова Л.Г. доповіла про підсумки участі педагогів міста в обласному етапі професійного конкурсу «Учитель року-2018», а учитель фізики ЛЗОШ № 7 Швачунов С.В., який посів І місце в області цього року, поділився досвідом участі у професійному конкурсі.

З матеріалами методичної ради можна ознайомитися тут.

22 лютого 2018 року  фахівцем центру молоді управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради з учнями випускних курсів Панютинського професійного аграрного ліцею була проведена бесіда – диспут на тему «Cтереотипи про вищу освіту та її значення для кар’єри». В ході розмови стало зрозумілим -  більшість учні переконані, що не варто витрачати час и сили на отримання вищої освіти, молодь не вбачає в цьому сенсу. Також є й такі, хто збирається продовжити навчання, але переймаються високою платою за нього. Дехто після закінчення ліцею збирається на заробітки. Але пообіцяли повернутися до рідного міста витрачати зароблені кошти.

367    23.02.2018     0 коментарів

З метою формування здорового способу життя, профілактики негативних явищ серед молоді за ініціативою фахівців центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради 22 лютого 2018 року для студентської молоді було організовано годину спілкування за темою: «Здоров’я – найбільший скарб!». З учнями Лозівського професійного ліцею бесіду провів лікар-інфекціоніст Лозівської міської лікарні Косік Олег Володимирович.

Лікар розповів учням про основні шляхи зараження та заходи щодо профілактики інфекційних хвороб. Для таких захворювань як СНІД та гепатит В профілактика є основним способом боротьби. Під час зустрічі у дітей виникало багато питань, на які вони отримали вичерпні відповіді.