Головна » 2019 » Квітень » 26
368    26.04.2019     0 коментарів

Дорогі освітяни!

З відчуттям глибокої радості і від щирого серця вітаю вас з Воскресінням Христовим.

Святий Великдень несе нам довгоочікувану радість перемоги Сина Божого, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, поселяє спокій у серцях, укріпляє віру та живить душу.

Тож у світлий і урочистий день Великодня сердечно бажаю всім радості, здоров’я, добробуту,  миру та злагоди в сімейних оселях.  Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро.

Нехай сяйво Христового Воскресіння завжди зігріває вашу душу теплом і Божою благодаттю, принесе у ваш дім любов і благополуччя, а у справах нові успіхи.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З великою шаною та повагою,
Начальник Управління освіти, молоді
 та спорту Лозівської міської ради
В.М. Урванцева

 

350    26.04.2019     0 коментарів

25 квітня до Великодніх свят 450 дітей-сиріт  та дітей  учасників АТО отримали  пасхальні вироби від депутата Харківської обласної ради Сергія Чернова, який побажав дітям миру, злагоди та щоб їхні серця були наповнені світлими почуттями надії і любові.

Дошкільна освіта    566    26.04.2019     0 коментарів

Педагоги Лозівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №7 «Золотий півник» Лозівської міської ради Харківської області, керівник закладу Ірина Миколаївна Ольховська стали суперфіналістами  Всеукраїнської дитячої архітектурної виставки-конкурсу «Професії майбутнього» в рамках Play Fest LEGO Foundation в Україні.

  

24 квітня 2019 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбулося спільне засідання оргкомітету та журі ІІ (обласного) туру обласного конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» у 2019 році, на якому було підведено підсумки ІІІ етапу та визначено переможців конкурсу з номінацій «Вихователь-новатор», «Досвідчений вихователь», «Вихователь дітей різновікової групи»

На підставі рішень фахових журі за результатами трьох етапів змагання у ІІ (обласному) турі конкурсу відповідно до Положення про обласний конкурс «Кращий вихователь Харківщини» у 2019 році  у номінації «Вихователь-новатор» визначено абсолютним переможцем Загорулько Ганну Олександрівну, вихователя Лозівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №4 «Золотий ключик» Лозівської міської ради, керівник закладу Леусенко Катерина Іванівна.

 

Дошкілля м. Лозова  щиро  Вітає наших переможців з визначними досягненнями. Так тримати!!!

Дошкільна освіта    404    26.04.2019     0 коментарів

25 квітня 2019 року о 9.00 год. на базі Лозівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №6 «Посмішка» Лозівської міської ради  Харківської області проведена методична студія  за темою: «Технології розвитку здібностей і обдарованості дошкільників в рамках STREAM – освіти».

Мета: розкриття сутності проблеми, ступеня її впливу на результативність освітнього процесу.

Завдання:

  • сприяти зростанню рівня педагогічної майстерності та активізації потенціалу керівників музичних
  • удосконалювати знання педагогів про сучасні технології розвитку у дітей музикальності, музичних і творчих здібностей

405    26.04.2019     0 коментарів

25 квітня  вихованці та учні закладів освіти міста взяли участь у міській акції «Великодня пасха для воїнів АТО». Діти передали пасхальні вироби, малюнки та обереги до військової частини А-3010.

399    26.04.2019     0 коментарів

24 квітня  2019 року в  міському Палаці культури    відбулося   свято для обдарованих дітей «Юні інтелектуали  Лозівщини».

Успішна молодь об’єднаної територіальної громади отримала вітання від Лозівського  міського голови С.В.Зеленського, голови Лозівської районної державної адміністрації А.О.Керопова, голови Лозівської районної ради В. М.Лаптєва, начальника Управління  освіти, молоді та спорту  В.М.Урванцевої, помічника  народного депутата України А.М.Гіршфельда – О.М.Губенка.

Подяками та сертифікатами на грошову винагороду, цінними подарунками та почесними відзнаками гості та організатори свята нагородили  переможців обласних  етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН та  інтелектуальних  конкурсів. Нагородили  також і    педагогів, які підготували переможців. Подяки від Лозівського міського голови отримали батьки одинадцятикласників.

До ювілейної дати, 150-річчя заснування міста Лозова  створено книгу «Обдарована молодь Лозівщини», до сторінок якої занесено близько чотирьохсот імен кращих учнів за останні  чотири роки.

Святкову атмосферу створили хореографічні ансамблі та вокальні колективи закладів освіти і культури міста.