Головна » 2018 » Травень » 31
Конкурси    488    31.05.2018     0 коментарів

Всеукраїнський благодійний культурно-науковий фонд Т.Г.Шевченка спільно з Інститутом літератури імені Т.Г. Шевченка НАН України та Міністерством освіти і науки України до дня народження Тараса Шевченка запровадили квест-марафон (березень-травень) за темою «Чи знаємо ми Тараса Шевченка?» (творчість, життя, світова шевченкіана). Конкурс складався із трьох турів: два дистанційні та третій за особистої участі учасника.

Переможцями 2 туру стали учні Лозівської ЗОШ № 1:

  1. Еттіх Анна, 5 клас;
  2. Перець Дар'я, 8 клас
  3. Пашкевич Регіна, 9 клас;
  4. Лук'янов Єгор, 9 клас

та вчитель української мови і літератури Хворостова О.В.

26 травня 2018 року в м. Каневі на Чернечій горі відбувся ІІІ тур квест-марафону, у якому взяли участь 2 учні Лозівської ЗОШ № 1 (Пашкевич Р. і Лук'янов Є.) та вчитель української мови і літератури Бендеберя Л.Є.

Усі переможці 2 туру отримали свідоцтво про перемогу в другому турі. Учень 9 класу Лук'янов Єгор отримав диплом переможця й особливу відзнаку журі.

    

408    31.05.2018     0 коментарів

31 травня 2018 року в Лозівському професійному ліцеї фахівцями центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради було організовано профілактичну бесіду за темою: «Здоровий спосіб життя». З учнями бесіду провів лікар-епідемолог Лозівської міськміжрайонної філії Харківського обласного Лабораторного центру МОЗ України Дмитренко Павло Петрович. Метою зустрічі було формування навичок здорового способу життя в молодіжному середовищі.