Головна » 2019 » Квітень » 26 » Свято обдарувань
08:08
Свято обдарувань

24 квітня  2019 року в  міському Палаці культури    відбулося   свято для обдарованих дітей «Юні інтелектуали  Лозівщини».

Успішна молодь об’єднаної територіальної громади отримала вітання від Лозівського  міського голови С.В.Зеленського, голови Лозівської районної державної адміністрації А.О.Керопова, голови Лозівської районної ради В. М.Лаптєва, начальника Управління  освіти, молоді та спорту  В.М.Урванцевої, помічника  народного депутата України А.М.Гіршфельда – О.М.Губенка.

Подяками та сертифікатами на грошову винагороду, цінними подарунками та почесними відзнаками гості та організатори свята нагородили  переможців обласних  етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН та  інтелектуальних  конкурсів. Нагородили  також і    педагогів, які підготували переможців. Подяки від Лозівського міського голови отримали батьки одинадцятикласників.

До ювілейної дати, 150-річчя заснування міста Лозова  створено книгу «Обдарована молодь Лозівщини», до сторінок якої занесено близько чотирьохсот імен кращих учнів за останні  чотири роки.

Святкову атмосферу створили хореографічні ансамблі та вокальні колективи закладів освіти і культури міста.

Переглядів: 401 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: