Головна » 2019 » Квітень » 16

11 квітня 2019 року в Лозівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 відбувся семінар-практикум для вчителів економіки за темою «Формування ключових компетентностей учнів на уроках економіки». Учитель економіки ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ» №8 Антонова Я.Г. акцентувала увагу учасників заходу на теоретичних аспектах формування ключових компетентностей учнів на уроках економіки в умовах НУШ, Тепляк І.І., вчитель економіки Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 провела майстер-клас з теми «Формування ключових компетентностей на уроках економіки через активізацію пізнавальної діяльності учнів».

Під час проведення інтерактивного спілкування в групах учасники обмінялися  досвідом роботи щодо практичної реалізації поставлених завдань, опрацювали індивідуальні та колективні моделі роботи на уроці.

Колеги отримали методичні рекомендації щодо формування ключових компетентностей під час проведення уроків як складової освітнього стандарту в Україні.

   

Дошкільна освіта    1017    16.04.2019     0 коментарів

Лозівський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №7 «Золотий півник» Лозівської міської ради Харківської області став суперфіналістом Всеукраїнської дитячої архітектурної виставки - конкурсу "Професії майбутнього", що відбувався в рамках Play Fest LEGO Foundation в Україні. В конкурсі брали участь заклади освіти всіх типів – учасники проекту «Сприяння освіті».

Метою конкурсу був розвиток творчих, архітектурних, дизайнерських здібностей та комунікативних навичок дітей шляхом командної роботи над спільним проектом.

Управління освіти, молоді та спорту Вітає команду Лозівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №7 «Золотий півник» та всіх тих, хто був причетний до цього проекту разом з LEGO - командою, хто допомагав, надихав, підтримував. Ми пишаємося вашою роботою, адже такий результат не соромно представити на Всеукраїнському рівні.

Дошкільнятами міста зроблений ще один крок, щоб заявити про освіту Лозівщини на всю країну!!!