Головна » 2018 » Травень » 11
408    11.05.2018     0 коментарів

11 травня 2018 року на сцені біля міського Палацу культури вітали прийомні сім’ї, активних матусь наших дітей, найяскравіших і найталановитіших дошкільнят, школярів та вихованців позашкільних закладів освіти.

2017-2018 навчальний рік для закладів освіти міста Лозівська видався насиченим яскравими подіями, проектами, конкурсами та фестивалями.  

Заступник Лозівського міського голови Володимир Барановський привітав  прийомні родини та вручив їм подарунки.

Церемонію нагородження дошкільнят провела начальник Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева, вручила  малечі подарунки.

Заступник начальника Управління освіти, молоді та спорту Володимир Музика привітав матусь зі світлим і теплим святом Дня матері та вручив найактивнішим мамам наших дітей подяки та квіти за турботу, піклування, активну життєву позицію.

Начальник відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Людмила Хлистун вручила грамоти, подяки та сертифікати на грошову винагороду юним обдаруванням закладів освіти, які посіли призові місця в обласних та всеукраїнських творчих фестивалях і конкурсах.

Фестиваль супроводжувався художніми номерами талановитих дітей Лозової.

371    11.05.2018     0 коментарів

9 травня 2018 року колектив Управління освіти, молоді та спорту взяв участь у загальноміських заходах в рамках святкування 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. В сквері ім. Т.Г. Шевченка спеціалістами Управління була організована виставка творчих робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва міста Лозова.  

Окрасою виставки стала тематична фото зона організована Лозівським центром молоді Управління освіти, молоді та спорту. Всі охочі приміряли військові каски із залюбки фотографувалися сидячи на мотоциклі-макеті, виготовленому у технічній творчій майстерні Центру молоді. Усі  учасники фотосесії, а їх було чимала кількість, залишились дуже задоволені.

367    11.05.2018     0 коментарів

10 травня 2018 року фахівцем центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради було проведено майстер – клас «Особливості ремонту та обслуговування побутової техніки» в гуртожитку Лозівського професійного ліцею.

Метою майстер класів є стимулювання прагнення розвинути індивідуальні здібності молоді до ремонту побутової техніки. Залучення молоді до технічної творчості є одним із шляхів розширення обсягу знань та практичних навичок.

  

Спортивні заходи    419    11.05.2018     0 коментарів

Футбол

09 травня 2018 року на стадіоні «Локомотив» смт. Панютине відбувся матч ІІІ туру Чемпіонату Харківської області по футболу серед аматорських команд 2018 року між командами групи «Б» «Лозова-Панютине» та «Металіст-1925 ЮНІОР» (Харків), які є переможцями зимового Чемпіонату Харківської області по футболу 2018 року.

   ... Читати далі »