Головна » 2018 » Травень » 17

Вшановуючи національні традиції та цінності українського народу 17 травня діти та працівники закладів освіти міста долучилися до заходів з відзначення Дня вишиванки. Деякі роботи створені самими працівниками, які отримують велике душевне задоволення від того, що вміють створювати власними руками гарні речі.

Спортивні заходи    352    17.05.2018     0 коментарів

15 травня 2018 року в Києві, у спортивному комплексі «Меридіан» відбувся фінальний турнір чемпіонату України з баскетболу 3х3 «Шкільна Баскетбольна ліга України 3х3» серед команд юнаків та дівчат старшого та середнього віку закладів загальної середньої освіти України. Саме у фінальному турнірі розігрувалися звання чемпіона і призерів, де право брати участь отримали найкращі команди з усієї України.

У цих змаганнях  другий рік поспіль брала участь команда юнаків  Лозівської загальноосвітньої школи №3 (директор Інденко О.О.), які протягом грудня 2017 – травня 2018 року гідно випробовували свої силу духу, фізичний гарт, уміння та спритність в змаганнях нижчих рівнів.

В минулому році наші хлопці були п’ятими, а у цьому – стали призерами і  посіли ІІІ почесне місце, поступившись командам з Києва та Полтави. Яскраву командну майстерність виявили Большак Артур, Горошко Віталій,  Дарсанія Леван, Мамай Олександр. Від Федерації баскетболу України юні спортсмени отримали бронзові медалі, грамоти та цінні подарунки.

Підготував спортсменів до змагань тренер баскетбольного клубу «Восток» Донской Володимир Володимирович, представником команди була учитель фізичної культури ЛЗОШ №3 Пилипенко Марина Олександрівна.

Наші юнаки впевнено довели, що і в Лозовій баскетбол розвивається!

   

 
395    17.05.2018     0 коментарів

У гуртожитку Лозівської філії Харківського державного автомобільно-дорожнього коледжу 14 травня 2018 року пройшов брейн-рінг до Дня сім’ї. Хлопці та дівчата поділилися на дві великі команди, щоб позмагатися. Суперники вирішували завдання на співвідношення, відповідали на запитання про сімейні та весільні традиції, пояснювали значення приказок, пригадували стародавніх богів любові та сім’ї, і намагалися вимовити слово «сім’я» на різних мовах світу. Перемогла команда яка більш точно виконувала завдання. Хлопці та дівчата залишилися задоволенні грою.