Головна » 2018 » Травень » 24
341    24.05.2018     0 коментарів

З теплом травневих днів прийшло чудове свято – Свято останнього дзвоника. 

Школярів чекає улюблена пора — літні канікули. Бажаю, щоб вони принесли вам неповторні враження, а також дали відновити сили перед початком нового етапу навчання.

Дорогі випускники! У вас попереду – новий етап життя. Вірю, що на цьому шляху вам не забракне сміливості та наполегливості! Ви впевнено крокуватимете до обраної цілі та зможете взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни!

Джордж Вашингтон говорив: «Освіта - ключ для відкриття золотих воріт свободи». Бажаю вам здобути цей ключ та вміло скористатися ним.

Ваші успіхи стануть найвищою винагородою для вчителів та батьків, які вкладали у вас усю свою любов, дали знання та були поруч усі шкільні роки!

Висловлюю глибоку повагу і вдячність вчителям, тим, хто виховує і навчає наших дітей, віддає знання, доброту і щирість сердець своїм вихованцям.  

Щиро вітаю усіх зі святом. Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією на життєві гаразди та успіхи!

Юлія Світлична,
голова Харківської обласної державної адміністрації

453    24.05.2018     0 коментарів

У Центрі молоді 23 травня 2018 року відбулася гра «Хто зверху?» для мешканців гуртожитку Лозівської філії Харківського державного автомобільно-дорожнього коледжу. Хлопці та дівчата розділилися на дві команди, щоб з’ясувати хто найрозумніший та найкмітливіший. Гра складалася з 7 раундів, де ведучі перевіряли кмітливість, розум, інтуїцію, акторську майстерність та інші якості учасників. Гравці стрибали на скакалці та водночас відповідали на питання, вгадували пісню, та показували її без слів. За допомогою інтуїції вгадували, що на відео станеться далі. Гра була захоплюючою та цікавою. З невеликим відривом лише у 5 балів перемогла команда хлопців.