Головна » 2018 » Травень » 22
Спортивні заходи    390    22.05.2018     0 коментарів

Муай тай бокс

Лозівчанин завоював золоту медаль чемпіонату світу з таїландського боксу Муай Тай, який з 12 та 20 травня 2018 року відбувся у Мексиці.

Участь в змаганнях приймали спортсмени з 82 країн світу. В ваговій категорії до 75кг серед чоловіків впевнену перемогу здобув Василь Сорокін, вихованець Володимира Полєвікова. На шляху до медалі він здолав суперників з Швейцарії, Росії, Казахстану, а фінальній сутичці переміг Євгена Лашейського з Білорусії.

Загалом на даному чемпіонаті світу збірна України здобула 4 золоті, 1 срібну і 2 бронзові нагороди, та посіла третє місце в загальнокомандному заліку.

Самбо

18-20 травня 2018 року в м. Афіни (Греція) відбувся Чемпіонат Європи зі спортивного та бойового самбо.

В цих змаганнях, за версією бойового самбо, наш земляк, вихованець Багінського Вячеслава, Артур Воробйов (вагова категорія 82кг.), блискуче виграв Чемпіонат Європи.

Боротьба вільна

З 14 по 20 травня 2018 року в Македонії відбувся чемпіонат Європи з боротьби серед кадетів, срібну медаль якого завоювала панютинська  спортсменка – Рілля Альбіна, вихованка тренера Некрасова С.П.

Альбіна успішно виступила в ваговій категорії до 46кг серед дівчат. На шляху до фіналу вона здолала представниць Польщі, Німеччини та Азербайджану. В схватці за «золото» чемпіонату суперницею Альбіни була Анастасія Янотова з Білорусії. На жаль, пройти її не вдалося, та Альбіна посіла друге місце.

Загалом на даному чемпіонаті українські борці спільними зусиллями представників вільного та греко-римського стилю вибороли 5 золотих, 1 срібну і 4 бронзові, а також зайняли перше загальнокомандне місце серед дівчат.

Керівництво міста та спортивна спільнота щиро вітають Лозівчан з високими досягненнями, та бажають подальших блискучих перемог!!!

... Читати далі »

384    22.05.2018     0 коментарів

На вулицях Лозової за ініціативою Лозівського міського центру молоді  17 квітня 2018 року пройшла акція до Міжнародного Дня боротьби з гомофобією. В ній взяли участь усі охочі та небайдужі до проблеми рівноправності. Акція була спрямована на протидію будь-якому фізичному, моральному і символічному насильству по відношенню до людей з гендерною ідентифікацією. Волонтери підходили до мешканців міста та задавали питання стосовно гомофобії. Всім, хто толерантно відносився до людей з гендерною ідентифікацією, роздавали райдужні прапори та пояснювали, що вони означають біблійський символ примирення та різноманітності. Були і такі, хто не знав, що таке «гомофобія», тому волонтери пояснювали її значення. Люди повинні поважати права один одного не зважаючи на гендерну приналежність, расові відмінності і стать.

   

384    22.05.2018     0 коментарів

18 травня 2018 року в Лозівській міській раді Харківської області відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр"  Лозівської міської ради Харківської області.

За результатами конкурсного відбору переможцем визнана  Шаламова Оксана Анатоліївна, завідувач міського центру практичної психології і соціальної роботи Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області.