Головна » 2019 » Квітень » 17
621    17.04.2019     0 коментарів

16 квітня у Лозівському  районному Будинку культури відбувся відбірковий етап Харківського обласного фестивалю «Молоді таланти Харківщини».

Метою заходу є презентація творчого потенціалу талановитих дітей Лозівщини, підтримка та сприяння творчому самовираженню обдарованої молоді.

До конкурсної програми заклади освіти  відібрали  кращі хореографічні, вокальні та інструментальні номери.

Юнаки та дівчата співали, грали, показували яскраві хореографічні постановки. Усі учасники фестивалю були неперевершеними.

Рівень художньої майстерності кожного виконавця та колективів оцінювало висококваліфіковане журі. До участі у фіналі фестиваля рішенням журі визначено 16  виступів з 35.

Дуже приємно, що уже кілька років поспіль діти, подолавши свої сумніви та страхи, виходять на сцену та дарують нам свої таланти і творчість, радують нас новими виступами  та новими обличчями.

Дошкільна освіта    501    17.04.2019     0 коментарів

17 квітня 2019 року о 9.00 год. на базі Домаського навчально- виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад - дошкільний навчальний заклад» Лозівської міської ради  Харківської області проведено педагогічний  тренінг для вихователів груп дітей старшого дошкільного віку та учителів початкових класів за темою: «Забезпечення наступності між дошкільною та початковою освітою з питань  формування екологічної культури дошкільників».

Мета тренінгу:  розширити компетентність педагогів з питань щодо забезпечення наступності  між дошкільною та початковою освітою з питань  формування  екологічної культури  дітей.

Завдання:

1. Залучення кожного педагога до безпосередньої участі в пошуку ідей, рішень, необхідних у подальшій роботі.
2. Налаштування педагогів на забезпечення наступності щодо методів  та прийомів роботи з дітьми дошкільного віку та учнів 1-их класів школи. 
3. Розвивати комунікативні здібності в командній співпраці.

505    17.04.2019     0 коментарів

У Києві  стартував конкурс «Посилка Успіху» від Фонду Кличка, переможці якого мають можливість отримати новий спортивний інвентар.

Щоб отримати «Посилку успіху», до участі у конкурсі можуть долучитися школярі, їхні батьки та тренери. Варто лише виконати декілька простих кроків:

  • Зняти відео про те, як тренується секція та розповісти про свої тренування;
  • Завантажити ролик у соціальну мережу (Вконтакте, Facebook, YouTube);
  • Зареєструватися у системі my.klitschkofoundation.org;
  • Заповнити заявку із посиланням на відео;
  • Залучати друзів підтримати вас у соціальних мережах.

У цікавому  проекті взяли участь і учителі фізичної культури  нашого міста Лукашенко С.О.( ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ № 10»), Метеленко В.В.(ЛЗОШ № 12), Павленко О.С.  (Лозівська гімназія).

Завдяки великому бажанню та високому професіоналізму, вони отримали можливість  з 14-18 квітня 2019 року відвідати триденний тренінг від Klitschko Foundation, з метою  удосконалення  своїх професійних знань і навичок,а в подальшому заохотити дітей до активного та здорового способу життя.

Проект складається з двох частин - теоретичної та практичної.

Повернувшись додому, учасники  мають реалізувати практичну частину проекту, умовою якої є проведення тренінгів і спортивних змагань на місцевому рівні.

Для ефективного впровадження  проекту  представників шкіл, учасників проекту, буде нагороджено “Посилкою успіху” –  необхідним сучасним та безпечним спортивним  інвентарем.