Головна » 2019 » Квітень » 09

На виконання вимог Закону України «Про очищення влади» Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області інформує про проходження перевірки щодо таких осіб та оприлюднює відповідні документи:

№ з/п

Прізвище, ім’я, по батькові особи, щодо якої здійснюється перевірка

Посада

Дата початку перевірки

Результат перевірки

1

Дерев’янко Світлана Миколаївна
Заява
Декларація
https://public.nazk.gov.ua/

провідний спеціаліст відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області

11.02.2019

04.04.2019

не застосовуються заборони, визначені частинами третьою та четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» (довідка від 04.04.2019 № 01)

7 квітня 2019 року Зразковий ансамбль танцю «Веснянка» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості взяв участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв "Kyiv Art Fest", що відбувся у м.Київ. Колектив виборов два І місця у старшій та середній вікових категоріях. Хореографи ансамблю – Бодрова А.А., Спичак О.В. Вітаємо та бажаємо подальших успіхів!


Вихованці гуртка «Вокальне мистецтво» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Ступак Злата та Ворошилова Анна взяли участь у ХII Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв “Зоряна Брама”, що відбувся у Києві. Дівчата отримали дипломи лауреатів 3 премії, а керівник гуртка Коляда Альона Василівна – подяку за підтримки Міністерства освіти і науки України за високий рівень підготовки вокалісток